Παγιδευμένοι-Σταύρος-

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Σταύρος το μεγάλο κεφάλι στο κύκλωμα ναρκωτικών.

Καλά τον είχα κόψει αυτόν ότι είναι μια μουσίτσα…

Αυτό είναι το μυστικό του Σταύρου. Μπορεί όλοι να ξέρουν ότι ο δολοφόνος είναι ο Άγγελος, όμως ότι προσπάθησε να καλύψει τον Αλέκο συνεχίζει να βαραίνουν τον Σταυρό οι αμφιβολίες.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Ανδρέας μαθαίνει πως έχει παιδί

Παγιδευμένοι-Σταύρος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Σπύρος και Θοδωρής θα βρουν νέο εμπόδιο μπροστά τους

Όταν ο Αντρέας ανακαλύπτει ότι εισαγγελέας το βράδυ στο τηλέφωνο ήταν μαζί με τον Χατζή σε ένα νοσοκομείο ο Δημήτρης αποφασίζει να του μιλήσει.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα σε υπόθεση που σοκάρει

Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης σώζει την Άννα από τα χέρια του δολοφόνου

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Το δράμα της Άννας ξαναζωντανεύει

Έτσι ο Σταύρος αναγκάζεται να του αποκαλύψει το μεγάλο του μυστικό. Εκείνο το βράδυ νοσηλεύτηκε γιατί είχε μια μεγάλη κρίση επιληψίας επειδή όμως δεν ήθελα να το μάθει κανένας για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει τηλεφώνησα στον Αλέκο και ζήτησα την βοήθεια του. Η εξήγηση του καλύπτουν τον Δημήτρη ο οποίος υπόσχεται να κρατήσει το μυστικό του.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Το σατανικό σχέδιο του Άγγελου για να τους παγιδέψει όλους

Παγιδευμένοι-Σταύρος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος ήταν μαζί με το Χατζή το βράδυ της δολοφονίας

Αυτό που δε γνωρίζει όμως, είναι ότι και η Άννα έχει μάθει ότι ο Σταύρος ήταν μαζί με το Χατζή το βράδυ της δολοφονίας της αδερφή της και αυτό δε σκοπεύει να το αφήσει έτσι.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 17 , 18 , 19

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 8, 9, 10

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Άγγελος και Υβόννη σε ομολογία σοκ

Η απόφαση που παίρνει εξοργίζει ακόμα περισσότερο τον Δημήτρη και τον εκθέτει στα μάτια του Σταύρου. Είναι όμως αυτή η αλήθεια ή συμβαίνει κάτι πολύ πιο μυστηριώδες και σκοτεινό;

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η ερωτική εξομολόγηση του Δημήτρη στην Άννα

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 8, 9, 10

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Νέα δολοφονία σκορπά τον τρόμο

Η αλήθεια είναι ότι στο τουρκικό σίριαλ, ο Σταύρος είναι το μεγάλο κεφάλι στο εμπόριο ναρκωτικών και συνεργάζεται μαζί με το μεγαλοδικηγόρο και πατέρα του Αγγέλου. Θα γίνει  η μεγάλη ανατροπή  εδώ ή Σταύρος  τελικά θα είναι μπλεγμένος με τα ναρκωτικά; Αναμένουμε να δούμε.

Παγιδευμένοι: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια αυτής της εβδομάδας απο 17/10/22 έως 18/10/2022

Παγιδευμένοι  επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 11 στις 17/10/22

Επεισόδιο 14

Δευτέρα

Η είδηση του γάμου της Άννας και του Δημήτρη απογοητεύει την Κατερίνα αλλά και τον Σταύρο ο οποίος αναγκαστικά πρέπει να σταματήσει τις έρευνες εναντίον τους, αρχίζει όμως να ερευνά τα πραγματικά κίνητρα του γάμου τους… Ο Κοσμάς είναι βέβαιος ότι ο Θοδωρής σκότωσε την Μυρτώ, είναι αποφασισμένος να δώσει μόνος του την λύση και να εκδικηθεί για το χαμό της κόρης του.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης σώζει την Άννα από τα χέρια του δολοφόνου

Παγιδευμένοι-Άννα-Δημήτρης

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Έρχεται η μεγάλη ώρα για το Σπύρο

Η Άννα δυσκολεύεται να κρύψει τα συναισθήματά της μπροστά στον Άγγελο τον πραγματικό δολοφόνο της αδερφής της, όσο εκείνος είναι ακόμα ελεύθερος. Πάντα όμως σε συνεργασία με τον Δημήτρη συνεχίζει να αναζητά αποδείξεις.

Παγιδευμένοι  επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 15 στις 18/10/22

Επεισόδιο 15

Τρίτη

Η Άννα και ο Δημήτρης παίρνουν νέα ρίσκα για να ξεσκεπάσουν τον Άγγελο ο οποίος βάζει σε εφαρμογή ένα σατανικό σχέδιο που θα παραπλανήσει τις έρευνες της αστυνομίας και του Σταύρου.

Παρά τις προσπάθειες, του ωστόσο, η Άννα και ο Δημήτρης θα βρούνε επιτέλους ακράδαντα στοιχεία. Πριν όμως τον συλλάβουν η Άννα θα αποφασίσει να έχει μία προσωπική αντιπαράθεση μαζί του…

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο μάρτυρας που θα αθωώσει τον Άγγελο

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα θα προβεί σε ακραίες πράξεις

Ο Άγγελος της ομολογεί ότι ήταν ερωτευμένος με την Μυρτώ αλλά εκείνη τον χρησιμοποιούσε και τότε η Άννα, εκτός εαυτού με όσα ακούει επιχειρεί να τον σκοτώσει ευτυχώς χωρίς τα καταφέρει αφού την ακινητοποιεί και διαφεύγει.

Όχι όμως για πολύ, αφού τελικά συλλαμβάνεται. Στο Αστυνομικό Τμήμα ο Άγγελος αρνείται να μιλήσει χωρίς δικηγόρο και έτσι ο Σταύρος τηλεφωνεί στον πατέρα του και του ζητά να πάει εκεί για να τον εκπροσωπήσει.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 17 , 18 , 19

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close