Σασμός: Δημήτρης Γεωργάλας – «Ο πατέρας μου ήταν σαν τον ”Κώστα” που υποδύομαι…»

Σασμός: Η αποκαλυπτική συνέντευξη του Δημήτρη Γεωργάλα που συγκλονίζει 

Η εξομολόγηση για τον κακοποιητικό πατέρα του

Ο Δημήτρης Γεωργαλάς, ο οποίος πρόσφατα μας έκανε ένα πολύ μεγάλο spoiler για τον Σασμό, μίλησε στην εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται, το πρωί της Κυριακής 27/2, σε μια αρκετά αποκαλυπτική συνέντευξη. Ο αγαπημένος ηθοποιός που υποδύεται τον Κώστα στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, μεταξύ άλλων μίλησε για την παιδική του ηλικία αλλά και τις ομοιότητες που έχει ο κακοποιητικός χαρακτήρας που υποδύεται με τον πατέρα του.

Δημήτρης-Γεωργάλας-Σασμός

Δετέ ακόμη Σασμός: Μαρίνα σε ικετεύω μην φεύγεις!

Η εξομολόγηση του Δημήτρη Γεωργάλα

«Δεν μπορώ να διανοηθώ πώς ένας άνθρωπος μπορεί να χτυπήσει μια γυναίκα… είναι τελείως έξω από την ιδιοσυγκρασία μου. Αυτό για μένα ήταν μεγάλη πρόκληση, υποκριτική», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Γεωργαλάς για τον ρόλο του στον Σασμό και πρόσθεσε:

«Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν σε μικρή ηλικία. Ήμουν στην πρώτη δημοτικού, πολύ μικρός. Έκαναν καινούργιες οικογένειες, παντρευτήκανε ξανά και έχω τέσσερα ετεροθαλή αδέρφια. Πάντα σε ένα παιδί, το να βιώσει μια κακή σχέση των γονιών του, γιατί δεν ήταν καλή, αφήνει ένα αποτύπωμα».

«Επουλώθηκαν βέβαια τα πράγματα μετά και μπήκαν σε μια ισορροπία, αλλά δεν ήταν καλός ο τρόπος. Ο πατέρας μου δεν ζει, αλλά δεν ήταν και άνθρωπος που μπορούσες να κουβεντιάσεις εύκολα.

Δημήτρης-Γεωργάλας-Σασμός

 

Δείτε ακόμη Σασμός: Η μανία του Κώστα δίνει τη χαριστική βολή στην Άσπα

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close