Σασμός: Μαρίνα σε ικετεύω μην φεύγεις!

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια είναι δραματικές καθώς ο Αντώνης παρακαλά τη Μαρίνα: Μαρίνα σε ικετεύω μην φεύγεις!

Η Μαρίνα έχει πάρει την απόφαση να φύγει από την Κρήτη μαζί με την Αργυρώ, στο «Σασμό», ο Αντώνης όμως, δεν μπορεί να την αφήσει. Την ικετεύει να μείνει στο χωριό, αλλά η Μαρίνα είναι πλέον πεπεισμένη ότι αυτό είναι το καλύτερο για εκείνη και την κόρη της.

Αχ βρε αστυνόμε μαζί με εσένα όλοι παρακαλάμε να μη φύγει η Μαρίνα με την Αργυρω καλέ!

Ο πόνος είναι μεγάλος για την οικογένεια των Βρουλάκηδων. Ο χαμός του Πετρή τους έχει κοστίσει. Μετά τη δολοφονία, η Αργυρώ αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει κι αυτό ανησύχησε πολύ τη Μαρίνα.

Πρέπει να βρει έναν τρόπο να βοηθήσει την κόρη της κι ο μοναδικός τρόπος να το κάνει είναι να φύγουν μια και καλή από την Κρήτη για να κάνουν μία νέα αρχή.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Γιαγιά Ειρήνη θα εκδικηθεί την Καλλιόπη

Σασμός: Μαρίνα σε ικετεύω μην φεύγεις!

Η Μαρίνα κι η Αργυρώ θέλουν να φύγουν μια για πάντα από το χωριό και τα Ιωάννινα είναι η καλύτερη λύση. Η γιαγιά Ειρήνη τις προτρέπει να φύγουν και να ξαναχτίσουν τη ζωή τους μακριά από τον πόνο και τον κίνδυνο της βεντέτας.

Μαρίνα σε ικετεύω μην φεύγεις!

Ο Αντώνης δεν μπορεί να χωνέψει ότι θα χάσει ξανά τη γυναίκα της ζωής του μέσα από τα χέρια του. Παρακαλάει τη Μαρίνα να μείνει, να ζήσουν τον έρωτά τους. Ο αστυνόμος κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να την κρατήσει στη ζωή του. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να τη βοηθήσει, αλλά δεν τα καταφέρνει.

Ο αποχωρισμός είναι βαρύς σύμφωνα με το youfly.com για τον Αντώνη και τη Μαρίνα στο Σασμό. Το ζευγάρι χωρίζει με επεισοδιακό τρόπο κι ο Φραγκιαδάκης βυθίζεται στη θλίψη. Οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές στη δραματική σειρά και μία νέα περιπέτεια ξεκινά για τη μάνα και την κόρη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η μανία του Κώστα δίνει τη χαριστική βολή στην Άσπα

Σασμός: Μαρίνα σε ικετεύω μην φεύγεις!

Σασμός: Τι θα δούμε στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 99

Ένα σχέδιο για την εξόντωση του Μαθιού βρίσκεται στα σκαριά από τους Βρουλάκηδες και απειλεί να τινάξει τις ισορροπίες στον αέρα. Η Θοδώρα ετοιμάζεται να κάνει την επιλογή που θα αλλάξει τη ζωή της οριστικά, ενώ ο Μανόλης ρίχνεται σε μια τελευταία προσπάθεια να μεταπείσει το Γιώργη για τον χωρισμό τους. Η Μαρίνα βλέπει τον Άγγελο να παίρνει σιγά- σιγά τη θέση του παιδιού της στην καρδιά της Αργυρώς και της γιαγιάς Ειρήνης και δεν ξέρει πώς να αντιδράσει.

Σασμός: Μαρίνα σε ικετεύω μην φεύγεις!

Δείτε ακόμη Σασμός: Καλλιόπη και Μαρίνα πιάνονται στα χέρια

Ο Αστέρης από την άλλη πνίγεται στη φυλακή, καθώς οι ενοχές τον βασανίζουν. Το προαίσθημα με το οποίο ξυπνά η Καλλιόπη γίνεται σημάδι: Ενώ ο Μαθιός ανεβαίνει στο βουνό με τη σκέψη της Βασιλικής, τα ξαδέλφια των Βρουλάκηδων τον ακολουθούν αθόρυβα…

Τρίτη 01 Μαρτίου – Επεισόδιο 100

Η ζωή του Μαθιού κρέμεται από μια κλωστή, καθώς, ανυπεράσπιστος, βρίσκεται αντιμέτωπος με τα όπλα των Βρουλάκηδων να τον σημαδεύουν. Τα πράγματα όμως θα πάρουν μία αναπάντεχη τροπή. Η Θοδώρα μετά την εμφάνιση του Γιώργη στο μαιευτήριο, καλείται να πάρει μια σοβαρή απόφαση για τη ζωή και το παιδί της. Η Στέλλα ζητάει από τη Σοφία εξηγήσεις για τον εραστή της. Ο Νικηφόρος αψηφώντας τον κίνδυνο, αποφασίζει να φύγει για το Ηράκλειο.

Σασμός: Μαρίνα σε ικετεύω μην φεύγεις!

Δείτε ακόμη Σασμός : O Γεράσιμος είναι γιος του Καραπάνου

Ο Αστέρης βυθίζεται όλο και περισσότερο στη μελαγχολία χωρίς να φαίνεται να υπάρχει κανείς που να μπορεί να τον βοηθήσει, ενώ η Αργυρώ πνίγεται από τα αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό του αδερφού της. Η Αργυρώ αποφασίζει να συναντήσει τον Αστέρη στη φυλακή, για να της εξηγήσει γιατί σκότωσε τον Πέτρο. Ο Μαθιός σχεδιάζει εκδίκηση… Την ίδια ώρα η Μαρίνα καταρρέει γιατί σαν σήμερα θα γιόρταζε ο Πετρής τα γενέθλιά του και ο Αντώνης της συμπαραστέκεται.

Τετάρτη 02 Μαρτίου – Επεισόδιο 101

Η Αργυρώ, αποφασισμένη να συναντήσει τον Αστέρη στη φυλακή, θα αναζητήσει τον πλέον απρόσμενο σύμμαχο. Θα τα καταφέρει να τον πάρει με το μέρος της; Παράλληλα, ο Μαθιός ετοιμάζεται να επιτεθεί στους Βρουλάκηδες. Η Καλλιόπη μαθαίνει για το σχέδιο αντεκδίκησης του γιου της, και θα αναζητήσει βοήθεια στη Βασιλική. Η Μαρίνα, απελπισμένη από την κατάσταση της Αργυρώς, λέει στον Αντώνη πως ίσως είναι καλύτερα να φύγουν για πάντα από την Κρήτη.

Σασμός: Μαρίνα σε ικετεύω μην φεύγεις!

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Δέσποινα μπαίνει στη σειρά και αλλάζει τη ζωή της Μαρίνας

Η προσπάθεια της Στέλλας και του Άγγελου να ξανάρθουν κοντά αποδεικνύεται δύσκολη υπόθεση, τη στιγμή που η Σοφία αναγκάζεται να παραδεχτεί την εξωσυζυγική της σχέση. Ο Αστέρης χάνει τις αισθήσεις του – από την ασιτία και την κατάθλιψη – και τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Πέμπτη 03 Μαρτίου – Επεισόδιο 102

Ο Αστέρης καταρρέει στη φυλακή και η μεταφορά του στο νοσοκομείο αλλάζει για μία ακόμα φορά τις ισορροπίες στο χωριό. Ο Μαθιός νιώθει να λυγίζει πια και η Βασιλική προσπαθεί να βρει τρόπο να τον στηρίξει. Η Καλλιόπη από την άλλη συνειδητοποιεί μια μεγάλη αλήθεια για τον μικρό της γιο…

Σασμός: Μαρίνα σε ικετεύω μην φεύγεις!

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 103 ,104 , 105 , 106

Κι η Μαρίνα, όμως, ανακαλύπτει ότι η παράξενη συμπεριφορά της Αργυρώς σημαίνει πολλά περισσότερα απ’ όσα νόμιζε. Ο Αντώνης της αποκαλύπτει πως ο Αστέρης βρίσκεται εκτός φυλακής και η Μαρίνα φοβάται ότι η Αργυρώ σχεδιάζει να συναντήσει τον Αστέρη. Με τη βοήθεια της Άσπας η Αργυρώ έχει φτάσει στο νοσοκομείο και αποφασίζει να μπει για να συναντήσει τον Αστέρη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close