Σασμός: Eμφανίζεται ο άγνωστος ετεροθαλής αδερφός της Αργυρώς και ερωτεύεται τη Στέλλα

Σασμός: spoiler για τα επόμενα επεισόδια . Εμφανίζεται ο άγνωστος ετεροθαλής αδερφός της Αργυρώς , ο Άγγελος και ερωτεύεται τη Στέλλα

Η άφιξη του Άγγελου, ο οποίος είναι ετεροθαλής αδερφός της Αργυρώς, φέρνει τα πάνω-κάτω ανατρέποντας τις ζωές των άλλων.

Ο Άγγελος αρχίζει να ξετυλίγει το κουβάρι και καλά κρυμμένα μυστικά πάθη και σκελετοί, βγαίνουν από το σεντούκι και αναστατώνουν τις ζωές όλων…

Δείτε ακόμη Σασμός: ο Νικηφόρος παίρνει την απόφαση να σκοτώσει τον Μαθιό

Στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς του Alpha Σασμός θα εμφανιστεί ο καινούργιος αγροτικός γιατρός του χωριού.  Πρόκειται για τον Άγγελο τον οποίο τον υποδύεται ο Θανάσης πατριαρχέας.

ο Άγγελος θα εμφανιστεί καλοσυνάτος και ευσυνείδητος

aggelos-sasmos

Η άφιξη του Άγγελου όμως θα έρθει να ταράξει τα μέχρι στιγμής λιμνάζοντα ύδατα, καθώς το άγνωστο παρελθόν του είναι βαρύ σαν ιστορία .

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 26, 27 , 28 , 29

Συγκεκριμένα, ο Άγγελος είναι ο ετεροθαλής αδερφός της Αργυρώς και όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια η Στέλλα θα τον ερωτευτεί κεραυνοβόλα! Η Στέλλα μετά από το χαμό του παιδιού από το ατύχημα, ψάχνει ένα χέρι να πιαστεί. Έτσι ερωτεύεται τρελά τον Αγγέλο. Οι δυο τους θα γίνουν ζευγάρι προκαλώντας καταιγιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Πως θα γίνει ζευγάρι ο Άγγελος με την Στέλλα

stella-aggelos-sasmos

Συμφώνα με το tv ΣΙΡΙΑΛ ,η Στέλλα είναι πολύ χαρούμενη γιατί η εγκυμοσύνη της προχωράει κανονικά και μάλιστα μαθαίνει και το φύλο του μωρού.

Πιστεύει ότι το κοριτσάκι που περιμένει θα απαλύνει τον πόνο της και το μυαλό της πια είναι μόνο στο μωρό της. Η χαρά της όμως δεν θα κρατήσει πολύ, καθώς η κοπέλα παθαίνει ένα ατύχημα.

Ξαφνικά της έρχεται μια τάση για λιποθυμία, γλιστράει μέσα στο σπίτι και πέφτει. Εκεί τη βρίσκουν οι γονείς της και τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Η κατάσταση, όπως τους λένε οι γιατροί, είναι δύσκολη: «Υπάρχει κίνδυνος τόσο για την ίδια όσο και για το παιδί», τους ανακοινώνουν και οι γονείς της καταρρέουν.

Λίγο αργότερα τα νέα είναι καλά για την ίδια, όμως δεν τα καταφέρνει με την εγκυμοσύνη της καθώς το μωρό δεν μπόρεσαν να το σώσουν. Η Στέλλα τελικά χάνει το παιδί και νιώθει τον κόσμο γύρω της να καταρρέει.

Δείτε ακόμη Σασμός εξελίξεις : Ο Μανώλης στέλνει γράμμα στην αστυνομία με το όνομα του δολοφόνου

Δίπλα της βρίσκεται συνέχεια ο Αγγελος, ο γιατρός που την ανέλαβε από την πρώτη στιγμή. Ο Αγγελος δεν την αφήνει λεπτό, είναι συνέχεια κοντά της, τρυφερός και υποστηρικτικός: «Μη φοβάσαι, είσαι καλά και έχεις όλο τον καιρό μπροστά σου να αποκτήσεις όσα παιδιά θέλεις. Κάνε κουράγιο και έχε μου εμπιστοσύνη», της υπόσχεται.

Η Στέλλα βλέπει στο πρόσωπο του Αγγελου την αληθινή αγάπη, το ενδιαφέρον και την τρυφερότητα που τόσο χρειάζεται. Οι δυο τους θα έρθουν πολύ κοντά και ένας νέος έρωτας θα γεννηθεί που θα της αλλάξει τη ζωή.

Ποιος είναι όμως ο Αγγελος και πώς ήρθε στο χωριό; Πρόκειται για ένα πρόσωπο από το παρελθόν που μαθαίνει την αλήθεια για την πραγματική του ταυτότητα, με τον πιο τραγικό τρόπο. Η άφιξή του στην Κρήτη δεν αναστατώνει μόνο τη Στέλλα, αλλά αναμένεται να ταράξει και τις ζωές αρκετών ηρώων και να φέρει στην επιφάνεια κρυμμένα μυστικά που προορίζονταν να μείνουν για πάντα θαμμένα…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close