Παγιδευμένοι-Σταύρος

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Σταύρος ήταν μαζί με το Χατζή το βράδυ της δολοφονίας.

Καλά τώρα μας έπεισες

Αυτό είναι το μυστικό του Σταύρου. Μπορεί όλοι να ξέρουν ότι ο δολοφόνος είναι ο Άγγελος, όμως ότι προσπάθησε να καλύψει τον Αλέκο συνεχίζει να βαραίνουν τον Σταυρό οι αμφιβολίες.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 17 , 18 , 19

Παγιδευμένοι-Άγγελος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Άγγελος και Υβόννη σε ομολογία σοκ

Όταν ο Αντρέας ανακαλύπτει ότι εισαγγελέας το βράδυ στο τηλέφωνο ήταν μαζί με τον Χατζή σε ένα νοσοκομείο ο Δημήτρης αποφασίζει να του μιλήσει.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η ερωτική εξομολόγηση του Δημήτρη στην Άννα

Παγιδευμένοι-Αντρέας

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Νέα δολοφονία σκορπά τον τρόμο

Έτσι ο Σταύρος αναγκάζεται να του αποκαλύψει το μεγάλο του μυστικό. Εκείνο το βράδυ νοσηλεύτηκε γιατί είχε μια μεγάλη κρίση επιληψίας επειδή όμως δεν ήθελα να το μάθει κανένας για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει τηλεφώνησα στον Αλέκο και ζήτησα την βοήθεια του.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης σώζει την Άννα από τα χέρια του δολοφόνου

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 8, 9, 10

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Έρχεται η μεγάλη ώρα για το Σπύρο

Η εξήγηση του καλύπτουν τον Δημήτρη ο οποίος υπόσχεται να κρατήσει το μυστικό του. Αυτό που δε γνωρίζει όμως, είναι ότι και η Άννα έχει μάθει ότι ο Σταύρος ήταν μαζί με το Χατζή το βράδυ της  δολοφονίας της αδερφή της και αυτό δε σκοπεύει να το αφήσει έτσι. Η απόφαση που παίρνει εξοργίζει ακόμα περισσότερο τον Δημήτρη και τον εκθέτει στα μάτια του Σταύρου.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close