Παγιδευμένοι-Κοσμάς-Μυρτώ

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Κοσμάς χτύπησε την άγρια την Μυρτώ πριν την δολοφονία.

Τι θα γίνει με αυτόν τον άνδρα σαν πολλά δεν κάνει;

Οι έρευνες συνεχίζονται… Η Άννα κάνει τα πάντα για να μάθει ποιος σκότωσε την αδελφή της, ποιος την έκανε να υποφέρει τόσο, πριν κλείσει τα μάτια της και αποχαιρετήσει τον κόσμο…

Ο Κοσμάς αρνείται να συνεργαστεί για την εύρεση του δολοφόνου της Μυρτούς. Το ίδιο και η μητέρα των κοριτσιών.. Κι όμως, όσοι αρνούνται να συνεργαστούν, κάτι κρύβουν.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος είχε βάλει φυλακή τον Κοσμά

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 8, 9, 10

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Θοδωρής σπάει την σιωπή του-Η Άννα πετάχτηκε γυμνή στο δρόμο

Οι αρχές εισβάλλουν στο σπίτι της οικογένειας, κάνοντας φύλο και φτερό τα πράγματά τους. Αναζητούν στοιχεία που θα οδηγήσουν στον πραγματικό δολοφόνο της Μυρτούς.

Τα πράγματά της μεταφέρονται για εξετάσεις. Τότε, παρατηρείται πως έχει χυθεί αίμα, το οποίο έχει σκουπιστεί. Πάνω σε ορισμένα αντικείμενα του δωματίου της υπάρχει αίμα της νεκρής και αποτυπώματα του… Κοσμά!

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η πρώην του Δημήτρη απειλείται από την Άννα

Παγιδευμένοι: Ο πατέρας της Άννας ξέρει πολλά και κρύβει μυστικά που συγκλονίζουν

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 8, 9, 10

Έτσι, αποδεικνύεται πως ο Κοσμάς γνώριζε περισσότερα για την κόρη του την Μυρτώ, απ’ όσα γνώριζε η Άννα. Μετά την πίεση των αρχών, ομολογεί πως έμαθε για την παράνομη σχέση της κόρης του και ξέσπασε.

Την χτύπησε πολύ δυνατά, σύμφωνα με το youfly, με αποτέλεσμα εκείνη να αιμορραγεί. Της επέβαλε να μη ξανά βγει από το σπίτι, για αυτό κι εκείνη είχε οργανώσει το δήθεν κόλπο πως θα κοιμηθεί στην κολλητή της φίλη… Για να γλιτώσει από την οργή του πατέρα της.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο πατέρας της Άννας ξέρει πολλά και κρύβει μυστικά που συγκλονίζουν

 

Παγιδευμένοι-Μυρτώ

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Αυτός είναι ο δολοφόνος της Μυρτώς

Ποιος ήταν το αγόρι της και γιατί η νεαρή Μυρτώ κινδύνευσε τόσο από τον Κοσμά, στη σειρά Παγιδευμένοι; Όλοι μπλέκονται σε ένα περίεργο έγκλημα..

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close