Σασμός: Αυτό το πρόσωπο θα πει την αλήθεια στον Νικηφόρο για τον πατέρα του

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε το πρόσωπο που θα πει την αλήθεια στον Νικηφόρο για τον πατέρα του 

Αχ βρε Νικηφόρε μου τι σε περιμένει….

Σασμός: Αυτό το πρόσωπο θα πει την αλήθεια στον Νικηφόρο για τον πατέρα του

Είναι γεγονός πως τίποτε δε μένει κρυφό για πάντα. Ο Νικηφόρος κάποια στιγμή θα μάθει την φρικτή αλήθεια για τον δολοφόνο του Στεφανή, στη σειρά Σασμός. Ένα πρόσωπο κλειδί θα τον κοιτάξει στα μάτια και θα ομολογήσει όλα όσα γνωρίζει για το συμβάν που άλλαξε τις ζωές όλων.

Δείτε επίσης : Σασμός: Αστέρης και Μαθιός σε κατάσταση σοκ προσπαθούν να σώσουν την Καλλιόπη

Μετά τον θάνατο της Βασιλικής, ο Νικηφόρος μένει μόνος. Αυτό που ζητά, είναι η εκδίκηση. Θέλει να βρει τους φονιάδες των γονιών του και να τους κάνει να πληρώσουν με το ίδιο νόμισμα.

Σασμός: Αυτό το πρόσωπο θα πει την αλήθεια στον Νικηφόρο για τον πατέρα του

Δυστυχώς, πρώτος στην αλήθεια αυτή δε φτάνει ο Νικηφόρος, αλλά ο Αστέρης, στη σειρά Σασμός. Ο Αστέρης θα πληροφορηθεί για τη δολοφονία που διέπραξε ο αδελφός του σύμφωνα με το youfly.com και θα σπεύσει να ενημερώσει το πληγωμένο αυτό παιδί.

Δείτε επίσης : Σασμός: Η Καλλιόπη στήνει ενέδρα θανάτου στον Παύλο Βρουλάκη

Τότε ο Νικηφόρος θα χάσει την γη κάτω από τα πόδια του. Μοναδικός του σκοπός θα είναι να αποτελειώσει τον Μαθιό, βάφοντας τα χέρια του με το αίμα των Σταματάκηδων. Ένας νέος πόλεμος ξεκινά, με την οικογένεια να ξεκληρίζεται..

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close