Παράδεισος των Κυριών-Λιζέτα-Ντίνος-

Παράδεισος των Κυριών: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η πρώην γυναίκα του Ντίνου επιστρέφει και τον καταστρέφει, κάνοντάς του την ζωή κόλαση!

Αχ βρε καημένε Ντίνο. Όλα τα είχες, η πρώην γυναίκα σου, σου έλειπε…

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα συμβούν στην πορεία της σειράς ο παράδεισος των κύριων και στο επίκεντρο βρίσκεται ο Ντίνος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του myTV η πρώην γυναίκα του επιστρέφει απροσδόκητα κάνοντας άνω κάτω τη ζωή του.

Από την άλλη η επιτυχημένη σειρά του alpha ο παράδεισος των κύριων θα επιστρέψει με νέα επεισόδια στα μέσα Ιανουαρίου κι εμείς σας αποκαλύπτουμε όλα όσα θα συμβούν στη ζωή των ηρώων. Πρωταγωνιστής των εξελίξεων θα είναι ο Ντίνος καθώς μία άφιξη θα ταράξει για τα καλά τη ζωή του.

Παράδεισος των Κυριών-Ντίνος-

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα απ’ την αρχή. Ο Παπακώστας ύστερα από πολλές δυσκολίες που πέρασε φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα έχει βρει ξανά την χαρά και την αισιοδοξία στη ζωή του.

Οι πωλήσεις στον παράδεισο των κύριων εκτοξεύονται καθημερινά ενώ όπως σας έχουμε αποκαλύψει ο ίδιος με την Μιράντα είναι πια μαζί και η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Παράδεισος των Κυριών-Ντίνος-

Οι δυο τους αν και εξακολουθούν να κρατούν το δεσμό τους κρυφό από όλους οπότε καταφέρνουν και ξεκλέβουν χρόνο τον περνούν μαζί. Όμως μια μέρα μια απρόσμενη παρουσία σοκάρει τον Ντίνο. Συγκεκριμένα, βλέπει μπροστά του την πρώην γυναίκα του την Λιζέτα και ταράζεται.

Παράδεισος των Κυριών-Λιζέτα-

Αμέσως την ρωτάει τι γυρεύει στην Ελλάδα και εκείνη του εξηγεί πως ήρθε απ’ την Αμερική για να τον συναντήσει. Παρόλο που έχουν χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό η Λιζέτα δεν έχει υπογράψει ακόμα το διαζύγιο τους καθώς εξακολουθεί να τον αγαπάει σε αντίθεση με εκείνον που την έχει ξεγράψει απ’ τη ζωή του και δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της.

Ο Ντίνος προσπαθεί να την πείσει να υπογράψει επιτέλους το διαζύγιο τους καθώς τίποτα πια δεν τους ενώνει αλλά εκείνη έχει αντίθετη άποψη. Σύμφωνα με πληροφορίες η Λιζέτα έχει έρθει αποφασισμένη να διεκδικήσει την περιουσία του Ντίνου καταστρέφοντας τον οικονομικά.

Παράδεισος των Κυριών-Ντίνος-

Εντωμεταξύ η παρουσία της στην Ελλάδα όπως είναι φυσικό δεν είναι καθόλου ευχάριστη ούτε για την Μιράντα. Η τελευταία ζηλεύει και ζητά εξηγήσεις από τον αγαπημένο της.

Παράδεισος των Κυριών-Ντίνος-Μιράντα-

Ο Ντίνος εξηγεί τι έχει συμβεί και ψάχνει τρόπο ώστε να απαλλαγεί για πάντα από την Λιζέτα η οποία φαίνεται να είναι αποφασισμένη να μείνει και να του κάνει τη ζωή κόλαση. Στο ρόλο της Λιζέτας η Λαμπρινής Σρέκα. 

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παράδεισος των Κυριών με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close