Παγιδευμένοι-Δημήτρης-

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Δημήτρης θα σοκαριστεί μετά την αποκάλυψη της αλήθειας.

Πόσα έχουν δει τα μάτια του…

Οι «Παγιδευμένοι» σε λίγες ημέρες ανοίγουν ένα νέο συγκλονιστικό κεφάλαιο στο ρου του σεναρίου τους που θα οδηγήσει και στον επίλογο της πρώτης σεζόν.

Θα κλείσουν υποθέσεις, θα αποκαλυφθούν μυστικά, θα σοκαριστούν οι ήρωες, θα περάσουν κρίση όλες οι διαπροσωπικές σχέσεις και αυτό σημαίνει ότι η Άννα θα χωρίσει (για λίγο) από τον Δημήτρη.

Δείτε ακόμα Σασμός, Η Γη της Ελιάς, Μαύρο Ρόδο και Παγιδευμένοι: Πότε επιστρέφουν μετά το Πάσχα

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Ανδρέας πυροβολεί τον Σπύρο

Το σημαντικότερο θα βρεθεί το πτώμα του πατέρα της και ο Αλέκος Χατζής θα μάθει το μεγαλύτερο μυστικό όλων και θα απειλεί ανοιχτά τις δύο οικογένειες. Με λίγα λόγια, βόμβα μεγατόνων για τους φανς.

Σπύρος και Γεράσιμος σε πανικό με την «αποκάλυψη» του Κοσμά
Η δικηγόρος Άννα Ροδίτη μπαίνει σε νέες περιπέτειες αρχικά με την ανιψιά της Λίνα στους «Παγιδευμένους». Υποψιάζεται ότι κάπου έχει μπλέξει, μέχρι να συλληφθεί όλη η παρέα της.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος ενοχοποιεί τον Δαμιανό για τον φόνο του Κοσμά

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Τέλος για την σειρά -Αργεί να επιστρέψει μετά το Πάσχα

Όλα θα συνδεθούν στη συνέχεια με τον Αλέκο Χατζή ο οποίος έχει πια αφεθεί ελεύθερος, αφού το βίντεο του γιου του Άγγελου, στο οποίο λέει ξεκάθαρα πως μόνος του σχεδίασε την δολοφονία του, τον απαλλάσσει.

Γιατί ο Άκης θα ζητήσει την νομική του βοήθεια. Και το πλέον ακατάλληλο πρόσωπο της σειράς μαθαίνει και το μεγαλύτερο μυστικό. Πως ο Κοσμάς δολοφονήθηκε από τον Θοδωρή και πως ο Σπύρος έκρυψε το πτώμα. Ο Αλέκος Χατζής αισθάνεται παντοδύναμος στην τοποθεσία Παγιδευμένοι.

Τώρα οργανώνει το μεγαλύτερο σχέδιο της καριέρας του για να καταστρέψει την Άννα και τον Δημήτρη. Στο σημείο που βρίσκεται το πτώμα του Κοσμά ο Αλέκος Χατζής θα δώσει εντολή στους δικούς του ανθρώπους να το ανακαλύψουν και να οδηγήσουν εκεί την αστυνομία.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Τα spoilers για το Β’ κύκλο είναι καυτά

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Άγριος ξυλοδαρμός στα επόμενα επεισόδια

Ο πατέρας και ο παππούς του Δημήτρη βρίσκονται σε πανικό και προσπαθούν να κρύψουν αποδεικτικά στοιχεία. Η Άννα θα μάθει εντελώς τυχαία στη συνέχεια για τον πατέρα της.

Θα της μπουν υποψίες ότι κάτι συμβαίνει μόλις φτάσει το καράβι που υποτίθεται βρίσκεται ο Κοσμάς και όταν μάθει ότι δεν ήταν ποτέ σε αυτό, θα ανησυχήσει. Μέχρι που θα την ειδοποιήσουν να δει το σε αποσύνθεση πτώμα και θα αναγνωρίσει τα ρούχα.

Σοκ και συγκίνηση στη συνέχεια με τον Δημήτρη να προσπαθεί να την ηρεμήσει. Τώρα ξεκινά ένας μεγάλος αγώνας για να μάθουν την αλήθεια. Αλλά το μεγαλύτερο σοκ της σειράς δεν ήρθε ακόμη.

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-

Φαντάζεσαι πως θα αντιδράσει ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης όταν μάθει πως ο πατέρας, ο αδελφός και ο παππούς του εμπλέκονται σε αυτό; Φυσικά -αν βλέπεις τη σειρά ήδη το ξέρεις- εμπλέκονται μεν, αλλά δεν τον σκότωσαν δε. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο highlight της χρονιάς, πριν τον γάμο του ζευγαριού στο τελευταίο επεισόδιο.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close