Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος οδηγεί την Άννα στο Θοδωρή

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές αφού ο Αλέκος οδηγεί την Άννα στο Θοδωρή.

Σιγά μην έκανε τίποτα καλό ο Χατζής…

Ο Δημήτρης μαζί με τον Σταύρο και τον Ανδρέα βλέπουν το υλικό από τις κάμερες και συνειδητοποιούν ότι ένα αυτοκίνητο σταμάτησε μπροστά στο κοντέινερ και πιθανότατα πήρε τον Θοδωρή. Όμως οι πινακίδες του είναι κρυμμένες και δεν έχουν άλλα στοιχεία για να προχωρήσουν. Ο Δημήτρης αναγκάζεται να επιστρέψει στο σπίτι και αυτή τη φορά η Άννα έχει φτιάξει ένα πολύ όμορφο σκηνικό, με κεριά και τον περιμένει για να φάνε μαζί το πρώτο τους δείπνο.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Το τραγικό φινάλε της σεζόν

Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος οδηγεί την Άννα στο Θοδωρή

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Η Άννα διαλύεται και πληγώνεται ανεπανόρθωτα

Για άλλη μια φορά τον ρωτάει τι του συμβαίνει, όμως εκείνος και πάλι αδυνατεί να της μιλήσει. Θέλει να βρει το Θοδωρή και επιστρέφει στην ασφάλεια για να ψάξει ξανά το βίντεο με τις τελευταίες κινήσεις του αδελφού του. Περνά όλο το βράδυ εκεί μαζί με τον Ανδρέα και κατορθώνουν να εντοπίσουν τον άντρα που τον παρακολουθούσε, είναι ο Μίλτος ο συνεργός του Άκη, που υπακούοντας στις εντολές του Χατζή δεν τον άφηνε στιγμή από τα μάτια του.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Αυτό είναι το τέλος του Β Κύκλου στο Yargi στην Τουρκία

Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος οδηγεί την Άννα στο Θοδωρή

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Αυτός ο πρωταγωνιστής αποχωρεί στον Β κύκλο

Ο Σπύρος δεν μπορεί να τον αναγνωρίσει όμως ο Γεράσιμος θυμάται καλά που τον έχει ξαναδεί. Έτσι  Δημήτρης και Ανδρέας φτάνουν στο μίνι μάρκετ του Μίλτου και καταφέρνουν να μάθουν τι έχει συμβεί στον Θοδωρή και που βρίσκεται κρυμμένος. Όμως η Άννα τηλεφωνεί ξανά και τότε ο Δημήτρης προσπαθώντας να δικαιολογηθεί της λέει ότι τον πιέζει. Εκείνη αποφασίζει να πάει να τον βρει στην εισαγγελία, για να μιλήσουν από κοντά και έρχεται, πρόσωπο με πρόσωπο με τον Δαμιανό, ο οποίος πλέον αποφυλακίζεται.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Η Άννα ευτυχισμένη περιμένει το Δημήτρη στο σπίτι που νοίκιασε και όλα αλλάζουν

Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος οδηγεί την Άννα στο Θοδωρή

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Πως θα πω στην Άννα τι κάνατε; Πως θα τη ζητήσω να συνεχίσει να με αγαπά;

Σοκαρισμένη ζητά το λόγο από τον Σταύρο και εκείνος της λέει απλώς, ότι δεν είναι αυτός ο δολοφόνος του πατέρα της. Βγαίνοντας την περιμένει ο Χατζής, ο όποιος της λέει ότι μπορεί να την οδηγήσει τον άνθρωπο που τα έκανε όλα. Την ίδια στιγμή ο Δημήτρης με τον Ανδρέα πηγαίνουν στο σημείο που τους υπέδειξε ο Μίλτος για να βρουν τον Θοδωρή. Το αυτοκίνητο του Χατζή σταμάτα έξω από την εγκαταλειμμένη αποθήκη και η Άννα κατεβαίνει, με τα λόγια του, να βουίζουν ακόμα στα αυτιά της.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Αποχώρηση βόμβα πρωταγωνιστή στη Β σεζόν

Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος οδηγεί την Άννα στο Θοδωρή

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης γονατίζει και κλαίει για τα όνειρά του που έγιναν στάχτες

“Όλοι όσοι νομίζεις ότι είναι φίλοι σου σε κορόιδεψαν. Ο Θοδωρής σκότωσε τον πατέρα σου και ο Δημήτρης, ο Σπύρος, ο Ανδρέας και ο Σταύρος, κουκούλωσαν το έγκλημα του για να τον σώσουν. Μπες μέσα στην αποθήκη και θα το δεις με τα μάτια σου”. Με βήματα που τρέμουν η Άννα μπαίνει στην αποθήκη και βλέπει τον Δημήτρη, τον Αντρέα και τον Σπύρο, να απελευθερώνουν τον Θοδωρή, που βρίσκεται δεμένος σε μία καρέκλα.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος λέει στην Άννα όλη την αλήθεια για τον Θοδωρή

Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος οδηγεί την Άννα στο Θοδωρή

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Οι ανατροπές που έρχονται καίνε την Άννα

Ο Δημήτρης, σύμφωνα με το περιοδικό Εφτά μέρες TV, συνειδητοποιεί ότι κάποιος πλησιάζει και αντικρίζει την γυναίκα που αγαπά, να τον κοιτάζει τσακισμένη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close