Παγιδευμένοι-Θοδωρής-Κοσμάς

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές θα δούμε αν το πτώμα στο πορτ μπαγκάζ των παιδιών είναι του Κοσμά.

Ανατριχιάζουμε και στην σκέψη…

Ο Δημήτρης επιστρέφει στο παλιό του γραφείο στην Εισαγγελία στη σειρά Παγιδευμένοι και η Άννα τον συναντά εκεί και, έπειτα από αρκετή πίεση, αναγκάζεται να του αφήσει τον υπολογιστή της, αφού πρώτα σβήνει το επίμαχο βίντεο από τη μνήμη.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος φοβάται για την ζωή της Αγγελικής

Παγιδευμένοι-Άγγελος-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Έρχονται μεγάλες ανατροπές και νέοι χαρακτήρες

Εκείνος όμως ζητά τη βοήθεια του Ανδρέα και, με τη βοήθεια ενός ειδικού της αστυνομίας, βλέπει επιτέλους αυτό που η Άννα πάλεψε τόσο να του κρύψει. Το τελευταίο μήνυμα του Άγγελου είναι μια αποκάλυψη για όλα όσα τους ταλαιπώρησαν τόσο μετά τη φυλάκισή του.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Θα λιώσει καρδιές η συνάντηση του Γεράσιμου με το αυτιστικό παιδί του

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης αθωώνει τον Αλέκο

Μέσα από το κελί, ς παραδέχεται ότι σχεδίασε ο ίδιος το θάνατό του, από τη δηλητηρίαση και την απόδραση μέχρι τη δολοφονία του από τον Ηλία, με στόχο να την ενοχοποιήσει.

Ομολογεί ότι ζήτησε χρήματα από τη μητέρα του για να πληρώσει τον εκτελεστή του και εκείνη του τα έδωσε και τελειώνει με μια απειλή: «Αφού γλίτωσες, να ξέρεις ότι έχει μείνει μόνο ένα πρόβλημα που σου έχω δημιουργήσει.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Είμαι ο γιος του Διαβόλου- Το βίντεο της αλήθειας

Παγιδευμένοι-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Χρύσα ζητά διαζύγιο

Ενα μεγάλο πρόβλημα, το οποίο πρέπει να σκάψεις αρκετά για να το βρεις. Αλλά έτσι κι αλλιώς θα σε βρει εκείνο». Ο Δημήτρης κλείνει τον υπολογιστή, ανήμπορος να συνειδητοποιήσει τα ψέματα που του έχει πει η Άννα.

Της δίνει ραντεβού στην Εισαγγελία και αυτήν τη φορά θα απαιτήσει εξηγήσεις. Πρώτα, όμως, παραδίδει τον υπολογιστή στον Σταύρο, ζητώντας του να δει το βίντεο που αθωώνει τον Χατζή.

Και τώρα πια, η σύγκρουσή του με την Άννα είναι αναπόφευκτη… «Ξέρεις ότι είναι αθώος και τον αφήνεις στη φυλακή. Αν καταδικαζόταν, θα έκανες το ίδιο;» τη ρωτά και εκείνη ξεσπά: «Ναι, Θέλω να τιμωρηθεί.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 46 , 47

Παγιδευμένοι-Θοδωρής-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η άγρια δολοφονία μίας γυναίκας

Είναι εξίσου υπεύθυνος με τον Άγγελο και για το Θάνατο της αδελφής μου. Είναι ο πιο σατανικός άνθρωπος στον κόσμο. Πειράζει που Θέλω να το πληρώσει;» λέει και φεύγει θυμωμένη. Την ίδια στιγμή, ο Άκης μπλέκει τα παιδιά σε άλλη μία μεγάλη περιπέτεια και αυτήν τη φορά τούς κυνηγά η αστυνομία.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Το βίντεο του Άγγελου συγκλονίζει την Άννα

Παγιδευμένοι-Θοδωρής-Κοσμάς

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Μια μεγάλη πληγή του παρελθόντος αιμορραγεί

Οταν σταματούν το αυτοκίνητό τους και ανοίγουν το πορτ μπαγκάζ, οι αστυνομικοί έρχονται αντιμέτωποι με το αποτρόπαιο θέαμα ενός πτώματος! Είναι το πτώμα του Κοσμά στο πορτ μπαγκαζ των παιδιών; Και αν ναι ποιος το έβαλε εκεί και γιατί; Έρχονται πολλές αποκαλύψεις.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close