Παγιδευμένοι: Σε αποκάλεσα πατέρα πως μπόρεσες να μου το κάνεις αυτό

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές αφού του λέει “Σε αποκάλεσα πατέρα πως μπόρεσες να μου το κάνεις αυτό”.

Τι έχει τραβήξει αυτό το κορίτσι….

Ο Σταύρος βγαίνει έξω και βλέπει την Άννα να κάθεται σε μια γωνιά και να κλαίει. Προσπαθεί να της εξηγήσει ότι κανένας δεν προσπάθησε να βοηθήσει το Θοδωρή να αποδράσει, απλά ήθελαν να τον συλλάβουν οι ίδιοι. Εκείνη την ώρα φτάνει και ο Σπύρος.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος ανακαλύπτει πως δεν είναι ο Θοδωρής ο δολοφόνος

Παγιδευμένοι: Σε αποκάλεσα πατέρα πως μπόρεσες να μου το κάνεις αυτό

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 61, 62

Σε αποκάλεσα πατέρα. Είπα δεν έχω πια πατέρα, αλλά είσαι εσύ εδώ για μένα. Πως μπόρεσες να μου το κάνεις αυτό; Ο γιος σου μου πήρε τον πατέρα μου κι εσύ μου στέρησες το δικαίωμα να τον αγκαλιάσω για τελευταία φορά και να του κρατήσω το χέρι” ,του φωνάζει κλαίγοντας, η Άννα.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος οδηγεί την Άννα στο Θοδωρή

Παγιδευμένοι: Σε αποκάλεσα πατέρα πως μπόρεσες να μου το κάνεις αυτό

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Το τραγικό φινάλε της σεζόν

Ο Δημήτρης την κοιτάζει από μακριά μουδιασμένος. Το μόνο πράγμα που θα ήθελε, είναι να την πάρει στην αγκαλιά του και να την παρηγορήσει. Ξέρει όμως καλά πως η ίδια, δεν θέλει πια να τον ξαναδείς τα μάτια της. Ο Θοδωρής και ο Σπύρος συλλαμβάνονται και μεταφέρονται στο Αστυνομικό Τμήμα για να δώσουν κατάθεση.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Η Άννα διαλύεται και πληγώνεται ανεπανόρθωτα

Παγιδευμένοι: Σε αποκάλεσα πατέρα πως μπόρεσες να μου το κάνεις αυτό

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Αυτό είναι το τέλος του Β’ Κύκλου στο Yargi στην Τουρκία

Η Άννα παρακολουθεί τα όσα λένε και σοκάρεται από τις  λεπτομέρειες. Βγαίνει όμως εκτός εαυτού, όταν συνειδητοποιεί ότι το βράδυ που μετέφεραν το Θοδωρή στο νοσοκομείο, επειδή του είχαν ανοίξει τα ράμματα, το πτώμα του πατέρα της βρισκόταν στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του Σπύρου.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close