Σασμός: Ποιος είναι μάρτυρας κλειδί στον φόνο του Πέτρου ;

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι τραγικές καθώς Μάρτυρας κλειδί στον φόνο εξαφανίζεται.   

Μια μεγάλη τραγωδία έρχεται στη δραματική σειρά του ALPHA, που θα φέρει τα άνω κάτω. Ο φόνος του Πέτρου είναι πλέον γεγονός στο «Σασμό» κι ένας μάρτυρας που θα δει όλη τη δολοφονία θα το βάλει στα πόδια από τον φόβο και τον πανικό. Τι πραγματικά θα συμβεί;

Ο Αστέρης παίρνει άθελά του τη ζωή του Πέτρου. Μία τραγωδία επαναλαμβάνεται. Οι δύο οικογένειες γίνονται ξανά εχθροί κι ο σασμός απομακρύνεται σταδιακά. Ο Πέτρος κι ο Αστέρης θα έρθουν σε μία έντονη λογομαχία η οποία θα έχει ένα άδοξο τέλος. Ένα πρόσωπο, όμως θα τα δει όλα και θα το στοιχειώσει για όλη του τη ζωή.

Δείτε ακόμη Σασμός : O Aστέρης βγαίνει από την φυλακή με την βοήθεια της Στέλλας

Σασμός: Ποιος είναι μάρτυρας κλειδί στον φόνο του Πέτρου ;

Δείτε επίσης : Σασμός: Η Μαρίνα σε τετ α τετ με τον Αστέρη μετά τον φόνο

Όλα ξεκινούν όταν ο Αστέρης πάει να βρει τον Πέτρο. Ο Βρουλάκης όμως βρίσκεται σε ραντεβού με τη Σεμίνα. Θα αφήσει για λίγο την κοπέλα του και θα της ζητήσει να μείνει στο αυτοκίνητο. Η Θοδώρα μόλις έχει αποκαλύψει στην αστυνομία ότι ο Πέτρος είναι ο δολοφόνος του Στεφανή. Όταν το μάθει ο Αστέρης νιώθει προδωμένος και πάει να του ζητήσει τα ρέστα.

Μάρτυρας κλειδί στον φόνο εξαφανίζεται

Σασμός: Ποιος είναι μάρτυρας κλειδί στον φόνο του Πέτρου ;

Δείτε ακόμη Σασμός : Αντώνης και Μαθιός είναι αδέρφια

Ο Αστέρης εξοργισμένος απαιτεί να μάθει από τον Πέτρο γιατί είπε ψέματα ότι ήταν με την Αργυρώ, ενώ εκείνος σκότωσε τον Στεφανή. Ο Πέτρος προσπαθεί να του πει ότι είναι αθώος. Γρήγορα, όμως, οι δυο τους πιάνονται στα χέρια. Ο Πέτρος βγαίνει εκτός εαυτού και απειλεί τον Αστέρη να μείνει μακριά από την αδερφή του.

Η κατάσταση θα ξεφύγει όταν ο Βρουλάκης τραβήξει το όπλο για να τρομάξει τον Σταματάκη. Ο Αστέρης όμως δε θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και θα βγάλει κι εκείνος όπλο. Ένα μοιραίο λάθος όμως θα οδηγήσει στον φόνο. Ο Αστέρης πατάει τη σκανδάλη κι ο Πέτρος πέφτει στο έδαφος αβοήθητος.

Σασμός: Ποιος είναι μάρτυρας κλειδί στον φόνο του Πέτρου ;

Δείτε επίσης : Σασμός επόμενα επεισόδια : 79 , 80 , 81 , 82

Η Σεμίνα είναι μάρτυρας στο φονικό του Πέτρου στο «Σασμό». Έχει δει τα πάντα και δεν μπορεί να το πιστέψει. Χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Φόβος την κυριεύει κι η πρώτη της αντίδραση είναι να τρέξει μακριά. Τρέχει μέχρι να μην μπορεί άλλο. Εξαφανίζεται από προσώπου γης κι επιλέγει να σιωπήσει.

Σασμός: Ποιος είναι μάρτυρας κλειδί στον φόνο του Πέτρου ;

Δείτε ακόμη Σασμός : Η Χαρίκλεια ξέρει τι πραγματικά συνέβη στην Ανθούλα

Η Σεμίνα δεν θα παραστεί ούτε καν στην κηδεία του Πέτρου σύμφωνα με το youfly.com, από τις ενοχές και τις τύψεις… Θα μιλήσει ποτέ ή θα θαφτεί το μυστικό μαζί της;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close