Παγιδευμένοι-Άγγελος-Υβόννη

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Άγγελος και η Υβόννη σε μια ομολογία σοκ.

Δεν τρώμε κουτόχορτο Άγγελε…

Ενώ ο  Αλέκος κάνει ό,τι μπορεί για να καταστρέψει και τα τελευταία στοιχεία που μπορεί να καταδικάσουν τον γιο του, εκείνος με τη συνδρομή και της Υβόνης, κατονομάζει τον αληθινό δολοφόνο, που δεν είναι άλλος από τον πατέρα του.

Το γεγονός ότι ο Θοδωρής αναγκάστηκε προσπαθώντας να σώσει τη ζωή του να σκοτώσει τον Κοσμά βάζει τον Σπύρο στο μεγαλύτερο δίλημμα της ζωής του ξέροντας πως έχει αδικήσει όλα αυτά τα χρόνια το γιο του.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η ερωτική εξομολόγηση του Δημήτρη στην Άννα

Παγιδευμένοι-Κοσμάς

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Νέα δολοφονία σκορπά τον τρόμο

Με την σκληρή και άτακτη στάση του καταλαβαίνει αυτή τη φορά ότι του δίνετε επιτέλους η ευκαιρία να σταθεί ειλικρινά πλάι του ως πατέρας, αποφασίζει λοιπόν να βάλει στην άκρη το καθήκον που έχει ως αστυνομικός και να βοηθήσει το γιο του πριν βρεθεί μπλεγμένος και κατηγορούμενος για φόνο.

Έτσι, βέβαια ρισκάρει και ο ίδιος τα πάντα. Όμως, για πρώτη φορά μέχρι τώρα πατέρας και γιος έρχονται πραγματικά κοντά και το συναίσθημα αυτό υπερνικά όλα τα άλλα.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης σώζει την Άννα από τα χέρια του δολοφόνου

Παγιδευμένοι-Άγγελος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Έρχεται η μεγάλη ώρα για το Σπύρο

Την ίδια στιγμή ένας άλλος πατέρας, ο Αλέκος, βλέπει τον γιο του να συλλαμβάνεται και να κρατείται στο τμήμα ως βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της Μυρτώς.

Οργισμένος που όλα τα σχέδια του ανατρέπονται, βάζει σε εφαρμογή ένα νέο σχέδιο για να καταστρέψει τα στοιχεία που θα μπορούσε να αποδείξουν την ενοχή του Άγγελου.

Ο Σταύρος διατάζει να γίνει άμεσα έρευνα στο σπίτι της οικογένειας Χατζή και η σήμανση χτενίζει την έπαυλη για να βρει αποδείξεις, όμως όταν ο ίδιος ο Άγγελος καλείται να καταθέσει ενώπιον του ανακριτή, έρχεται η ανατροπή.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο μάρτυρας που θα αθωώσει τον Άγγελο

Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης σώζει την Άννα από τα χέρια του δολοφόνου

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα θα προβεί σε ακραίες πράξεις

Ο μικρός είναι αποφασισμένος να μην πέσει αμαχητί και κατονομάζει τον αληθινό ένοχο του φόνου και μόνο στο άκουσμα του ονόματος ξεσπούν απανωτές εκρήξεις.

Η Άννα με τον Δημήτρη που προσπάθησαν να βρουν στοιχεία για να αποδείξουν ότι ο Νίκος δεν έχει καμία σχέση με το έγκλημα, βρίσκονται τώρα αντιμέτωποι με μια νέα πραγματικότητα, την οποία δεν ξέρουν πως να διαχειριστούν.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος αποκαλύπτει τα πάντα για το παρελθόν του με την Μυρτώ

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Δημήτρης και Άννα σε τροχαίο ατύχημα

Ο ίδιος ο Νίκος αναγκάζεται να παραδεχτεί στην Χρύσα την παράνομη σχέση του με τη Δώρα καταφέρνοντας άλλο ένα χτύπημα στο γάμο τους, μπροστά στον ανακριτή η Υβόννη επιβεβαιώνει την κατάθεση του γιου της ο οποίος δείχνει τον πατέρα του δολοφόνο της Μυρτώς.

Ο Αλέκος χάνει την γη κάτω απ’ τα πόδια του και το παιχνίδι αλλάζει ξανά, πλέον πέρνα από την πλευρά του συνηγόρου. Αυτόν που κατηγορούν και μαζί με τον Σταύρο να αναζητούν στοιχεία για να αποδείξουν την ενοχή του Άγγελου.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος καταστρώνει νέο σχέδιο παραπλάνησης

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 8, 9, 10

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα προσπαθεί να σκοτώσει τον Άγγελο

Το ίδιο κάνουν όμως και η Άννα με τον Δημήτρη και τον Ανδρέα, σίγουροι ότι αυτός έκανε τον φόνο. Μπλεγμένοι διακαώς μέσα σε μια δίνη που τους παρασύρει όλο και πιο βαθιά, οι δυο τους πρώτοι συνειδητοποιούν ότι μπορούν να στηριχθούν μόνο ένας στον άλλο.

Έρχονται πιο κοντά, δεν είναι όμως ακόμα έτοιμοι να παραδεχτούν τα συναισθήματά τους… Έχουν μπροστά τους μια νέα μάχη, καθώς ο Αλέκος προσπαθεί να πάρει την Υβόννη με το μέρος του και, ελλείψει σοβαρών στοιχείων, ο Άγγελος τελικά αποφυλακίζεται.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος φορτώνει τον φόνο στον πατέρα του

Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης σώζει την Άννα από τα χέρια του δολοφόνου

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος βάζει στο στόχαστρο Άννα και Δημήτρη

Ο χρόνος πιέζει αφόρητα, καθώς πλέον ο δολοφόνος φαίνεται να έχει το πάνω χέρι. Όμως, ο Δημήτρης με την Άννα ανακαλύψουν ένα νέο στοιχείο που μπορεί να αποδείξει την ενοχή του.

Αρκεί φυσικά να προλάβουν να το πάρουν στα χέρια τους και να το καταθέσουν εγκαίρως. Στο μεταξύ, σύμφωνα με το 7Μέρεςtv, ο Σπύρος συνεχίζει να καλύπτει τον Θοδωρή, όμως σύντομα καταλαβαίνει ότι δεν είναι ο μόνος που γνωρίζει τι έγινε εκείνο το βράδυ που ο Κοσμάς πήγε να τον βρει αποφασισμένος να το σκοτώσει…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close