Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Άννα

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε την ερωτική εξομολόγηση του Δημήτρη στην Άννα.

Μωρεε την αγαπάειιι….

Η ερωτική εξομολόγηση του Δημήτρη στην Άννα. Η απόφαση του Σπύρου να βοηθήσει τον Θοδωρή φέρνει πατέρα και γιο πιο κοντά από ποτέ. Η κράτηση του Άγγελου, ανατρέπει τα σχέδια του Αλέκου ο οποίος εξοργίζεται.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Νέα δολοφονία σκορπά τον τρόμο

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης σώζει την Άννα από τα χέρια του δολοφόνου

Ο Δαμιανός απ’ την άλλη, κάνει μία αποκάλυψη στο Σπύρο για τον Κοσμά που τον ξαφνιάζει. Μια απρόσμενη επίσκεψη θα ταράξει το Θοδωρή στο νοσοκομείο και θα βάλει την Ελένη σε υποψίες.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Έρχεται η μεγάλη ώρα για το Σπύρο

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο μάρτυρας που θα αθωώσει τον Άγγελο

Την ίδια στιγμή ο Σταύρος θα διατάξει έρευνα στο σπίτι του Αλέκου σε μια προσπάθεια να βρει κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο. Και ενώ η Άννα και ο Δημήτρης κινουν γη  και ουρανό για να αποδείξουν την αθωότητά του Νίκου, ο Αλέκος έχει βάλει σε εφαρμογή άλλο ένα σχέδιο για να καταστρέψει τα στοιχεία εναντίον του γιου του. Και εκεί που όλα οδηγούν στον Αγγελο η ομολογία  του στον ανακριτή θα ανατρέψει τα πάντα.

Η παραδοχή του Νίκου στην Χρύσα για την παράνομη σχέση

Η ομολογία του Άγγελου έχει πέσει σαν βόμβα και έχει συγκλονίσει τους πάντες.  Η παραδοχή του Νίκου στην Χρύσα για την παράνομη σχέση του με τη Δώρα Θα κλονίσει για άλλη μια φορά την οικογένεια της Άννας.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα θα προβεί σε ακραίες πράξεις

Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης σώζει την Άννα από τα χέρια του δολοφόνου

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος αποκαλύπτει τα πάντα για το παρελθόν του με την Μυρτώ

Η κατάθεση του Άγγελου και η επιβεβαίωση από την Υβόννη, έχει στρέψει τον Αλέκο εναντίον του κι από συνήγορος θα βρεθεί με την πλευρά του κατηγόρου.

Μαζί με το Σταύρο θα συνεχίσουν  τις προσπάθειες για να αποδείξουν την ενοχή του Άγγελου. Την ίδια στιγμή η Αννα, ο Δημήτρης και ο Αντρέας ψάχνουν κι εκείνοι να βρουν στοιχεία… θα τα καταφέρουν;

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Δημήτρης και Άννα στήνουν νέο κόλπο για τον δολοφόνο της Μυρτώς

Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης σώζει την Άννα από τα χέρια του δολοφόνου

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Δημήτρης και Άννα σε τροχαίο ατύχημα

O Σπύρος συνεχίζει  το σχέδιο του για να καλύψει το Θοδωρή. Μία αναπάντεχη εξαφάνιση όμως, θα φέρει νέα εμπόδια στις προσπάθειες του και θα τον κάνει συνειδητοποιήσει  ότι και κάποιος άλλος γνωρίζει αυτό που έκανε ο Θοδωρής.

Η Άννα και ο Δημήτρης μέσα στη δίνη των ερευνών έρχονται πιο κοντά… Τα συναισθήματά του ενός για τον άλλον πλέον δεν κρύβονται και το μόνο που μένει είναι να να τα παραδεχτούν.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος καταστρώνει νέο σχέδιο παραπλάνησης

Παγιδευμένοι: Ο Θοδωρής σκοτώνει τον πατέρα της Άννας

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Δημήτρης και Άννα στήνουν νέο κόλπο για τον δολοφόνο της Μυρτώς

Από την άλλη, ο Αλέκος χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να πάρει με το μέρος του την Υβόννη. Οι άκαρπες έρευνες όλων οδηγούν στην αποφυλάκιση του Άγγελου. Ο χρόνος πιέζει  και ένα νέο στοιχείο όμως που ανακαλύπτουν ο Δημήτρης και η Άννα μπορεί να αποδείξει την ενοχή του. θα καταφέρουν να το βρουν και να το καταθέσουν εγκαίρως;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close