Σασμός: Στα μαχαίρια Αστέρης και Αργυρώ

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως αυτός θα πάρει την κηδεμονία του Πετρή

Τώρα εμείς με ποιου το μέρος είμαστε;

Η Αργυρώ και ο Αστέρης έρχονται ξανά αντιμέτωποι και αυτή τη φορά εξαιτίας του Πετρή. Τι κι αν αγαπήθηκαν παράφορα, μετά το φόνο του Πετρή, τα πάντα ανάμεσα τους άλλαξαν.  Η Αργυρώ αποφάσισε να αρχίσει μία νέα ζωή μακριά από τον Αστέρη κρατώντας του κρυφό πως το παιδί της είναι δικό του.

Η μοίρα όμως δεν έχει πει για εκείνους την τελευταία λέξη. Από τη στιγμή που ο Αστέρης της δώρισε το νεφρό του, δίνοντας τις παράλληλα μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή, τα δεδομένα αλλάζουν ξανά και η αλήθεια δεν αργεί να έρθει στο φως. Όπως θα δούμε στο δεύτερο κύκλο, τα συναισθήματά του Αστέρη και της Αργυρώς θα φουντώσουν ξανά.

Σασμός: Ο Αστέρης νιώθει προδομένος απο την Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Το τραγικό τέλος των Σταματάκηδων

Μόλις μαθαίνει πως εκείνος ήταν που την έσωσε, η καρδιά της Αργυρώς μαλακώνει. Οι δυο τους υπό άκρα μυστικότητα συναντιούνται ξανά, αποδεικνύοντας πως η φλόγα της αγάπης τους δεν έσβησε ποτέ. Δεν έπαψα να σ’ αγαπώ. Τρελαίνομαι στην σκέψη πως σε φυλάει άλλος άντρας, τι λέει ο Αστέρης, με την Αργυρώ να αισθάνεται άσχημα απέναντί στον Σταύρο.

Οι τύψεις την βασανίζουν, αφού το τελευταίο που θέλει είναι να κοροϊδεύει τον άνθρωπο που στάθηκε σαν βράχος στο πλευρό της όλες αυτές τις δύσκολες στιγμές. Βλέποντας την να πιέζεται, ο Σταύρος καταλαβαίνω πως η Αργυρώ δεν μπορεί να βγάλει τον Αστέρη από την καρδιά της και το μυαλό της και αποφασίζει να απομακρυνθεί.

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Θοδώρα θα φορέσει ξανά νυφικό;

Θα επιστρέψω στα Γιάννενα, γιατί βλέπω ότι δεν μπορώ να σε κάνω ευτυχισμένη όπως σου αξίζει, εξομολογείται ο Σταύρος στην Αργυρώ και οι δυο τους χωρίζουν. Μπορεί πλέον η Αργυρώ να είναι ελεύθερη, όμως αυτό που εξακολουθεί να την βασανίζει είναι πως κρύβει από τον Αστέρη την αλήθεια για το παιδί τους.

Γρήγορα όμως το μεγάλο μυστικό της Αργυρώς θα βγει στην επιφάνεια. Όπως θα δούμε στον δεύτερο κύκλο, ο Αστέρης θα μάθει πως ο μικρός Πετρής είναι δικός του γιος όχι του Σταύρου, με την οργή του να χτυπάει κόκκινο.

Σασμός: Η Αργυρώ αλλάζει σπίτι

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης χάνει το μυαλό του και φεύγει για Αμερική

Πως μπόρεσες να κρατήσεις κρυφό κάτι τέτοιο; Έμεινα τόσο καιρό μακριά από το γιο μου εξαιτίας σου, της λέει με τα μάτια του να πετούν σπίθες. Θα πάρω κοντά μου το παιδί, είναι τα λόγια που κάνουν την Αργυρώ να χάσει την γη κάτω από τα πόδια της.

Βλέποντας για πρώτη φορά τον Αστέρη τόσο θυμωμένο, τρέμει στην σκέψη πως θα χάσει τον Πετρή και δεν ξέρει πώς να αντιδράσει. Πράγματι ο Αστέρης δεν αργεί να κάνει πράξη τις απειλές του και ξεκινάει τη διαδικασία διεκδικήσεις του γιου του.

Σασμός: Η Αργυρώ αλλάζει σπίτι

Δείτε ακόμη Σασμος: Μαρίνα και Αντώνης σε ένα φριχτό αδιέξοδο

Εγώ τον γέννησα, δεν θα επιτρέψω να μου τον πάρεις, λέει ουρλιάζοντας η Αργυρώ, σύμφωνα με το Τηλεόραση, και πλέον οι δύο οικογένειες βρίσκονται και πάλι αντιμέτωπες.

Ούτε ο Αστέρης, ούτε η Αργυρώ φαίνεται διατεθειμένη να κάνουν βήμα πίσω και αυτή τη φορά ο πόλεμος ανάμεσα τους δείχνει πιο ανελέητος από ποτέ.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close