Σασμός-Μαθιός-Αντώνης-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Μαθιός ομολογεί πως αυτός είναι ο φονιάς του Στεφανή. 

Τί είναι αυτά που κάνεις βρε Μαθιό μας λίγο πριν τον γάμο σου;;;

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Καλλιόπη με μανία επιτίθεται στη Βασιλική

Ο Αμερικάνος λίγο πριν ξεψυχήσει μέσα στην φυλακή ομολογεί πως δεν σκότωσε αυτός τον Στεφανή. Οι φόβοι του Αντώνη επιβεβαιώνονται αφού από την αρχή ήξερε πως ο Αμερικάνος δεν είχε καμία σχέση με τον Στεφανή και δεν μπορούσε ούτε ο ίδιος να ξεχωρίσει ένα ουσιαστικό κίνητρο.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Σασμός θα έχει και καλό φινάλε

Σασμός-Μαθιός-Βασιλική-

Παρόλα αυτά, έκανε βεβιασμένες κινήσεις διότι έπρεπε η υπόθεση να κλείσει για να έρθει το χωριό πίσω στην παλιά του ηρεμία και δεν μπορούσε να μην λάβει σοβαρά υπόψιν μία ομολογία. Όπως και να ‘χει ο φάκελος του Στεφανή ανοίγει και πάλι και ο Αντώνης στρέφει τις υποψίες του στους Σταματάκηδες.

Δείτε ακόμα Σασμός: Μαθίος και Κώστας συγκρούονται άγρια

Από την αρχή το ένστικτό του, του έλεγε πως η αλήθεια βρίσκεται μέσα στην οικογένεια όμως δεν είχε αποδείξεις και κανέναν μάρτυρα να μπορεί να στηρίξει τις εικασίες του Αντώνη. Ο Μαθιός στο μεταξύ βρίσκεται λίγο πριν τον γάμο του με την Βασιλική.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η μυστική συμφωνία της Μαρίνας και του Αστέρη

Σασμός-Μαθιός-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Σασμός : Ανατροπή-Ο Καραπάνος σώζει τον Γεράσιμο και πέφτει νεκρός

Όταν μαθαίνει τα νέα με τον Αμερικάνο νιώθει πως όλη του η ζωή γκρεμίζεται λίγο πριν βρει την ουσιαστική γαλήνη στο πλευρό της αγαπημένης του. Μαζί με την Καλλιόπη, ανησυχούν πως το ένοχο μυστικό του Μαθιού θα βγει στην επιφάνεια και πως θα καταστραφούν.

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια : 153 , 154 , 155 , 156

Ο Μαθιός νιώθει ξαφνικά πως πρέπει να βρει συμμάχους. Πως πρέπει να βγάλει από μέσα του αυτά που τον βασανίζουν. Αποφασίζει λοιπόν να κάνει κάτι παράτολμο και να τα παίξει όλα για όλα. Πλησιάζει τον Μανώλη και του ομολογεί πως αυτός είναι ο φονιάς του Στεφανή.

Σασμός-Μανώλης-

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη με μανία επιτίθεται στη Βασιλική

Ο Μανώλης σαστίζει και ο Μαθιός συνεχίζει να του εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν την πράξη. Ζητάει κατανόηση και συγχώρεση από τον Μανώλη και ο Μανώλης για ακόμη μία φορά διχάζεται. Η φρίκη που αντίκρισε εκείνο το μεσημέρι επανέρχεται στην μνήμη του και δεν ξέρει για ακόμη μία φορά τι είναι σωστό να κάνει.

Σασμός-Μαθιός-Αντώνης-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close