Παγιδευμένοι-Δημήτρης-

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Δημήτρης ξέρει τα πάντα.

Αχ…τι έχει να γίνει…

Παγιδευμένοι spoiler: Έτσι μαθαίνει η Άννα τον θάνατο του πατέρα της
Η ώρα της πιο τραγικής αποκάλυψης για την οικογένεια της Άννας πλησιάζει στη σειρά Παγιδευμένοι.

Τόσο καιρό ζουν μέσα στο ψέμα και η αλήθεια θα είναι τεράστιο σοκ για όλους. Στη σειρά Παγιδευμένοι όλη η οικογένεια της δικηγόρου περιμένει πώς και πώς να πιάσει Ελλάδα το καράβι στο οποίο είναι μέσα ο Κοσμάς. Περιμένουν να τον δουν έπειτα από την ξαφνική εξαφάνισή του. Κανείς δεν γνωρίζει την τραγική αλήθεια.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος ξεθάβει το πτώμα του Κοσμά

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 48 , 49, 50, 51

Η Άννα, η Λίνα, η Χρύσα και η Ειρήνη περιμένουν στο λιμάνι το καράβι. Πιστεύουν πως τόσο καιρό ο Κοσμάς έχει επιστρέψει στα καράβια, για να εργαστεί και για να ξεχάσει τον θάνατο της κόρης του, της Μυρτούς.

Ο Δημήτρης (και όχι μόνο) ξέρει τι πραγματικά έχει συμβεί, αλλά δεν έχει τολμήσει να πει τίποτα στην Άννα. Η αποκάλυψη της αλήθειας ίσως σημάνει και το τέλος της σχέσης του με τη δικηγόρο. Αλλά και την αντίστροφη μέτρηση για τον Θοδωρή και τον Σπύρο. Για μία ακόμη φορά όλα κρέμονται από μία λεπτή κλωστή.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Το είδα με τα μάτια μου – Σκάει μεγάλη βόμβα

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Από τα «Διλήμματα Ζωής» της Καινούργιου στην σειρά του ΑΝΤ1

Η οικογένεια Ροδίτη έχει συγκεντρωθεί στο λιμάνι και περιμένει με χαρά τον Κοσμά, στη σειρά του ΑΝΤ1. Ο κόσμος αρχίζει να κατεβαίνει από το καράβι και η καρδιά όλων πάει να σπάσει από την αγωνία. Δυστυχώς, όμως, από το καράβι δεν κατεβαίνει ο Κοσμάς.

Τότε ο Δημήτρης παίρνει μία μεγάλη απόφαση. Ούτως ή άλλως όλα δείχνουν ότι η αλήθεια δεν πρόκειται να αργήσει να αποκαλυφθεί. Ο Δημήτρης καλεί την Άννα στο νεκροτομείο. Εκεί, της δείχνει τα ρούχα του πατέρα της και της ομολογεί πως τόσο καιρό ο Κοσμάς είναι νεκρός.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Άγριος καβγάς μεταξύ Αγγελικής και Σταύρου

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Άννα καλύπτει τον δολοφόνο του Δημήτρη

Μόλις το ακούει αυτό η Άννα καταρρέει. Στην αρχή δεν δέχεται να πιστέψει όσα της λέει ο Δημήτρης. Όταν αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι ο πατέρας της όντως είναι νεκρός, η δικηγόρος ορκίζεται εκδίκηση για τον θάνατό του.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Κρίσιμη η κατάσταση του Ανδρέα

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Άννα και Ανδρέας μένουν μαζί

Και ακόμη δεν έχει μάθει όλη την αλήθεια. Τι θα γίνει όταν αποκαλυφθεί ότι ο Θοδωρής και ο Σπύρος έχουν σχέση με τον θάνατο του Κοσμά; Ποια θα είναι η αντίδρασή της απέναντί τους και απέναντι στον Δημήτρη;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close