Σασμός:  Ο γάμος της Θοδώρας βάφεται με αίμα

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια είναι καθηλωτικές καθώς ο γάμος της Θοδώρας βάφεται με αίμα  

Ο γάμος της Θεοδώρας βάφεται με αίμα

Η Θοδώρα όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, αν και είναι ακόμα τρελά ερωτευμένη με τον Πέτρο, συνεχίζει να θέλει να τον εκδικηθεί και από ζήλια επισπεύδει το γάμο της με τον Γιώργη. Αυτό τον γάμο όμως η Θοδώρα δεν θα προλάβει να τον χαρεί. Η είδηση ότι ο Πέτρος είναι νεκρός θα διαλύσει τα πάντα…

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, καθώς ο γάμος της Θοδώρας θα βαφτεί από το αίμα του Πέτρου! Ήδη ο αστυνόμος έχει ανακαλύψει το ψεύτικο άλλοθι που έδωσε η Αργυρώ στον Πέτρο. Παράλληλα, ο Αστέρης λίγο μετά την πρόταση γάμου που κάνει επίσημα, μαθαίνει τα νέα και τα τινάζει όλα στον αέρα. Ζητάει εξηγήσεις από την Αργυρώ και ξεσπάει βίαια.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 75 , 76 , 77 , 78

Σασμός: Ο γάμος της Θοδώρας βάφεται με αίμα

Δείτε επίσης :Σασμός: H Θοδώρα γίνεται μαμά αλλά η μοίρα είναι πολύ σκληρή μαζί της

Στο μεταξύ, οι ετοιμασίες του γάμου της Θοδώρας και του Γιώργη συνεχίζονται σε γιορτινό κλίμα, ενώ ο Αστέρης ψάχνει να βρει τον Πέτρο για να του δώσει τις δικές του εξηγήσεις για το φόνο του Στεφανή και τα ψέματα που είπαν στην αστυνομία.

Ο Πέτρος βρίσκεται με τη Σεμίνα κάπου απομακρυσμένα και τα έχουν ξαναβρεί. Εκεί τους πετυχαίνει ο Αστέρης, ο οποίος αρχίζει να του φωνάζει: Εσύ τον σκότωσες! Γιατί δεν λες την αλήθεια; και να τον απειλεί. Όσο γίνονται αυτά η Θοδώρα Ντύνεται νύφη για το γάμο της με τον Γιώργη.

Σασμός: Ο γάμος της Θοδώρας βάφεται με αίμα

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης σκοτώνει τον Πέτρο μπροστά στη Σεμίνα

Την ίδια στιγμή ο Πέτρος για να εκφοβίσει τον Αστέρη, απομακρύνει τη Σεμίνα: Πήγαινε στο αυτοκίνητο και μη βγεις. Περίμενε με, της λέει. Η Σεμίνα πηγαίνει στο αυτοκίνητο και από εκεί βλέπει τα πάντα. Ο Πέτρος προσπαθεί να του μιλήσει: Είσαι τρελός ρε; Τι είναι αυτά που λες; Δεν έχω σκοτώσει κανέναν, του τονίζει και στη συνέχεια βγάζει το όπλο του και πυροβολεί στον αέρα για να κάνει τον Αστέρη να φοβηθεί και να φύγει: Φύγε, φύγε σου λέω, του φωνάζει.

Ο Αστέρης όμως πανικοβάλλεται όταν ακούει τους πυροβολισμούς, βγάζει το δικό του όπλο, ρίχνει και η σφαίρα αφού χτυπάει πρώτα στο καπό του αυτοκινήτου, στη συνέχεια καρφώνεται στην καρδιά του Πέτρου.
Η Θοδώρα και ο Γιώργης παντρεύονται και την ημέρα του γάμου, την ώρα που η Θοδώρα είναι με τα νυφικά στο γαμήλιο τραπέζι, φτάνει η είδηση του θανάτου του Πέτρου. Η Θοδώρα, μόλις το ακούει παγώνει, τα δάκρυα τρέχουν από τα μάτια της και η καρδιά της σταματάει να χτυπά.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Σασμός: Ο γάμος της Θοδώρας βάφεται με αίμα

Δείτε επίσης : Σασμός: Στη φυλακή ο Αστέρης για φόνο

Σηκώνεται και φεύγει από το τραπέζι, αφήνοντας τους όλους με το στόμα ανοιχτό και κλείνεται στο δωμάτιό της, όπου σπαράζει για το θάνατο του αγαπημένου της, αλλά και γιατί έχει τύψεις και φόβους ότι αυτή φταίει. Ο Γιώργης έξαλλος σηκώνεται να φύγει: Η κόρη σου με ξεφτίλισε, λέει στον Παντελή, θα μείνω μαζί της τρεις μήνες ίσα-ίσα να μη λέει ο κόσμος και μετά θα τη χωρίσω. Ως εδώ ήταν, του ξεκαθαρίζει.
Από κείνη την μαύρη ημέρα θα δούμε μία άλλη Θοδώρα, αλλά και μία άλλη τροπή που θα πάρει η ζωή όλων.

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαχαιρώνουν τον Αστέρη

Σασμός: Ο γάμος της Θοδώρας βάφεται με αίμα

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close