Παγιδευμένοι: Τα spoilers για το Β’ κύκλο είναι καυτά

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού τα spoilers για τον Β’ κύκλο είναι καυτά. 

Σας έχουμε spoilers που σπαρταράνεεεε!

Το daddy-cool.gr σας έχει αποκλειστικές πληροφορίες για τις εξελίξεις του Β κύκλου της σειράς που παίζεται αυτή τη στιγμή στην Τουρκία με τεράστια επιτυχία. Ο δεύτερος κύκλος της σειράς ανοίγει πάλι με τη σκηνή του γάμου και με σκηνές από την δολοφονία του Δημήτρη με τον Αντρέα να ρωτάει την Άννα πως τον σκότωσες.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Άγριος ξυλοδαρμός στα επόμενα επεισόδια

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Θα πληρώσετε όλοι για τον θάνατο του Κοσμά

Εκείνη έχει παγωμένο βλέμμα. Ο σεναριογράφος μας γυρνάει μια εβδομάδα πριν όπου σε ένα πηγάδι αποκαλύπτονται 7 πτώματα και πολλά ανθρώπινα οστά.

Ανάμεσα σε αυτά είναι και της Κατερίνας… Η οποία υποτίθεται πως ήταν διακοπές αλλά μάλλον δεν ήταν τελικά. Ο  Μαυρίδης τα βάζει με την Άννα λέγοντας της ότι για εσένα γίνονται όλα αυτά αλλά η Άννα τον καταλαβαίνει καθώς έχει βρεθεί και η ίδια σε αυτή τη θέση.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Υβόννη κατηγορεί τον εαυτό της για την κατάληξη του Άγγελου και καταρρέει

Παγιδευμένοι-Αλέκος-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 51 , 52

Τον αγκαλιάζει και του λέει έχω βρεθεί και εγώ σε αυτή τη θέση και ξέρω ότι το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να πληγώσεις κάποιον από τον πόνο. Ο Χατζής βρίσκεται να μένει σε ένα υπόγειο χωρίς μια και μέσα στη βρωμιά.

Για κάποια στιγμή αναπολεί το πώς φέρθηκε εκείνος στους άλλους αλλά φυσικά και δεν αλλάζει χαρακτήρα . Η Υβόννη χαίρεται την ελευθερία της, έχει μετακομίσει σε άλλο σπίτι και περνάει στιγμές που στερήθηκε όλα αυτά τα χρόνια.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Το τραυματικό παρελθόν της Αγγελικής

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Άννα διώχνει από την κηδεία του πατέρα της τον Αλέκο

Οι έρευνες για τον δολοφόνο των ατόμων στο πηγάδι συνεχίζονται. Ένα σημείωμα φτάνει στα χέρια του Δημήτρη που του ζητάει να αφήσει η Άννα το μαχαίρι που βρήκαν στο πηγάδι σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Ο Δημήτρης κρύβει το σημείωμα και από την Άννα και από τον Μαυρίδη που κάνει τα πάντα να βρει ποιος σκότωσε την αδερφή του.

Όμως το μαθαίνει ο Σταύρος και ζητάει από την Άννα αν θέλει να βοηθήσει. Στήνεται έτσι μια επιχείρηση της αστυνομίας αλλά η Άννα θα κάνει πάλι του κεφαλιού της καθώς όντας στο δωμάτιο ο δολοφόνος θα την πάρει τηλέφωνο στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και θα την ζητήσει να πάει μόνη της στο γκαράζ να τον δει.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Άννα προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Την ώρα που πάει να πάρει τα χρήματα τον συλλαμβάνουν

Όμως δεν προλαβαίνει την προλαβαίνουν ο Δημήτρης με τον Αντρέα. Ένα τηλεφώνημα στην Άννα από μια μεγάλη εταιρία για να αναλάβει τα νομικά θέματα είναι η αιτία να πέσει θύμα απαγωγής, καθώς στην εταιρία δεν δουλεύει κανένας κύριος με το όνομα που είπε η Άννα στην αδελφή της η οποία είναι γραμματέα της στη νέα σεζόν.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Οι κάμερες ασφαλείας οδηγούν στην εξιχνίαση

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Έρχεται η λύτρωση

Έτσι η Άννα βρίσκεται κλεισμένη σε ένα υπόγειο μαζί με άλλα 4 άτομα .. ( Να πω εδώ πως λέγοντας δολοφόνος δεν σκοτώνει με κάποιο μέσο πχ όπλο μαχαίρι κτλ αλλά τους αφήνει να πεθάνουν από την πείνα και την δίψα γιατί είναι αιμοφιλικος και φοβάται τη θέα του αίματος ).

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Άννα θέλει να εκδικηθεί τον φονιά του πατέρα της

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: O Αιμορροφιλικός δολοφόνος

Η πραγματική αιτία που τα κάνει όλα αυτά είναι ότι θέλει να φτιάξει μια νέα οικογένεια καθώς η δική του, του θύτη δηλαδή, δολοφονήθηκε όλη σε ένα σταύλο …. Μετά από έρευνες βρίσκουν τον τόπο που είναι κλεισμένη η Άννα και τα άλλα 4 άτομα σε άθλια κατάσταση.  Περισσότερα για την συνέχεια θα σας πούμε σε λίγες ημέρες.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close