Σασμός: Αστέρης και Μαθιός σε κατάσταση σοκ προσπαθούν να σώσουν την Καλλιόπη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Αστέρης και Μαθιός σε κατάσταση σοκ προσπαθούν να σώσουν την Καλλιόπη.

Τι να σώσετε τώρα… Πάτε να μαζέψετε τα ασυμμάζευτα

Ένας νέος κύκλος γεμάτος ανατροπές περιμένει τους τηλεθεατές του Σασμού απο τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Σύμφωνα με τις εξελίξεις του περιοδικού mytv, η Καλλιόπη βρίσκεται σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση. Ομολογεί πως εκείνη χτύπησε τον Άγγελο και οδηγείται στη φυλακή.

Το τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν της δραματικής σειράς του Alpha μας άφησε με πολλά ερωτήματα και τη σύλληψη του Μαθιού, που έπεσε σαν βόμβα σε όλους. Ωστόσο, τίποτα δεν θα μείνει ίδιο στα νέα επεισόδια και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

Σασμός: Η Καλλιόπη πεθαίνει από τύψεις

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη στήνει ενέδρα θανάτου στον Παύλο Βρουλάκη

Όπως θα παρακολουθήσουμε, ο Φραγκιαδάκης είναι σχεδόν βέβαιος για την ενοχή του Μαθιού και τον οδηγεί στη φυλακή. Παρά το γεγονός πως εκείνος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη με το έγκλημα, κανείς δεν τον πιστεύει, καθώς όλοι γνωρίζουν πως η έχθρα του με τον Άγγελο ήταν μεγάλη και πως πολλές φορές η κατάσταση ανάμεσα τους και οξυνθεί.

Ο Αστέρης, η Βασιλική και η Καλλιόπη, προσπαθούν να στηρίξουν με όποιον τρόπο μπορούν αλλά και να τον βοηθήσουν. Ωστόσο, οι τύψεις πνίγουν την Καλλιόπη καθώς κρύβει καλά ένα ένοχο μυστικό για εκείνη τη μοιραία ημέρα που άλλαξε τη ζωή της και βύθισε ξανά στο πένθος τους Βρουλάκηδες.

Σασμός-Καλλιόπη

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτός θα εκτελέσει το σχέδιο της Καλλιόπης για την δολοφονία του Παύλου Βρουλάκη

Η Καλλιόπη δεν μιλάει σε κανέναν, αλλά οργανώνει τα επόμενα βήματα που θα ακολουθήσει. Μία μέρα εμφανίζεται, προς έκπληξη όλων, στο αστυνομικό τμήμα ζητώντας να μιλήσει στον Φραγκιαδάκη. Σοκαρισμένος, ο τελευταίος την ακούει να ομολογεί πως εκείνη την μέρα επισκέφτηκε τον γιατρό και τυφλωμένη από το μίσος της για εκείνον τον χτύπησε με το ψαλίδι.

Όλα ξαφνικά ανατρέπονται. Ο αστυνόμος στην αρχή πιστεύει πως η καπετάνισσα προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να σώσει τον πρωτότοκό της, αλλά γρήγορα διαπιστώνει πως τα κομμάτια του παζλ συνδέονται και πως πράγματι εκείνη χτύπησε τον γιατρό.

Σασμός: Μανώλης και Μαθιός σε μία σφοδρή σύγκρουση

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος θα παγώσει μόλις δει αυτό το πρόσωπο απέναντι του

Μέσα σε λίγα λεπτά διατάζει την άμεση σύλληψη της αλλά και την αποφυλάκιση του Μάθιου. Φυσικά, αυτή η εξέλιξη κάνει πολύ γρήγορα τον γύρο του χωριού και όλοι ενημερώνονται για όσα διαδραματίστηκαν στο αστυνομικό τμήμα. Ο Αστέρης είναι σοκαρισμένος.

Σασμός: Ο Αστέρης μαθαίνει για το παιδί του και συντετριμμένος ζητάει από τον Θεό βοήθεια

Δείτε ακόμη Σασμός: Εκεί είναι κρυμμένος ο Κώστας

Από τη μία έχει ξανά κοντά του τον αδελφό του και δεν κινδυνεύει πια από ένα χτύπημα εκδίκησης των Βρουλάκηδων και από την άλλη η μητέρα του πια είναι στη φυλακή. Αστέρης και Μαθιός προσπαθούν να σταθούν στο πλευρό της Καλλιόπης και να τη στηρίξουν όσο μπορούν, ενώ επίσης κοντά στην οικογένειά τους είναι, ακόμη μία φορά, η Στέλλα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close