Σασμός : Η Χαρίκλεια ξέρει τι πραγματικά συνέβη στην Ανθούλα

Σασμός : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι πολλές καθώς θα δούμε πως η Χαρίκλεια ξέρει τι πραγματικά συνέβη στην Ανθούλα και μέσα στο 2022 θα δώσει όλες τις απαντήσεις.

Η Χαρίκλεια είναι μια γυναίκα που κρατά πολλά μυστικά. Και η οποία έχει τις απαντήσεις για το τι πραγματικά συνέβη στην Ανθούλα. Στην πραγματικότητα, Η Μαρουσώ Γεωργοπούλου, η ηθοποιός που υποδύεται την Χαρίκλεια, μίλησε στην Μαρία Ανδρέου και στο περιοδικό 7μέρεςTV και έδωσε spoiler για τη σειρά.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Μαρίνα σε τετ α τετ με τον Αστέρη μετά τον φόνο

Σασμός : Η Χαρίκλεια ξέρει τι πραγματικά συνέβη στην Ανθούλα

Η Χαρίκλεια κρύβει πολλά μυστικά;

Ναι είναι ρόλος κλειδί. Αυτά τα flashbacks στο παρελθόν, που εμφανίζεται ως νέα νοσοκόμα, και στο σήμερα ως ηλικιωμένη κυρία,ητάν πρόκληση για μένα υποκριτικά. Το 2022 η Χαρίκλεια θα μας απασχολήσει γιατί η τύψεις θα την πνίξουν. Ο Αγγέλος το έχει βάλει σκοπό να βρεί τον πατέρα του και η Χαρίκλεια θα παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις των γεγονότων.

Η Χαρίκλεια δεν θέλει να προδώσει την Καλλιόπη, κρατά το λόγο της. Οχί γιατί η Καλλιόπη της έταξε χρήματα, αλλά γιατί η ίδια είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός καρφώνει τη Καλλιόπη στην αστυνομία

Σασμός : Η Χαρίκλεια ξέρει τι πραγματικά συνέβη στην Ανθούλα

Γιατί δέθηκε τόσο πολύ με την Ανθούλα;  Ήξερε τον Μάρκο;

Η Χαρίκλεια ήταν προϊσταμένη στο ίδρυμα που νοσηλευόταν η Ανθούλα.

Επειδή ήταν μία κοπέλα γλυκιά, τη φρόντιζε ιδιαίτερα, την προστάτευε και είχε αναπτύξει μία ιδιαίτερη σχέση μαζί της. Με τον καιρό την αγάπησε, γιατί έβλεπε ότι βασανιζόταν από την κατάθλιψη. Η Ανθούλα έγραφε γράμματα στο Μάρκο, τα οποία δεν έφταναν ποτέ στο παραλήπτη τους. Τα κρατούσε η Χαρίκλεια και τα έδινε στην Καλλιόπη . Έτσι μαράζωσε η Ανθούλα. Από την σιωπή του αγαπημένου της και την ερωτική απογοήτευση.  Ο άγγελος λοιπόν θα κάνει τα πάντα, για να δικαιώσει την βιολογική του μητέρα και να βρει τον πατέρα του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης πάει στη κηδεία του Πέτρου

Σασμός : Η Χαρίκλεια ξέρει τι πραγματικά συνέβη στην Ανθούλα

Μια από τις πιο συγκλονιστικές σκηνές της σειράς είναι όταν η Χαρίκλεια, ανοίγει το δωμάτιο της Ανθούλας στην κλινική και τη βρίσκει κρεμασμένη. Ητάν ένα σόκ…

Αυτή η σκηνή ήταν και η πρώτη που γύρισα στη σειρά. Ακόμα και για έναν ηθοποιό είναι τρομερό το θέαμα. Δεν είναι τυχαίο που η Χαρίκλεια λέει: Πέρασαν 30 χρόνια και δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου την εικόνα αυτή. Γενικώς στα επόμενα επεισόδια της σειράς έρχονται συγκλονιστικές εξελίξεις. Οι σεναριογράφοι μας κάθε φορά μας εκπλήσσουν. Για αυτό αρέσει ο Σασμός.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 79 , 80 , 81 , 82

Σασμός : Η Χαρίκλεια ξέρει τι πραγματικά συνέβη στην Ανθούλα

Γιατί ο Άγγελος ψάχνει τόσο επίμονα τον πατέρα του;

θεωρώ ότι ο Άγγελος έχει έλλειψη αντρικού προτύπου. Μεγάλωσε μόνο με τη θετή του τη μητέρα την Τασούλα, που ήταν άψογη σε όλα και του έδωσε όλη την αγάπη της, αλλά δεν παύει να νιώθει μίσος. Και φυσικά, είναι σκοπός της ζωής του, όπως βρήκε τη βιολογική του μητέρα και στεναχωρήθηκε βαθιά για την κατάληξή της, έτσι να βρει και τον πατέρα του, για να ενώσει τα κομμάτια του παζλ. Ξέρει ότι η έλλειψη αντρικού προτύπου ήταν καταλυτική για την προσωπικότητά του και, έστω και αργά, θέλει να βρει τις ρίζες του. Και όλα καταλήγουν στην Κρήτη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ μένει έγκυος

Σασμός : Η Χαρίκλεια ξέρει τι πραγματικά συνέβη στην Ανθούλα

Η Χαρίκλεια γιατί στηρίζει τόσο πολύ την Καλλιόπη;

Η Χαρίκλεια με την Καλλιόπη έχουν δώσει όρκο σιωπής. Στηρίζει λοιπόν το μυστικό της, όχι  γιατί τη φοβάται ή γιατί θα έχει κάτι να κερδίσει από εκείνη. Η Χαρίκλεια είναι καλή της φίλη, δεν προδίδει. Της είπε η Καλλιόπη πως αν μαθευόταν ότι η Ανθούλα ήταν ανύπαντρη και έγκυος, θα γινόταν μεγάλο κακό στη Κρήτη, και έτσι και οι δυο τους προσπάθησαν να κουκουλώσουν την αλήθεια από τον Βασίλη. Βέβαια η αυτοκτονία της Ανθούλας, έφερε αντίθετα αποτελέσματα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ποιος είναι ο Βλάσης Καραπάνος

Σασμός : Η Χαρίκλεια ξέρει τι πραγματικά συνέβη στην Ανθούλα

Δεν νιώθει τύψεις τώρα;

Φυσικά. Από τότε που είδε τον γιατρό να ψάχνει τον πατέρα του, άλλαξε όλη της τη ζωή. Η Χαρίκλεια είναι 70 χρονών και κάνει τον απολογισμό της. Αυτή η μεταμόρφωσή μου μέσω του μακιγιάζ, αυτή η μεγάλη αλλάγη ανάμεσα σε δύο ηλικίες, είναι μια ωραία πρόκληση για τον ηθοποιό, αλλά και μία ευκαιρία για σκέψη.

Διαβάστε όλη την συνέντευξή της ηθοποιού στο περιοδικό 7μέρεςTV αυτής της εβδομάδας.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close