Σασμός: ο Νικηφόρος παίρνει την απόφαση να σκοτώσει τον Μαθιό

Spoiler για την αγαπημένη τηλεοπτική σειρά Σασμός,  έδωσε ο Γιώργος Αμούτζας, ο τηλεοπτικός Νικηφόρος.

Ο τηλεοπτικός «Νικηφόρος» βρέθηκε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού και μεταξύ άλλων, μίλησε για την συμμετοχή του στη νέα δραματική σειρά Σασμός.

Χωρίς όμως, να το περιμένει κανείς, ο ηθοποιός έκανε μία δήλωση για μία από τις τελευταίες σκηνές του βιβλίου, στο οποίο και βασίζεται η σειρά.

Δείτε ακόμη Σασμός spoiler: Είναι ο Νικηφόρος γιος του Μαθιού;

Σασμός: ο Νικηφόρος παίρνει την απόφαση να σκοτώσει τον Μαθιό

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης σκοτώνει τον Πέτρο μπροστά στη Σεμίνα

«Ο Νικηφόρος είναι ο τραγικός μας ήρωας και αυτό το λεώ, γιατί δεν θα μάθει ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή. Και είναι πολλά που δεν θα μάθει και θα συμβούνε πολλά τραγικά γεγονότα. Το ίδιο σημαντικά με την δολοφονία του Στεφανή. Με βάση το βιβλία, που δεν μπορούμε να φύγουμε πολύ μακριά, υπάρχει μια τελευταία σκηνή, όπου ο Νικηφόρος έχει μάθει από τον Αστέρη ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του πατέρα του. Τότε ο Νικηφόρος παίρνει την απόφαση να πάει να σκοτώσει τον Μαθιό», είπε ο Γιώργος Αμούτζας ξαφνιάζοντάς τους όλους.

Έπειτα συνέχισε: «Αυτό είναι μία από τις τελευταίες σκηνές του βιβλίου. Το βιβλίο είναι γνωστό. Μπορεί να αργήσουμε πολύ να δούμε κάποια πράγματα, υπάρχουν πολλά σενάρια. Μέχρι και την τελευταία στιγμή, ο Νικηφόρος δεν θα πάρει ποτέ μία ξεκάθαρη απάντηση».

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

 

Close