Παγιδευμένοι : Προβλήματα στην σειρά; Τι θα γίνει με τον  β’ κύκλο της σειράς

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές  καθώς  μεγάλα προβλήματα στην σειρά φέρνουν την ανατροπή.  Τι θα γίνει με τον β’ κύκλο της σειράς;

Θα δείξει παιδιά ….

Hταν η έκπληξη της φετινής σεζόν που κατάφερε μέσα σε ένα πρόγραμμα που πνέει τα λοίσθια όπως αυτό του ΑΝΤ1 με πολλά λάθη φέτος στο ενεργητικό του να είναι ο φάρος.

Τι συμβαίνει με τους «Παγιδευμένους» του ΑΝΤ1;

Ωστόσο, καμιά φορά εχθρός δεν είναι μόνο ο ανταγωνισμός αλλά και ο κακός μας εαυτός. Κι αυτό γιατί ναι μεν οι Παγιδευμένοι ήταν η σειρά που συζητήθηκε και λόγω ποιότητας κατάφερε να προσπεράσει πολλά εμπόδια κυρίως προγραμματισμού, να μην μείνει απαρατήρητη από τους τηλεθεατές και πριν από λίγο καιρό να συζητάμε για δεύτερη σεζόν, αλλά αυτή τη στιγμή που μιλάμε φαίνεται πως το ενδεχόμενο να συνεχιστεί και του χρόνου απομακρύνεται λόγω προβλημάτων που αντιμετωπίζει η εταιρεία παραγωγής Pedio productions.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης νεκρός

Παγιδευμένοι : Προβλήματα στην σειρά; Τι θα γίνει με τον β’ κύκλο της σειράς

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ένα πτώμα οδηγεί Λίνα και Θοδωρή στη σύλληψη

Είναι τόσα τα εσωτερικά προβλήματα με κακές συμπεριφορές και όχι μόνο που ενώ ο ΑΝΤ1 επιθυμεί διακαώς δεύτερο κύκλο, κάτι τέτοιο στην παρούσα φάση μοιάζει ανέφικτο. Γυρίσματα συνεχώς τινάζονται στον αέρα για διάφορους λόγους – κάποια στιγμή και από εδώ είχαμε αναφερθεί σε ένα περιστατικό με έναν εκ των πρωταγωνιστών – αλλά δυστυχώς δεν ήταν το μόνο με αποτέλεσμα να υπάρχουν συνεχώς αναβολές και καθυστερήσεις.

Παγιδευμένοι: Τα συνεχή προβλήματα τινάζουν στον αέρα τον β’ κύκλο της σειράς;

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Αποκαλύπτεται το πτώμα του Κοσμά – Ο ρόλος του Γεράσιμου

Παγιδευμένοι : Προβλήματα στην σειρά; Τι θα γίνει με τον β’ κύκλο της σειράς

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Σε αυτή τη κοπέλα ανήκει το πτώμα στο πορτ παγκάζ

Στο ίδιο πλαίσιο εντάσσεται και η αποχώρηση πάλι πριν από λίγο καιρό της σκηνοθέτιδας Βίκυς Μανώλη, ένα μήνα μετά το περιστατικό που σας προανέφερα. Η ίδια είχε αναφέρει ότι ότι η διακοπή της συνεργασίας της ήταν κοινή συναινέσει και είχε να κάνει με μια όχι τόσο ευχάριστη συνεργασία που είχε με κάποιους ανθρώπους της σειράς, επιβεβαιώνοντας τα όσα σας μετέφερα. Την κα. Μανώλη έχει αντικαταστήσει ο συνάδελφος της σκηνοθέτης, Γιάννης Λαπατάς.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Θα λιώσει καρδιές η συνάντηση του Γεράσιμου με το αυτιστικό παιδί του

Παγιδευμένοι : Προβλήματα στην σειρά; Τι θα γίνει με τον β’ κύκλο της σειράς

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης αθωώνει τον Αλέκο

Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που προβάλλονται επαναλήψεις συχνά πυκνά στη θέση των πρωτότυπων επεισοδίων και όχι ο ΑΝΤ1 και ο κακός του προγραμματισμός – τουλάχιστον όχι στην συγκεκριμένη περίπτωση, ενώ πλέον η σειρά από εκεί που είχε φτάσει να κάνει 15άρια ξανά επέστρεψε στα 10άρια σύμφωνα με το youfly.com με αποτέλεσμα το μέλλον της να είναι αμφίβολο στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 τη νέα σεζόν.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close