Παγιδευμένοι-Κοσμάς

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως αυτός είναι ο δολοφόνος του Κοσμά και δεν είναι ο Θοδωρής. 

Καλά χαμός θα γίνει…

Κι όμως, μπορεί ο Θοδωρής και ο Κοσμάς να πιάνονται στα χέρια, όμως δεν είναι ο νεαρός Θοδωρής που αφαιρεί τη ζωή του πρωταγωνιστή, στη σειρά Παγιδευμένοι.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος θα αποφυλακιστεί

Παγιδευμένοι-Θοδωρής-Κοσμάς

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Δημήτρης και Άννα έρχονται αντιμέτωποι

Άλλη μία φρικτή απώλεια έρχεται, για να πληγώσει την οικογένεια Ροδίτη. Ο Κοσμάς χάνει τη ζωή του, ύστερα από μία σύγκρουση που θα έχει με τον Θοδωρή… Είναι όμως εκείνος ο φονιάς;

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος το μεγάλο κεφάλι στο κύκλωμα ναρκωτικών

Παγιδευμένοι-Κοσμάς

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Ανδρέας μαθαίνει πως έχει παιδί

Ο Θοδωρής αποφυλακίζεται, όμως ο Κοσμάς δεν ησυχάζει. Είναι σίγουρος πως εκείνος δολοφόνησε την Μυρτώ, παρόλο που αποδείχθηκε το αντίθετο.

Όταν ο Θοδωρής βγαίνει από τη φυλακή, ο μόνος που τον περιμένει έξω είναι ο Κοσμάς. Τον αρπάζει και τον πηγαίνει σε μια αποθήκη. Εκεί, Θοδωρής και Κοσμάς πιάνονται στα χέρια, κρατώντας ένα όπλο.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Σπύρος και Θοδωρής θα βρουν νέο εμπόδιο μπροστά τους

Παγιδευμένοι: Ο πατέρας της Άννας ξέρει πολλά και κρύβει μυστικά που συγκλονίζουν

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα σε υπόθεση που σοκάρει

Ο Κοσμάς ουρλιάζει πως μόνο εάν τον δει νεκρό θα ησυχάσει! Οπλίζει και ορμά στον Θοδωρή, αγνοώντας τις συνέπειες.. Ο Θοδωρής παλεύει να αμυνθεί.

Οι δυο τους πέφτουν στο έδαφος και μάχονται, μέχρι θανάτου. Κάποιος πατά την σκανδάλη και ο Κοσμάς πεθαίνει ακαριαία… Ο Θοδωρής αρχίζει να τρέχει, πανικόβλητος… Νομίζει πως σκότωσε τον πατέρα της Άννας, όμως κάνει λάθος.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Το δράμα της Άννας ξαναζωντανεύει

Παγιδευμένοι: Ο Κοσμάς ξέρει τον δολοφόνο της κόρης του

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Το σατανικό σχέδιο του Άγγελου για να τους παγιδέψει όλους

Μπορεί ο Θοδωρής να πυροβόλησε τον Κοσμά, όμως δε τον σκότωσε, στη σειρά Παγιδευμένοι.

Παγιδευμένοι: Αυτός είναι ο δολοφόνος του Κοσμά και δεν είναι ο Θοδωρής

Ο φονιάς είναι άλλος, σύμφωνα με το youfly, ένας άνθρωπος που ακολούθησε τους δύο άντρες και μπήκε στην αποθήκη για να αποτελειώσει τον τραυματισμένο Κοσμά…

Ο φίλος του Θοδωρή, ο Άκης, είναι αυτός που σκοτώνει εν ψυχρώ τον πατέρα της Άννας! Θα αποδειχθεί η αλήθεια, ή ο Θοδωρής θα καταδικαστεί ξανά για έναν φόνο που δεν έκανε;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close