Σασμός: Αυτός βγάζει τον Μαθιό απο την μέση

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως αυτός θα βγάλει τον Μαθιό απο την μέση.

Αρε Μαθιό δεν μπορείς να κάνεις κ αλλιώς…

Συνταρακτικές προβλέπονται οι εξελίξεις του β’ κύκλου της δραματικής σειράς του Alpha, Σασμός. Ο Μαθιός μπαίνει στην φυλακή για τον φόνο του Άγγελου Βρουλάκης και ένας νέος κύκλος εκδίκησης ξεκινά.

Σασμός: Ο Μαθιός βγαίνει από την φυλακή!

Δείτε ακόμη Σασμός: Στέλιος Μαίνας και Δημήτρης Λάλος για πρώτη φορά μαζί στα γυρίσματα (Φωτογραφία)

Όλοι αποζητούν δικαιοσύνη, όμως ο Μαθιός είναι αθώος και αυτό οι τηλεθεατές και κάποιοι από τους χαρακτήρες της σειράς το γνωρίζουν πάρα πολύ καλά. Ποιος ήρωας κάνει δύσκολη την ζωή του Μαθιού μέσα στην φυλακή στα πρώτα επεισόδια του β΄ κύκλου της σειράς Σασμός;

Μαθιός και αστυνόμος σε πόλεμο στον Σασμό

Ο λόγος για τον ρόλο του Γιώργου Γεροντιδάκη, ο οποίος ως γνωστόν θα υποδυθεί έναν νεαρό αστυνομικό, ο οποίος εμφανίζεται στο χωριό για να πάρει τη θέση του Γεράσιμου.

Σασμός: Ο Γεροντιδάκης μπαίνει στον πλευρό του Αντώνη και φέρνει πανικό

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Λάζαρος έρχεται για εκδίκηση

Ο συγκεκριμένος ήρωας θα τεθεί στη διάθεση του Αντώνη, ο οποίος εκτιμά το ήθος και την ακεραιότητά του. Μάλιστα, η παρουσία του στο χωριό της Κρήτης, θα προκαλέσει ταραχή σε πολλούς από τους πρωταγωνιστές και ειδικά στον Μαθιό ο οποίος θα έχει άμεσα και στενή επαφή μαζί του.

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε ακόμη Σασμός: Τότε θα αποχωρήσει η Βασιλική απο την σειρά

Ο ίδιος έρχεται με μετάθεση στο Αστυνομικό Τμήμα της Κρήτης και βάζει τα δυνατά του προκειμένου να διαλευκάνει την υπόθεση της δολοφονίας του Άγγελου Βρουλάκη.

Ο νεαρός αστυνομικός, όπως σας είχαμε πει και σε παλαιότερο άρθρο μας, θα κάνει την ζωή του Μαθιού αρκετά δύσκολη στην σειρά Σασμός και θα τον στριμώξει στην κυριολεξία στον τοίχο με σκοπό να αποδοθεί δικαιοσύνη. Σύμφωνα με το Youfly.com, θα τα καταφέρει ή όχι;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close