Σασμός: Ο Σασμός θα έχει και καλό φινάλε

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πώς ο Σασμός θα έχει και καλό φινάλε.

Τέτοια θέλουμε να ακούμε καλέ …Αν και είμαστε σίγουροι πως μετά τις χαρές θα ρθουν και τα φονικά…

Μπορεί σιγά σιγά να πλησιάζουμε προς την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου, όταν θα ρίξει αυλαία η πρώτη σεζόν του Σασμού και οι εκδοχές που κυκλοφορούν για το φινάλε να είναι… αιματοβαμμένες, εμείς όμως σας έχουμε και ευχάριστα!

Όπως φαίνεται, η νούμερο ένα επιτυχία της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς δεν θέλει να μας αποχαιρετήσει σε τελείως μαύρο τόνο, οπότε ετοιμάζει κουφέτα για να μας χρυσώσει το χάπι από το επόμενο αιματοκύλισμα!

Σασμός-Μαθιός-Βασιλική

Δείτε ακόμη Σασμός : Ανατροπή-Ο Καραπάνος σώζει τον Γεράσιμο και πέφτει νεκρός

Μάλιστα, φαίνεται πώς οι γάμοι θα είναι δύο, αφού και τα δύο πολύ ερωτευμένα ζευγάρια της σειράς, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού 7ΜέρεςTv, ο Μαθιός με τη Βασιλική και η Μαρίνα με τον Αντώνη, θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Σασμός-Αντώνης-Μαρίνα

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης νιώθει για το μωρό πρωτόγνωρα συναισθήματα

Οι δύο πρώτοι ήδη ετοιμάζονται να σφραγίσουν τον έρωτά τους μετά από πολλά χρόνια που έκρυβαν τα συναισθήματα που είχαν ο ένας για τον άλλον. Βέβαια, πάντα ανάμεσά τους θα υπάρχει το φοβερό μυστικό της δολοφονίας του Στεφανή, όμως για την ώρα ο Μαθιός και η Βασιλική δείχνουν να ξεπερνούν τα εμπόδια και να χαμογελούν!

Σασμός-Μαρίνα-Αντώνης

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης γνωρίζει το παιδί του

Όσο για τη Μαρίνα και τον Αντώνη, επιτέλους μπορούν και αυτοί να αφήνουν τις τραγωδίες πίσω τους και να ενώσουν τις ζωές τους. Η Μαρίνα θα του πει το μεγάλο ναι και στο τέλος θα περάσουν στέφανα, έχοντας φυσικά τις ευχές της Αργυρώς, που θέλει να δει τη μητέρα της ευτυχισμένη!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close