Σασμός: Στη φυλακή ο Αστέρης για φόνο

ΣΑΣΜΟΣ: Οι εξελίξεις στην σειρά Σασμός είναι πολλές καθώς στα επόμενα επεισόδια θα δούμε να μπαίνει στην φυλακή ο Αστέρης για φόνο.

Ο Αστέρης ,παραδίδεται στην αστυνομία, καθώς βασανίζεται από τύψεις, μετά το χαμό του Πέτρου. Και το μόνο που θέλει, είναι να πληρώσει για ότι έκανε.  Το περιοδικό Τηλέραμα έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει στα παρακάτω επεισόδια ο Αστέρης θα σκοτώσει τον Πέτρο δείτε εδώ . Οι τύψεις και οι ενοχές για αυτό που έκανε, θα στοιχειώσουν τον Αστέρη…Δεν μπορεί να το πιστέψει ότι σκότωσε άνθρωπο. Ο Μαθιός προτείνει να τον φυγαδεύσει. Πρέπει να φύγεις μακριά… Δεν αξίζει να πας φυλακή για αυτόν, Θα του πει ο Μαθιός . Και έτσι, θα του προτείνει ένα τρόπο να φύγει… Όσο πιο μακριά γίνεται.

Σασμός: Στη φυλακή ο Αστέρης για φόνο

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 42 , 43 , 44 , 45

Πως θα μπει στην Φυλακή ο Αστέρης

Παρά όμως τις πιέσεις του αδερφού του, ο Αστέρης δεν πείθεται . Το μόνο που θέλει, είναι να πληρώσει για το κακό που έκανε.  Και όχι να το σκάσει μακριά σαν  δειλός . Έτσι, ενώ όλα είναι έτοιμα, για να το σκάσει, πηγαίνει στην αστυνομία και παραδίνεται.

Σασμός: Στη φυλακή ο Αστέρης για φόνο

Ο Αστέρης θα πει:  Μου αξίζει τιμωρία. Οι αστυνομικοί θα μείνουν άφωνοι και θα του περάσουν αμέσως χειροπέδες . Ο Αστερής, οδηγείται στη φυλακή και τα νέα διαδίδονται αστραπιαία. Πως θα αντιδράσει η Αργυρώ;

Δείτε ακόμη Σασμός: O Νικηφόρος είναι γιος του Μαθιού και η Καλλιόπη σκοτώνει την Βασιλική

Η Αργυρώ μαθαίνοντας την εξέλιξη αυτή και πλημμυρισμένη από πόνο για το χαμό του αδερφού της, πήγαινει να τον συναντήσει.  Οτάν πάει στη φυλακή, Βλέποντας τον Αστέρη μέσα σε κελί, η καρδιά της σπάει σε χίλια κομμάτια …Τα όσα θα συμβούν σε αυτή τη συνάντηση θα είναι συγκλονιστικά! Θα καταφέρει η Αργυρώ να συγχωρέσει ποτέ τον Αστέρη; Πως θα αντιδράσει η Μαρίνα για τον θάνατο του γιου της;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

 

Close