Σάκης Κατσούλης – Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Πώς σχολίασαν το νέο  Survivor;

Survivor: Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη σχολάζουν  το νέο Survivor – Ποιοι ξεχώρισαν από την αρχή κατά την γνώμη τους ;

Ο νικητής του περσινού Survivor και η φιναλίστ, σχολιάζουν τον νέο κύκλο του reality επιβίωσης

Καλεσμένοι στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα», βρέθηκαν ο Σάκης Κατσούκης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη, για να σχολιάσουν την πρεμιέρα του Survivor.

Η παρουσιάστρια σχολίασε μία παίκτρια εκ των «Μαχητών», την Άσπα Πρεδάρη, την οποία ο Γιώργος Λιανός χαρακτήρισε «Μαριαλένα Νο2», καθώς η ίδια σύμφωνα με το znews.gr αποκάλυψε ότι και ο σύντροφός της Θωμάς, είχε δηλώσει εξίσου συμμετοχή στο reality.

Σάκης Κατσούλης – Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Πώς σχολίασαν το νέο Survivor;

Δείτε επίσης : Γιώργος Παπαγεωργίου: Ο ρόλος του στη Σκοτεινή Θάλασσα Όλα όσα είπε

«Δεν θα έχει καμία σχέση η ιστορία των παιδιών με την ιστορία μας», απάντησε στην Κατερίνα Καινούργιου ο Σάκης Κατσούλης.

«Εννοείται ότι το παρακολουθήσαμε, ήμασταν συντονισμένοι πολύ πριν ξεκινήσει και ανυπομονούσαμε να το δούμε. Μας έχει λείψει πάρα πολύ. Εξαιρετικός ο Γιωρίκας έχω να πω, αγωνιστικά. Είναι πάρα πολύ νωρίς να μιλήσουμε για “παλτά”, άλλωστε ποτέ δεν εκφραζόμασταν ποτέ έτσι μέσα στο παιχνίδι, ειδικά τώρα που δεν είμαστε μέσα σε αυτό», είπε μεταξύ άλλων ο Σάκης Κατσούλης και συνέχισε αναφορικά με το cast:

«Είναι πολύ νωρίς για να το πούμε. Είναι ένα παιχνίδι που δεν είναι καθαρά αγωνιστικό. Ο κόσμος συνδέεται περισσότερο με χαρακτήρες και προσωπικότητες. Τώρα για το αγωνιστικό, σε ένα μήνα οι ίδιοι παίκτες θα είναι εντελώς διαφορετικοί».

Σάκης Κατσούλης – Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Πώς σχολίασαν το νέο Survivor;

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Έρχεται μεγάλη ανατροπή με τη διαθήκη

«Από τις γυναίκες νομίζω ότι ξεχώρισε η Μυριέλλα Κουρεντή και η ποδοσφαιρίστρια», πρόσθεσε η Μαριαλένα.

Close