Σασμός : Μαρίνα και Αργυρώ εξαφανίζονται

Σασμός : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικές καθώς Μαρίνα και Αργυρώ εξαφανίζονται από προσώπου Γης.

Μετά τη δολοφονία του Πέτρου έρχονται τα πάνω-κάτω.
Η είδηση της δολοφονίας του Πέτρου πέφτει σαν βόμβα στο χωριό, διαλύοντας την οικογένειά του. Ο Αστέρης έχει εξαφανιστεί, όπως και ο μοναδικός μάρτυρας του φονικού. Η Θοδώρα βλέπει ένα άλλο, διαφορετικό πρόσωπο του Γιώργη, την ίδια στιγμή, η Αργυρώ ορκίζεται εκδίκηση για τον θάνατο του αδελφού της. Όποιος σκότωσε τον αδελφό μου θα το πληρώσει. Δεν θα ησυχάσω αν δεν εκδικηθώ τον θάνατό του, λέει σπαράζοντας, αγνοώντας πως ο άνθρωπος που το έκανε αυτό είναι ο άντρας που αγαπάει.

Δείτε ακόμη Σασμός : Η Κηδεία του Πετρή

Σασμός : Μαρίνα και Αργυρώ εξαφανίζονται

Δείτε ακόμη Σασμός: Μάρτυρας κλειδί στον φόνο εξαφανίζεται

Όταν το μαθαίνει μη μπορώντας να αντέξει η Αργυρώ κάνει απόπειρά αυτοκτονίας.  Η μαχαιριά του αδερφού της από τα χέρια του Αστέρη, του ανθρώπου που αγάπησε όσο κανέναν άλλον την διαλύει. Παρότι μαθαίνει πως ήταν ατύχημα και δεν ήθελε να σκοτώσει τον αδερφό της ,η Αργυρώ είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Καθημερινά επισκέπτεται τον τάφο του Πέτρου, με τις τύψεις και τις ενοχές να τη βασανίζουν: Εγώ φταίω που πέθανε. Αν έμενα μακριά από τον Αστέρη όπως μου είπες τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχαν συμβεί. Εγώ έπρεπε να ήμουν κάτω από το χώμα όχι εσύ ,λέει κοιτώντας το μνήμα του αδερφού της.

Με τα δάκρυα από τα μάτια της να τρέχουν, μην αντέχοντας άλλο, μία μέρα ενώ κάθεται στην κουζίνα του σπιτιού της, παίρνει ένα μαχαίρι και κόβει τις φλέβες της. Η μητέρα της που φτάνει εκεί την βλέπει μέσα σε μία λίμνη αίματος και πηγαίνοντας στο μέρος της βλέπει πως δεν αναπνέει. Ο πανικός την κυριεύει και ουρλιάζει για βοήθεια. Η Αργυρώ σώζεται αλλά η κατάσταση δεν πηγαίνει άλλο.

Σασμός : Μαρίνα και Αργυρώ εξαφανίζονται

Μαρίνα και Αργυρώ εξαφανίζονται

Η Αργυρώ έχει φτάσει σχεδόν στην ίδια κατάσταση με αυτή που ήταν μικρή, όταν σκότωσαν τον πατέρα της μπροστά στα μάτια της. Η Αργυρώ δεν μιλάει, δεν ξεσπάει, είναι σαν Ζωντανη- νεκρή. Από τη μία έχασε τον μονάκριβο αδελφό της και από την άλλη τον Αστέρη, που μπαίνει στη φυλακή.

Συμφωνά με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TV24, Μετά όμως οι πρώτες μέρες όπου η Μαρίνα κλαίει και οδύρεται για τον θάνατο του γιου της, έχει να σκεφτεί πιο σοβαρά το μετά… Τι θα κάνουν τρεις γυναίκες μόνες τους και ανυπεράσπιστες: Ο φόβος Τρυπώνει στην ψυχή της και το μόνο που έχει τώρα να σκεφτεί είναι η κόρη της και η ασφάλεια της. Η γιαγιά Ειρήνη είναι αυτή που θα την παροτρύνει: Να φύγετε. Πάρε την Αργυρώ και φύγετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε από τούτο εδώ το μέρος, το καταραμένο,της λέει.

Δείτε ακόμη Σασμός : O Aστέρης βγαίνει από την φυλακή με την βοήθεια της Στέλλας

Σασμός : Μαρίνα και Αργυρώ εξαφανίζονται

Δείτε ακόμη Σασμός : Η Χαρίκλεια ξέρει τι πραγματικά συνέβη στην Ανθούλα

Η Μαρίνα την κοιτάζει γεμάτη απορία: Τι λες, μάνα; Που να πάμε δύο γυναίκες μόνες; με τι θα ζήσουμε; που θα σε αφήσουμε εσένα;.Η γιαγιά Ειρήνη όμως επιμένει: Άσε με εμένα. Πάρε το κορίτσι και φύγε να σωθεί, επιμένει. Η Μαρίνα βλέπει και πάλι τη ζωή της να ρημάζει. Ο Μαθιός γυρίζει σαν σκυλί, η Καλλιόπη καταριέται για το άδικο που μπήκε ο γιος της φυλακή, ενώ η Μαρίνα έχει μόνο τον Αντώνη να τη νοιάζεται. Ο Αντώνης, που δεν τολμάει πλέον να την πλησιάσει ερωτικά.

Που από μακριά και με κάθε λεπτότητα προσπαθεί να της πει ότι είναι εκεί για αυτήν και την κόρη της: Ότι χρειαστείς, Μαρίνα, να ξέρεις θα είμαι στο πλευρό σου. Δεν θα ενοχλήσω εγώ. Όταν θέλεις εσύ πάρε με. Θα σε περιμένω, της υπόσχεται.

Έτσι, η μεγάλη απόφαση θα παρθεί και μάνα με κόρη αποφασίζουν να φύγουν. Όχι μόνο από τον τόπο τους αλλά και από όλη την Κρήτη, χωρίς να ξέρει κανείς τους που είναι, πού βρίσκονται και τι κάνουν. Ούτε ακόμα και η γιαγιά Ειρήνη, η οποία θα μείνει πίσω και με τον καιρό, από τον πόνο, τη θλίψη και τη μοναξιά Θα σβήσει σαν το πουλάκι. Σαν τα πουλιά που μιλάει μαζί τους. Γιατί μόνο με αυτά θα μιλάει πια.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Μαρίνα σε τετ α τετ με τον Αστέρη μετά τον φόνο

Σασμός : Μαρίνα και Αργυρώ εξαφανίζονται

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός καρφώνει τη Καλλιόπη στην αστυνομία

Με κάθε μυστικότητα, η Μαρίνα και η Αργυρώ Φεύγουν και αφήνουν πίσω τα πάντα. Ζωντανούς και νεκρούς, χωρίς να ξέρουν που θα πάνε. Θέλουν να βρουν ένα μέρος που δεν θα τις ξέρει κανείς και να φτιάξουν εκεί τη ζωή τους από την αρχή. Ο προορισμός τους θα είναι τα Γιάννενα θα βρεθούν εκεί, σε έναν τόπο τόσο διαφορετικό από τον δικό τους και θα προσπαθήσουν να σταθούν στα πόδια τους. Όλα θα είναι πολύ δύσκολα. Ακόμα και οικονομικά, θα φτάσουν σχεδόν στο μηδέν.

Σασμός : Μαρίνα και Αργυρώ εξαφανίζονται

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ μένει έγκυος

Η Μαρίνα αλλά και η Αργυρώ θα πιάσουν δουλειά, θα γνωρίσουν ενδιαφέροντες ανθρώπους, θα χτίσουν σιγά-σιγά μία νέα ζωή, με κόπους, αλλά και αγάπη. Όμως τα βάσανα της Αργυρώς δεν θα έχουν σταματημό, νέα προβλήματα θα τους δυσκολέψουν τη ζωή αλλά θα παλέψουν. Ομως η μεγαλύτερη πρόκληση δεν είναι άλλη από το ότι ανακαλύπτει πως είναι…έγκυος! Μέχρι τη στιγμή που θα λάμψει η αλήθεια, που θα έρθει να τις βρει η Δικαίωση, που θα γυρίσουν πίσω, ελεύθερες και με γαλήνια ψυχή.
Μέχρι τη στιγμή που θα έρθει ο πολυπόθητος σασμός.

Αλλά μέχρι τότε έχουμε πάρα πολλά και συγκλονιστικά να δούμε, γεμάτα ανατροπές και συναισθήματα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close