Παγιδευμένοι-Κατερίνα

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η πρώην του Δημήτρη απειλείται από την Άννα.

Μην φοβάσαι να σε μυρίσει θέλει 😂😂

Η Μαριλένα Ράδου έδωσε συνεντευξή στο περιοδικό TiVi Σίριαλ στην δημοσιογράφο  Κωνσταντίνα Γαρνέλη και μίλησε για την σειρά και για όσα θα γίνουν στην συνέχεια.

Η Μαριλένα Ράδου είναι μία ηθοποιός που με αργά και σταθερά βήματα κατακτά τους στόχους της στον χώρο της υποκριτικής κρατώντας χαμηλό προφίλ και παραμένοντας προσηλωμένοι σε αυτό που κάνει.

Παγιδευμένοι: Η πρώην του Δημήτρη απειλείται από την Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο πατέρας της Άννας ξέρει πολλά και κρύβει μυστικά που συγκλονίζουν

Παγιδευμένοι-Δημήτρης

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 6, 7

Την φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στην δραματική σειρά Παγιδευμένοι του ΑΝΤ1 υποδυόμενη την Κατερίνα, μια δυναμική δικαστή της οποίας το τρωτό σημείο είναι ο έρωτας χωρίς ανταπόκριση για τον πρώην σύντροφό της.

Ύστερα από τον Ήλιο επιστρέφεται τηλεοπτικά σε μία νέα δραματική σειρά. Είναι μία παραγωγή που έχει δημιουργήσει προσδοκίες. Δικαίως;

Παγιδευμένοι: Η πρώην του Δημήτρη απειλείται από την Άννα

Η σειρά είναι βασισμένη σε ένα τουρκικό φορμάτ το οποίο ακολουθούμε  αρκετά πιστά. Είναι μεγάλη επιτυχία στη γείτονα και από αυτά που έχουμε δει αλλά κι από τα γυρίσματα που βιώνουμε δικαίως έχει δημιουργήσει αυτή την προσδοκία. Προσωπικά έχω ακόμη μεγαλύτερη.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Αυτός είναι ο δολοφόνος της Μυρτώς

Παγιδευμένοι-Άννα-Δημήτρης

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 4, 5

Και το κάστ είναι πράγματι εντυπωσιακό αποτελείται από ανθρώπους που θαύμαζα και δεν είχα την τύχη να συνεργαστώ.  Τώρα μου δίνεται η ευκαιρία να δουλέψουμε μαζί και είμαι ευτυχής γι’ αυτό.

Παράλληλα συναντιόμαστε ξανά και με συνεργάτες που είχαμε συνυπάρξει επαγγελματικά μαζί στο παρελθόν. Με ένα μαγικό τρόπο δεθήκαμε πολύ γρήγορα ως ομάδα, από την πρώτη ανάγνωση. Υπάρχει μία φοβερή οικειότητα και χημεία.

Η νέα σας ηρωίδα είναι η Κατερίνα Μαυρίδη. Πρόεδρος δικαστηρίου. Από ιδιοκτήτρια μπαρ στον Ήλιο… μεγάλη αναβάθμιση.

Καμία σχέση με τη Σοφία που είχε μπουχό στυλ ανάλαφρη διάθεση και καστανό μαλλί. Η Κατερίνα είναι δικαστής Θεσσαλονικιά, μετρημένη, με ξανθό μαλλί και πολύ σικάτο και συντηρητικό στυλ.

Είναι τόσο αυστηρή όσο δείχνει;

Παγιδευμένοι: Η πρώην του Δημήτρη απειλείται από την Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι : Οι πρωταγωνιστές δίνουν σποιλερ για την σειρά

Ο αδερφός της ο Σταύρος, που τον υποδύεται ο Κίμων Κούρης, είναι εισαγγελέας. Εκτός του ότι συνεργάζονται, έχουν χάσει τους γονείς τους αρκετά νωρίς, οπότε είναι πολύ δεμένοι. Ο αδερφός της είναι ο προστάτης της.

 

Παγιδευμένοι-Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Το μυστικό που συγκλονίζει

Της έχει τρελή αδυναμία κι επειδή κι αυτός είναι δυνατή προσωπικότητα, προσπαθεί με ωραίους και χειριστικούς τρόπους να την κρατήσουν μακριά από δυσάρεστα γεγονότα.

Ποιο είναι το πρώτο σημείο της Κατερίνας;

Παρόλο που είναι πολύ δυναμική και ακέραιος χαρακτήρας, έχει αχίλλειο πτέρνα που την δυσκολεύει κάνοντας την ευάλωτη και είναι η διάλυση την σχέση της με τον πρώην της και παραλίγο άντρα της τον Δημήτρη, τον οποίον ενσαρκώνει ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης. Είναι μία συνθήκη που δημιουργεί ένταση.

Ο Σταύρος με τον Δημήτρη είναι συνάδελφοι και υπάρχει ανταγωνισμός, κυρίως από την πλευρά του Σταύρου. Το υπόβαθρο αυτής της κόντρας είναι ενδεχομένως η μεγάλη αγάπη που έχει η Κατερίνα στον Δημήτρη που τον βλέπει τέλειο σε όλα.

Παγιδευμένοι: Η πρώην του Δημήτρη απειλείται από την Άννα

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Μαρίνα σώζει τον Αστέρη απο τον Παύλο

Ο Σταύρος προσπαθεί υποσυνείδητα να τον φτάσει για χάρη της αδερφής του. Γενικότερα όμως επειδή ο Δημήτρης εισπράττει ένα γενικό θαυμασμό ο Σταύρος νιώθει ότι έρχεται δεύτερος.

Η Κατερίνα έχει αποδειχθεί το γεγονός ότι η σχέση τους έχει τελειώσει;

Επιφανειακά ναι. Βλέπουμε μία κοπέλα που εκφράζει την ανιδιοτελή αγάπη της στο πρόσωπο του Δημήτρη. Μπορεί να μην είναι μαζί αλλά θέλει να τον βλέπει καλά.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο άδικος χαμός του παιδιού της Χρύσας Ροδίτη

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 2, 3

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Οι χαρακτήρες της σειράς

Όμως το κρυφό της μαράζι είναι ότι θέλει να είναι ζευγάρι, χωρίς ωστόσο να τον κάνει να γυρίσει κοντά της με δόλιους τρόπους. Το ζητούμενο της είναι να θέλει κι εκείνος να επιστρέψει κοντά της;

Θα νιώσει την ζήλεια για την Άννα;

Ναι με το που την πρωτοβλέπει νιώθει ενστικτωδώς μία απειλή χωρίς να υπάρχει κάτι ουσιαστικό με τον Δημήτρη. Κάθε ερωτευμένος άνθρωπος που αγαπάει κάποιον και δεν υπάρχει ανταπόκριση από το αντικείμενο του πόθου του, θεωρεί ότι οποιοσδήποτε άλλος από το αντίθετο φύλο βρίσκεται στο περιβάλλον αποτελεί απειλή.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος Μαρκέτος είναι χρόνια στη φυλακή

Παγιδευμένοι: Ο άδικος χαμός του παιδιού της Χρύσας Ροδίτη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης έρχεται στη Μάνη για την Αντιγόνη και την Αγγελική

Όμως η Κατερίνα δεν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα γιατί είναι κυρία. Είναι κάτι που βαραίνει την ίδια μόνο.

Όλα στην ιστορία αυτή ξεκινούν από την δολοφονία ενός νεαρού κοριτσιού.

Πραγματικά αλλάζει συνεχώς η υπόνοια για το ποιος μπορεί να είναι ο θύτης. Ο ένας κατηγορεί τον άλλον, ενώ θα εμπλακούν λάθος πρόσωπα αλλά και μάρτυρες. Παράλληλα θα τρέχουν και οι άλλες υποθέσεις αλλά αυτή θα είναι η βασική και θα πάρει καιρό για να λυθεί.

Η Κατερίνα δεν εμπλέκεται τόσο στην έρευνα ώστε να προσπαθεί να καταλάβει αν τρέχει κάτι μεταξύ του Μιχάλη και της Άννας καθώς κύριο μέλημα της είναι να τον προστατεύσει.

Παγιδευμένοι: Ελάτε να γνωρίσουμε τον Δημήτρη και την Άννα

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Λευτέρης θα σκοτώσει τον Μαθιό;

και αυτό γιατί θεωρεί ότι αυτή η γυναίκα είναι επικίνδυνη ως προς τον τρόπο που λειτουργεί. Ο άλλος λόγος είναι ότι η Κατερίνα έχει αγαπήσει πολύ την οικογένεια του Δημήτρη και επειδή κύριος ύποπτος είναι ο αδερφός του, νοιάζεται για την εξέλιξη της έρευνας.

Αναζητώντας λοιπόν τον ένοχο και τα πραγματικά γεγονότα όλοι παγιδεύονται μέσα στη δίνη μεγάλων μυστικών.

Παγιδευμένοι: Η πρώην του Δημήτρη απειλείται από την Άννα

Η όλη υπόθεση θα φέρει πιο κοντά την Άννα και τον Δημήτρη αλλά θα κλυδωνίσει και τις σχέσεις με τα πρόσωπα που είναι εκεί γύρω τους. Κι αυτό γιατί κανείς δεν είναι αθώος και τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Close