Σασμός: Τότε θα αποχωρήσει η Βασιλική απο την σειρά

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως τότε θα αποχωρήσει η Βασιλική απο την σειρά.

Βασιλικούλα μου θα μας λείψεις όπως και να έχει…

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στον δεύτερο κύκλο στον Σασμό. Βέβαια, το ερώτημα εξακολουθεί να παραμένει το ίδιο από την αρχή του σίριαλ

Στον Σασμό η Βασιλική κατάφερε να βγάλει όλο τον πρώτο κύκλο, αφού οι σεναριογράφοι τροποποίησαν τον ρόλο της σε σύγκριση με το βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη. Το βιβλίο είναι η βάση της σειράς του Alpha, αλλά στον πρώτο κύκλο είδαμε διαφοροποιήσεις στο σενάριο.

Σασμός: Η οριστική απόφαση της παραγωγής για το μέλλον της Βασιλικής στην σειρά

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτό το πρόσωπο θα πει την αλήθεια στον Νικηφόρο για τον πατέρα του

Όπως σας έχουμε αποκαλύψει, η Βασιλική για παράδειγμα έπρεπε εδώ και αρκετό καιρό να έχει αποχαιρετήσει τον Σασμό. Σύμφωνα με το βιβλίο, σκοτώνεται νωρίς. Χάνει τη ζωή της από τα χέρια της Καλλιόπης που θεωρεί ότι η Βασιλική κάνει μεγάλο κακό στον Μαθιό.

Οι σεναριογράφοι αλλά και οι άνθρωποι της παραγωγής έδωσαν παράταση στο οριστικό αντίο της Μαριλίτας Λαμπροπούλου στη σειρά. Η Βασιλική θα πεθάνει αλλά όχι άμεσα. Δεν αποκλείεται να αποχωρήσει προς το τέλος του δεύτερου κύκλου.

Σασμός-Βασιλική-

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αντώνης ανάμεσα σε Καλλιόπη και Παύλο

Η αλήθεια είναι ότι η χημεία της Λαμπροπούλου με τον Δημήτρη Λάλο (Μαθιός) ήταν τέτοια που ανάγκασε τους σεναριογράφους να παρέμβουν στην υπόθεση και να… κρατήσουν στη ζωή τη Βασιλική. Μέχρι πότε;

Σίγουρα ξεκινά τον δεύτερο κύκλο, αφού στέκεται στο πλευρό του Μαθιού στη φυλακή

Είχε φορέσει το νυφικό της, αλλά ο γάμος της με τον Σταματάκη δεν έγινε, έπειτα από τη σύλληψη. Η Βασιλική είναι σίγουρη ότι ο αγαπημένος της δεν σκότωσε τον Άγγελο και το φωνάζει με κάθε τρόπο. Επίσης, σύμφωνα με το ciao, επισκέπτεται καθημερινά τον Μαθιό, δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξή της και την πίστη της ότι είναι αθώος.

Σασμός-Βασιλική-

Δείτε ακόμη Σασμός: Αστέρης και Μαθιός σε κατάσταση σοκ προσπαθούν να σώσουν την Καλλιόπη

Η Βασιλική όμως θα μάθει και την πικρή αλήθεια για τον θάνατο του Στεφανή. Θα αποκαλυφθεί ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος και αυτό θα την τσακίσει. Σύμφωνα με τους μέχρι τώρα υπολογισμούς, η ενοχή του Σταματάκη για τον φόνο του Στεφανή θα αποκαλυφθεί στις αρχές του… 2023.

Σασμός-Βασιλική-

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη στήνει ενέδρα θανάτου στον Παύλο Βρουλάκη

Οπότε, αυτό σημαίνει ότι τουλάχιστον μέχρι τα μέσα του δεύτερου κύκλου η Βασιλική θα είναι στη σειρά. Κάτι που σημαίνει ότι πάει για τέλος χειμώνα η αποχώρησή της από τη σειρά που φέτος τα έσπασε στην τηλεθέαση.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close