Παγιδευμένοι-Θοδωρής

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Θοδωρής σπάει την σιωπή του: Η Άννα πετάχτηκε γυμνή στο δρόμο

Ρε Θοδωρή δεν τα λες και πολύ καλά τα πράγματα…

Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το ποιον έχει δίπλα του, ακόμη και αν αυτός είναι το πιο κοντινό του άτομο, ακόμη και η αδερφή του. Στη περίπτωση της σειράς Παγιδευμένοι, η Άννα χάνει την γη κάτω από τα πόδια της και έχει γυρίσει ανάποδα όλος ο κόσμος της, καθώς ανακαλύπτει πράγματα για την Μυρτώ που δεν μπορούσε να φανταστεί ούτε στον χειρότερο εφιάλτη της.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η πρώην του Δημήτρη απειλείται από την Άννα

Παγιδευμένοι-Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο πατέρας της Άννας ξέρει πολλά και κρύβει μυστικά που συγκλονίζουν

Το πιο σοκαριστικό όμως δεν είναι αυτό, είναι πως τελικά μόνο αυτή ήταν στα μαύρα σκοτάδια, καθώς ένα άλλο μέλος της οικογένειάς της και συγκεκριμένα ο πατέρας της γνώριζε πολλά και εμπλέκεται άμεσα με την υπόθεση.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Αυτός είναι ο δολοφόνος της Μυρτώς

Παγιδευμένοι: Ο πατέρας της Άννας ξέρει πολλά και κρύβει μυστικά που συγκλονίζουν

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι : Οι πρωταγωνιστές δίνουν σποιλερ για την σειρά

Όπως αποκαλύφθηκε η Μυρτώ πέθανε με άγριο τρόπο, και ο μόνος που γνωρίζει την αλήθεια είναι ο Θοδωρής, ο οποίος αναγκάζεται να τα ομολογήσει όλα, αφού πρώτα ο Δημήτρης ανακαλύπτει και άλλα ναρκωτικά στα πράγματά του και καταλαβαίνει πως είναι για τα καλά μπλεγμένος.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Το μυστικό που συγκλονίζει

Παγιδευμένοι-Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η αδερφή της Άννας είναι η δολοφονημένη κοπέλα

Ο μικρός ζητάει την βοήθεια της Άννας και εκεί της αποκαλύπτει τα πάντα! Η Μυρτώ εκείνο το βράδυ πήγε στο σπίτι του καθηγητή της, σύμφωνα με το περιοδικό tv24, με τον οποίο είχαν σχέση και τους έπιασε στα πράσα η γυναίκα του.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο άδικος χαμός του παιδιού της Χρύσας Ροδίτη

Παγιδευμένοι: Η αδερφή της Άννας είναι η δολοφονημένη κοπέλα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Οι χαρακτήρες της σειράς

Η οποία επιτέθηκε στην Μυρτώ, την κακοποίησε και την πέταξε γυμνή στο δρόμο. Η Μυρτώ απελπισμένη του τηλεφώνησε να της πάει ρούχα, και έτσι εξηγούνται όλα με την κάρτα και τα ρούχα του φοιτητή.

Η Αννά είναι σίγουρη οτι της λέει την αλήθειακαι μαζι με τον Δημήτρη ξεκινούν νεο αγώνα για να βρουν τον πραγματικό ενόχο αφού όπως φαίνεται δεν είναι τελικά ο καθηγητής της

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Close