Σασμός:  Άγγελος και Στέλλα χωρίζουν οριστικά

Σασμός:  Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι δυσάρεστες καθώς Άγγελος και Στέλλα χωρίζουν οριστικά. Τι θα γίνει και με ποιο τρόπο;

Η Στέλλα, θα αναλάβει την υπεράσπιση του Αστέρη και θα του δώσει ελαφρυντικά για το φονικό . Αυτό και μόνο, θα φέρει μεγάλη ένταση στη σχέση της με τον Άγγελο καθώς πιστεύει, ότι ακόμα εχει αισθήματα για τον Αστέρη και η ζήλια του δεν τον αφήνει να δει την πραγματικότητα. Μάλιστα όταν η Στέλλα επισκέπτεται τον Αστέρη στη φυλακή και προσπαθεί να τον πείσει να της πει τι ακριβώς έγινε τη στιγμή του φόνου, ο Άγγελος θα της κάνει μεγάλη σκηνή και οι δυο τους θα έρθουν σε μεγάλη σύγκρουση. Και ο χωρίσμος τους θα είναι οριστικός.

Δείτε ακόμη Σασμός : Η Χαρίκλεια ξέρει τι πραγματικά συνέβη στην Ανθούλα

Σασμός:  Άγγελος και Στέλλα χωρίζουν οριστικά

Σασμός : Τι θα δούμε στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας;

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 75

Αστέρης κι Αργυρώ συναντιούνται να μοιραστούν τα νέα τους. Μόνο που εκεί… θα τους δει μαζί η Καλλιόπη! Η Καλλιόπη σοκαρισμένη βρίσκει καταφύγιο σ’ ένα μοναστήρι. Οι έρευνες για τον φόνο του Στεφάνη έχουν ενταθεί μετά την κατάθεση της Θοδώρας. Πού μπορεί να τους οδηγήσουν τα νέα στοιχεία που θα ανακαλύψουν; Ο Κώστας δέχεται ένα τηλεφώνημα που τον αναστατώνει.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Μαρίνα σε τετ α τετ με τον Αστέρη μετά τον φόνο

Σασμός:  Άγγελος και Στέλλα χωρίζουν οριστικά

Ο Νικηφόρος μαθαίνει ότι η αστυνομία ψάχνει τις κάμερες από τη μέρα του φόνου. Ο Άγγελος ακούει κάποια πράγματα που αφορούν τη μητέρα του από τον Παντελή. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο παπά Μιχάλης, χωρίς να γνωρίζει ότι η Καλλιόπη ξέρει τα πάντα για τον Αστέρη και την Αργυρώ, της προτείνει τον σασμό. Πώς θα αντιδράσει εκείνη;

Τρίτη 18 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 76

Η Καλλιόπη εισβάλλει στο σπίτι των Βρουλάκηδων και η οργή της για τη σχέση του Αστέρη και της Αργυρώς ξεσπά, με απρόβλεπτες συνέπειες. Ο Αστέρης ζητά επίσημα το χέρι της Αργυρώς από τους δικούς της. Θα καταφέρει να βάλει τέλος στην έχθρα που χωρίζει τις δύο οικογένειες;

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός καρφώνει τη Καλλιόπη στην αστυνομία

Σασμός:  Άγγελος και Στέλλα χωρίζουν οριστικά

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης πάει στη κηδεία του Πέτρου

Την ίδια στιγμή, το νέο της σχέσης τους διαδίδεται ταχύτατα στο χωριό. Παράλληλα, η ζωή της Σεμίνας απειλείται για ακόμη μία φορά, και η ίδια βρίσκεται στο μεγάλο δίλημμα: να ζήσει τον έρωτά της με τον Πέτρο ή να το σκάσει για να γλιτώσει; Ο Αντώνης βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας του Στεφανή.

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 77

Αργυρώ και Πέτρος καλούνται στο τμήμα για συμπληρωματική κατάθεση. Τα όσα θα αποκαλυφθούν θα θέσουν σε δοκιμασία τη σχέση του Αντώνη με τη Μαρίνα, και θα φέρουν τα παιδιά της σε δεινή θέση… Η αποκάλυψη για το ψεύτικο άλλοθι που είχε δώσει ο Πέτρος ανατρέπει τα σχέδια όλων. Η Καλλιόπη το μαθαίνει και βρίσκει την ευκαιρία που έψαχνε τόσο καιρό. Ο Μαθιός προσπαθεί να τη συγκρατήσει, αλλά ο Αστέρης γίνεται έξαλλος για το ψέμα της Αργυρώς και συγκρούεται μαζί της.

Σασμός:  Άγγελος και Στέλλα χωρίζουν οριστικά

Δείτε ακόμη Σασμός: Ποιος είναι ο Βλάσης Καραπάνος

Το όνειρο για μια κοινή ζωή, που μόλις χτες φαινόταν κοντά, μοιάζει τώρα πιο άπιαστο από ποτέ. Ο Πέτρος φεύγει για Ηράκλειο για να συναντήσει τη Σεμίνα, όπου τον περιμένει μια έκπληξη που θα τον γυρίσει πολλά χρόνια πίσω στο παρελθόν… Καθώς η αλήθεια εξαπλώνεται σαν φωτιά σε όλο το χωριό, Μαρίνα και Αντώνης βρίσκονται για πρώτη φορά ο ένας απέναντι στον άλλο.

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 78

Σασμός:  Άγγελος και Στέλλα χωρίζουν οριστικά

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 79 , 80 , 81 , 82

Το νέο για τη σχέση της Μαρίνας με τον Αντώνη έχει πέσει σαν βόμβα στο σπίτι της Καλλιόπης εξοργίζοντας τον Αστέρη. Η Μαρίνα βρίσκει τον Αντώνη για να του ζητήσει βοήθεια αλλά η συζήτησή τους καταλήγει σε καυγά. Κι ενώ οι ετοιμασίες του γάμου της Θοδώρας και του Γιώργη συνεχίζονται σε γιορτινό κλίμα, ο Αστέρης ζητάει εξηγήσεις από την Αργυρώ. Η σύγχυσή του και ο θυμός του θα τον οδηγήσει σε βίαια ξεσπάσματα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close