Σασμός επόμενα επεισόδια : 54 , 55 , 56 , 57

Σασμός επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις των επεισοδίων 54 , 55 , 56 , 57. Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA. Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 54 στις 6/12/21

Επεισόδιο 54

Δευτέρα: H Μαρίνα μαθαίνει για τις απειλές του Mαθιού εναντίον της οικογένειάς της  και πάει να τον βρεί. Παράλληλα η Θεοδώρα προσπαθεί να καταπιεί τη σχέση Πέτρου Σεμίνας την ώρα που ετοιμάζει μία έκπληξη που θα βάλεις εντελώς τα προβλήματα της Σεμίνας με το Διονύση. Η Αργυρώ και ο Αστέρης, ζουν στιγμές ευτυχίας, ενώ ο άγγελος προσπαθεί να αποσπάσει, όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες από τη Χαρίκλεια για τη μητέρα του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός ομολογεί τον φόνο στον Παπά Μιχάλη και μπαίνει φυλακή

Μια  η επίσκεψη του Μαθιού στο Ηράκλειο ταράζει τις ισορροπίες , ενώ παράλληλα η Αργυρώ, θα προβεί σε μια σοκαριστική ανακάλυψη και πάνω στον πανικό της, θα διαπράξει ένα λάθος, που ενδέχεται να αποδειχθεί μοιραίο.

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 55 στις 7/12/21

Επεισόδιο 55

Τρίτη:  H Αργυρώ είναι σοκαρισμένη, μετά την ανακάλυψη της βαλίτσας με τα αρχαία, αλλά ο Διονύσης της λέει ότι θα το χειριστεί ο ίδιος. Η Αργυρώ πιεσμένη από τα γεγονότα, δέχεται να συναντήσει τον Αστέρη στο μαγαζί του. Η Συζήτηση όμως διακόπτεται, απο μια αιφνιδιαστική επίσκεψη της Καλλιόπης! Παράλληλα, ο Άγγελος υποψιασμένος για το ρόλο της Καλλιόπης,  λέει στην Καλλιόπη ψέματα ότι θα συναντηθεί με κάποιον που γνωρίσει την  ταυτότητα του πατέρα του .

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαχαιρώνουν τον Αστέρη

Μια τυχαία περιπολία της αστυνομίας , θα φέρει την Ντίνα και τον Αντώνη, πιο κοντά, στην αποκάλυψη του πραγματικού δολοφόνου, του Στεφανή. Η παρακολούθηση του Μαθιού και της Βασιλικής ξεκινά και η αστυνομία μαθαίνει πως η Βασιλική και ο Μαθιός έχουν σχέση. Ο Μαθιος, μετά από αυτό, μπαίνει για τα καλά στο στόχαστρο της αστυνομίας.

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 56 στις 8/12/21

Επεισόδιο 56

  Τετάρτη:  Ο Κώστας, προσπαθεί να ξαναφτιάξει την σχέση του με την Ασπά, και παράλληλα, ένα τρακάρισμα γίνεται αφορμή να γνωριστεί ο άγγελος με τη Στέλλα και ενώ στην αρχή η γνωριμία τους είναι εκρηκτική μία δεύτερη τυχαία συνάντηση θα αλλάξει τα συναισθήματά τους . Ο φτερωτός θεός , τους σημαδευεί με τα βέλη του έρωτα, και ένας νέος έρωτας γεννιέται.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 50 ,51 , 52 , 53 , 54

Ο Πέτρος κάνει μία αναπάντεχη πρόταση στη Σεμίνα .ο Πέτρος της κάνει πρόταση γάμου. Η Καλλιόπη  πηγαίνει στο σπιτάκι στο βουνό, ταραγμένη πολύ, μόλις δει την Αργυρώ με τον Αστέρη μαζί. θα ανακαλύψει κάτι που θα την σοκάρει σε μια επίσκεψή της στο σπιτάκι του Βουνού Και αυτή η ανακάλυψη θα φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις…

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 57 στις 9/12/21

Επεισόδιο 57

Ο Άγγελος γοητεύεται από τη Στέλλα και προσπαθεί να κάμψει τις αντιστάσεις της . Παράλληλα η Καλλιόπη, γνωρίζοντας τη φρικτή αλήθεια για το φόνο του Στεφανή , χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της και ξεσπά την οργή της σε λάθος άνθρωπο. Παράλληλα, η Θεοδώρα μαθαίνει για την πρόταση γάμου του Πέτρου στη Σεμίνα και θα αντιδράσει απρόβλέπτα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Συμβόλαιο θανάτου για την Αργυρώ

Ο Αστέρης και η Αργυρώ κανονίζουν μια απόδραση, την ώρα που μια είδηση, σκάει σαν βόμβα στο χωριό και θα προκαλέσει ερωτηματικά στους κατοίκους. Παράλληλα, τα αποτελέσματα των ερευνών για την Ανθούλα είναι απρόσμενα και θα φέρουν τον Άγγελο σε δεινή θέση. Η Αστυνομία, σφίγγει το κλοιό, ολοένα και περισσότερο γύρω από τον Μαθιό, ψάχνοντας το όπλο του φόνου. Θα καταφέρει να τους ξεφύγει ή θα αποδειχθεί πως είναι πλέον αργά για εκείνον;

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 58 , 59 , 60 , 61

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close