Σασμός επόμενα επεισόδια : 50 ,51 , 52 , 53 , 54

Σασμός επόμενα επεισόδια. Περιλήψεις των επεισοδίων 50 ,51 , 52 , 53 , 54 Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA. Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 50 στις 29/11/21

Επεισόδιο 50

Η Καλλιόπη αφηγείται  όλη  την δραματική ιστορία της Ανθούλας στον Άγγελο και τους γιους της. Θα μπορέσει όμως να πει όμως όλη την αλήθεια;

Ο Πέτρος δεν μπορεί να χωνέψει την σχέση της Αργυρώς μετον Αστέρη. Ο Κώστας νιώθει άσχημα για τις παρανομίες του και αποφασίζει να διακόψει, αλλά ο Διονύσης θα του αποκαλύψει κάτι που θα ανατρέψει τα πάντα.

Η Σεμίνα έχει εφησυχαστεί μετά την ανακάλυψη της για την αρχαιοκαπηλία. Ένα αναπάντεχο γεγονός όμως διαταράσσει και πάλι τις ισορροπίες.

Δείτε επίσης : Σασμός: Ο Κώστας χτυπά την Άσπα και λέει τα πάντα στη Βασιλική.

Η Αργυρώ επιστρέφει στην Κρήτη και συναντιέται με τον Αστέρη, αλλά στο ίδιο μέρος έχουν δώσει ραντεβού και ο Μαθιός με τη Βασιλική. Η αντίστροφή μέτρηση ξεκινά για μοιραία γεγονότα.

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 51 στις 30/11/21

Επεισόδιο 51

Ο Μαθιός και ο Αστέρης έρχονται σε μεγάλη σύγκρουση για τη σχέση του δευτέρου με την Αργυρώ. Ο Μαθιός τσακώνεται με τον Αστέρη και χτυπά την πόρτα και  φεύγει από το σπίτι, ενώ η Καλλιόπη προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει κα τσακώνονται έτσι τα αδέρφια.

Παράλληλα, η Καλλιόπη  ετοιμάζει μία πρόταση στον Άγγελο, που δεν θα μπορέσει μάλλον να αρνηθεί. Ο Κώστας μαθαίνει για την απιστία της Άσπας με τον Στεφανή και ξεσπάει πάνω της. Εκείνη, σε άσχημη κατάσταση μετά τον ξυλοδαρμό, θα αναζητήσει βοήθεια από τον Άγγελο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός ξεσκεπάζεται πως είναι ο δολοφόνος από το σπιτάκι στο βουνό

Ο Μαθιός ζητά από τον Πέτρο να μαζέψει την αδερφή του, γεγονός που θα τον οδηγήσει σε νέα κόντρα με την Αργυρώ. Ο πόλεμος  της Σεμίνας με τον Διονύση συνεχίζεται.  Παράλληλα, η Αργυρώ φαίνεται να παίρνει σημαντικές αποφάσεις για τη σχέση της με τον Αστέρη.

Αυτές οι Αποφάσεις απρόσμενες, που μπορεί να ανατρέψουν τα πάντα από δω και μπρος.

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαρίνα και Αργυρώ φεύγουν- Η γιαγιά ειρήνη πεθαίνει από θλίψη

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 52 στις 01/12/21

Επεισόδιο 52

Ο Μαθιός θα μάθει πως η Βασιλική ήξερε για την σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ και θα τσακωθεί άσχημα μαζί της, ενώ οι εντάσεις συνεχίζονται και με τον αδερφό του, κάτι που παραξενεύει την Καλλιόπη, η οποία προσπαθεί να μάθει τι συνέβη μεταξύ τους.

Στο μεταξύ, η απόφασή της να παραχωρήσει ένα κτήμα της οικογένειας στον Άγγελο δείχνει να εξασφαλίζει την εμπιστοσύνη του. Ο Άγγελος της ανακοινώνει ότι θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να ανακαλύψει περισσότερα και ζητά τη βοήθειά της, αλλά εκείνη φροντίζει ο γιατρός να μη μάθει ποτέ την αληθινή ταυτότητα του πατέρα του. Φοβάται για νέο Σασμο.

Δείτε επίσης : Σασμός : Η Ντίνα φτάνει στο φονιά του Στεφανή

Η Άσπα θα προχωρήσει στην καταγγελία εναντίον του Κώστα για τον ξυλοδαρμό της, αλλά εκείνος για αντίποινα αποκαλύπτει την κρυφή σχέση της με τον Στεφανή στη Βασιλική, κάτι που θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις, που θα επηρεάσουν και τον Μαθιό. Παράλληλα η  Σεμίνα χωρίς να  ξέρει κλείνει ραντεβού τυχαία στην Θοδώρα. Καταλαβαίνεται τί έχει να γίνει.

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 53 στις 02/12/21

Επεισόδιο 53

Η Καλλιόπη φροντίζει να μην αποκαλυφθούν τα μυστικά της Ανθούλας στον Άγγελο, ενώ παράλληλα η Στέλλα προσπαθεί να πείσει την Άσπα να αποσύρει την μήνυση εναντίον του Κώστα.

Ο Μαθιός δίνει τελεσίγραφο στην Αργυρώ, να χωρίσει με τον Αστέρη, διαφορετικά προειδοποιεί ότι θα γίνει κακό. Όταν το μαθει ο Αστέρης όμως θα συγκρουστεί πολύ ασχήμα με τον Μαθιό.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 46 , 47 , 48 , 49

Η Καλλιόπη αποφασίζει να βάλει νερό στο κρασί της για τη σχέση του Μαθιού με την Βασιλική αλλά όχι χωρίς να θέσει τους δικούς της αυστηρούς όρους.

Η Σεμίνα γνωρίζει τη Θοδώρα και της μιλάει για τη σχέση της με τον Πέτρο, και οι κοπέλες δείχνουν να έρχονται πιο κοντά σαν φίλες. Τι θα γίνει όμως όταν μάθει η Θοδώρα ποιος είναι ο μεγάλος έρωτας της Σεμίνας;

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 54 , 55 , 56 , 57

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close