Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος ανακαλύπτει πως δεν είναι ο Θοδωρής ο δολοφόνος

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές αφού ο Σταύρος ανακαλύπτει πως δεν είναι ο Θοδωρής ο δολοφόνος.

Πάντα το λέγαμε ο Σταύρος είναι είδωλο….

Η Άννα βλέπει τον Δημήτρη τον Σταυρό και τον Ανδρέα να προσπαθούν να λύσουν τον Θοδωρή και θεωρεί ότι τον βοηθούν να αποδράσει. Στο μυαλό της έρχονται οι πρώτες στιγμές γνωριμίας της, με τον Δημήτρη, οι κόντρες, οι διαφωνίες και όλα αυτά τα περιστατικά, που στάθηκαν αφορμή για να γεννηθεί ο έρωτας τους.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 61, 62

Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος ανακαλύπτει πως δεν είναι ο Θοδωρής ο δολοφόνος

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος οδηγεί την Άννα στο Θοδωρή

Γρήγορα όμως επιστρέφει και πάλι σκληρή πραγματικότητα που έχει μπροστά της. Ειδοποιεί την αστυνομία και βγαίνει έξω καταρρακωμένη. Ο Αλέκος παρακολουθεί από μακριά τα όσα διαδραματίζονται, ενώ έχει μαζί του και φωτογράφο, για να αποθανατίσει τα γεγονότα και να προωθήσει το υλικό στον τύπο. “Κοίτα την κατάσταση της. Πόσο λυπημένη είναι. Πως έχασε ξαφνικά όλα τα όνειρά της”, λέει ικανοποιημένος στον βοηθό του.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Το τραγικό φινάλε της σεζόν

Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος ανακαλύπτει πως δεν είναι ο Θοδωρής ο δολοφόνος

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Η Άννα διαλύεται και πληγώνεται ανεπανόρθωτα

Την ίδια στιγμή ο Θοδωρής ξεσπάει σε κλάματα και παρακαλεί τον Δημήτρη, να του δώσει την ευκαιρία να του εξηγήσει. “Δεν έχεις πια αδερφός στον οποίο να μπορείς να εξηγήσεις”, του απαντά με λυγμούς εκείνος και δίνει εντολή στον Ανδρέα να του περάσεις χειροπέδες. Παράλληλα ο Σπύρος τηλεφωνεί στον Γεράσιμο και του λέει πως συνέλαβαν τον εγγονό του και ο ίδιος πηγαίνει να παραδοθεί.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Αυτό είναι το τέλος του Β Κύκλου στο Yargi στην Τουρκία

Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος ανακαλύπτει πως δεν είναι ο Θοδωρής ο δολοφόνος

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Αυτός ο πρωταγωνιστής αποχωρεί στον Β κύκλο

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Θοδωρή, ο θάνατος του Κοσμά επήλθε από μια σφαίρα. Στο πτώμα του όμως, βρέθηκαν δύο σφαίρες, γεγονός που προβληματίζει τον Σταύρο, ο οποίος έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Η Άννα ευτυχισμένη περιμένει το Δημήτρη στο σπίτι που νοίκιασε και όλα αλλάζουν

Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος ανακαλύπτει πως δεν είναι ο Θοδωρής ο δολοφόνος

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Πως θα πω στην Άννα τι κάνατε; Πως θα τη ζητήσω να συνεχίσει να με αγαπά;

Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο, που μπορεί να ανατρέψει και πάλι την υπόθεση. Ενδέχεται, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, να μην είναι τελικά ο Θοδωρής αυτός που σκότωσε τον πατέρα της Άννας, αλλά κάποιο άλλο πρόσωπο. Που πρέπει να βρεθεί…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close