Σασμός επόμενα επεισόδια : 83 , 84 , 85 , 86

Σασμός επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις των επεισοδίων 83 , 84 , 85 , 86 . Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA. Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 83 στις 31/1/22

Επεισόδιο 83

Η ζωή του Άγγελου ανατρέπεται, καθώς ανακαλύπτει ότι ο Μάρκος ήταν ο πατέρας του. Η άρνηση του Αστέρη να μιλήσει ενώ οδηγείται στον εισαγγελέα κάνει το μέλλον του να μοιάζει ολοένα και πιο σκοτεινό και δεν μπορεί να τον βοηθήσει κανείς. Παράλληλα Ο Αστέρης κάνει έκκληση στο Μαθιό, να πείσει την Αργυρώ να τον επισκεφτεί στην φυλακή. Θα  καταφέρει να πείσει την Αργυρώ να πάει να τον δει;

Δείτε επίσης : Σασμός : Η Χαρίκλεια ξέρει τι πραγματικά συνέβη στην Ανθούλα

Μέσα στη δίνη των γεγονότων ο Άγγελος συντετριμμένος από την αποκάλυψη της μεγάλης αλήθειας της ζωής του, αφήνεται σε ένα αποκαλυπτικό ταξίδι μνήμης με τον παπα Μιχάλη. Η σύγκρουσή του με την Καλλιόπη θα τον αφήσει ακόμα πιο μετέωρο. Όμως η ώρα της τελικής αποκάλυψης μοιάζει να έχει πια φτάσει.

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 84 στις 01/2/22

Επεισόδιο 84

Ο Άγγελος συντετριμμένος από την αποκάλυψη για την ταυτότητα του πατέρα του, αποκαλύπτει ποιος είναι ο πατέρας του στην Αργυρώ και την Μαρίνα. Το νέο αυτό σοκάρει τη Μαρίνα και την κάνει να πιστεύει ότι η σχέση της με τον άντρα της δεν είναι αυτή που πίστευε μέχρι τώρα.

Δείτε επίσης : Σασμός επόμενα επεισόδια : 79 , 80 , 81 , 82

Ενώ ο Αστέρης συνεχίζει να διατηρεί την ίδια άρνηση απέναντι σε όσους μάταια προσπαθούν να του αλλάξουν γνώμη, ο ανακριτής αρχίζει να καλεί μάρτυρες για κατάθεση. Η Θοδώρα αποφασίζει να ξαναρχίσει τη δουλειά. Θα έχει όμως μία συνάντηση που θα εντείνει τις ενοχές της. Η Καλλιόπη, πιεσμένη από την άρνηση του Αστέρη να μιλήσει, θα πάρει μια πολύ ριψοκίνδυνη απόφαση για να σώσει τον γιο της…

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 85 στις 02/2/22

Επεισόδιο 85

Η Καλλιόπη ετοιμάζει ένα σχέδιο για να βοηθήσει τον γιο της παρά τις αντιρρήσεις του Μαθιού .Ο Μανώλης αποφασίζει να αναλάβει δράση και να βοηθήσει  ενεργά τη Θοδώρα στη  σχέση της με τον Γιώργη. η Αργυρώ παραδίδεται  στο μίσος της  για τον Αστέρη την ώρα που η πρώτη συνάντηση μαζί του μετά το έγκλημά , θα αποβεί τραυματική και για τους δύο. Η οικογένεια των Βρουλάκηδων αποκτά και επίσημα ένα νέο μέλος και τίποτα δεν θα είναι το ίδιο από δω και μπρος.

Δείτε ακόμη Σασμός : Μαρίνα και Αργυρώ εξαφανίζονται

Ενω μια εγκυμοσύνη  θα σκάσει σαν βόμβα φέρνοντας τα πάνω κάτω.

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 86 στις 03/2/22

Επεισόδιο 86

Η εγκυμοσύνη της Θοδώρας σκάει σαν βόμβα και φέρνει τα πάνω κάτω.

Ο Άγγελός είναι το μοναδικό φως στις ζωές της Μαρίνας και της Αργυρώς Η γιαγιά Ειρήνη  ετοιμάζει μία ακόμα δυσάρεστη έκπληξη για τους βιολογικούς του γονείς και το ρόλο που έπαιξε έκεινη στην χαμένη οικογένειά του .Η Καλλιόπη παλεύοντας λυσσασμένα να σώσει τον Αστέρη από τη φυλακή εκθέτει τον Μαθιό σε θανάσιμο κίνδυνο. Εκείνος αποφασισμένος συναντά τη Βασιλική για μία και μόνο τελευταία φορά.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 87 , 88 , 89 , 90

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

 

 

Close