Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος: 1 , 2 , 3 , 4 , 5

Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος : Περιλήψεις των επεισοδίων 1 , 2 , 3 , 4 , 5 .  Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός του ALPHA στο Β κύκλο. Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Τι θα δούμε πάλι;;

Σασμός γ’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 1  στις 25/9/2023

Επεισόδιο 1

Δευτέρα

Ο Μαθιός και η Βασιλική οδηγούνται στο νοσοκομείο, σε σοβαρή κατάσταση. Ο Νικηφόρος δεν μπορεί να συγκρατήσει την οργή του, γεγονός που θα τον φέρει σε σύγκρουση, όχι μόνο με την Καλλιόπη, αλλά και με τον καλύτερο του φίλο με μια κουβέντα από την οποία φαίνεται ότι δεν υπάρχει γυρισμός.

Δείτε ακόμη Σασμός: Απειλή που αιωρείται κι αναπνέει μίσος – Δεν ήλθε για καλό αυτός ο άνθρωπος

Σασμός-Παύλος-

Δείτε ακόμη Σασμός: Δολοφονική επίθεση με βόμβα στον Παύλο

Αέρας ανησυχίας πλανιέται πάνω από το χωριό την ίδια ώρα που οι έρευνες για τον εντοπισμό του Φαρμάκη παραμένουν άκαρπες ο Παύλος καταρρέει ενώ η ανησυχία για το άνοιγμα και πάλι της βεντέτας μεταξύ των δύο οικογενειών εντείνεται. Μία αποκάλυψη έρχεται να πέσει σαν βόμβα στους Σταματάκηδες, την πιο δύσκολη ώρα. Την ίδια στιγμή, ένας άνθρωπος από το παρελθόν κάνει την εμφάνισή του. Μετά την άφιξή του, τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο στο

χωριό.

Σασμός γ’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 2  στις 26/9/2023

Επεισόδιο 2

Τρίτη

Η Στέλλα επιστρέφει ζητώντας απαντήσεις για τον Ευθύμη, ενώ ο Αντώνης προσπαθεί να ξετυλίξει το κουβάρι του τι πραγματικά συνέβη στο μαντρί. Η αποκάλυψη της Βασιλικής οδηγεί τον Νικηφόρο στο μεγαλύτερο αδιέξοδο της ζωής του, ενώ ο Μαθιός βλέπει μέσα σε έναν εφιάλτη χωρίς τέλος το όνειρό του να βγαίνει αληθινό.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός θέλει να πεθάνει

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε ακόμη Σασμός: Η κίνηση ρουά ματ έρχεται από τον τάφο

Η Καλλιόπη από την άλλη ανακαλύπτει τις προθέσεις του Αστέρη και της Αργυρώς, καθώς εκείνη τρέμει την επόμενη ημέρα από τον ματαιωμένο της γάμο. Ο σασμός που ετοιμάζει ο Παύλος πέφτει στον γκρεμό, καθώς στο χωριό έρχεται ο άνθρωπος που θα αλλάξει τα πάντα!

Σασμός γ’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 3  στις 27/9/2023

Επεισόδιο 3

Τετάρτη

Ο Νικηφόρος προσπαθεί να σηκώσει το βάρος της προδοσίας που περνά, όσο ο φίλος του Μανόλης βρίσκεται κι εκείνος σε αδιέξοδο με την Τζένη. Τη στιγμή που ο Αστέρης μοιράζεται τη χαρά του που είναι θείος, η Αργυρώ ανησυχεί για τις προθέσεις του δικού της θείου, Αντρέα Βρουλάκη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ντροπιάζεται τη γενιά των Βρουλάκηδων

Σασμός-Ευθύμης-

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης φτύνει τον Μαθιό και φεύγει

Ο Αντώνης βρίσκεται σε καλό δρόμο για τον πυροβολισμό στο μαντρί, ενώ ο Δημήτρης στριμώχνει ανοιχτά τον
Μαθιό, φέρνοντάς τον σε δύσκολη θέση. Ο Παύλος μέσα στη νύχτα δέχεται μια επίσκεψη και η Καλλιόπη
έρχεται αντιμέτωπη με μια αλήθεια που θα ανατρέψει τις ισορροπίες της.

Σασμός γ’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 4  στις 28/9/2023

Επεισόδιο 4

Πέμπτη

Ο Αντρέας εξαγριώνεται, όταν μαθαίνει για τη σχέση του Αστέρη και της Αργυρώς. Οργισμένος, θα πάει στο σπίτι των Βρουλάκηδων, ζητώντας εξηγήσεις, αλλά δε θα περιμένει την αντίδρασή τους. Ο Νικηφόρος
καταφεύγει στο Μανόλη, σε μια προσπάθεια να πιαστεί από κάπου. Ο Μαθιός ζητά να τον δει, εκείνος ωστόσο αρνείται πεισματικά.
Μία απρόσμενη πρόταση θα εκπλήξει την Αιμιλία, και μία επίσκεψη στη φυλακή θα φέρει τον Βαγγέλη ενώπιον κρίσιμων διλημμάτων.

Δείτε ακόμη Σασμός: Εύα -Βαγγέλης – Ανδρέας θάβουν τον Παύλο

Σασμός: Η Θοδώρα μένει καθηλωμένη για μήνες στο κρεβάτι

Δείτε ακόμη Σασμός: O Μαθιός ουρλιάζει συγνώμη αλλά είναι αργά

Η Βασιλική παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο, έχοντας συμφωνήσει με την Καλλιόπη να συμμαχήσουν για το καλό της οικογένειάς τους.
Ο Φραγκιαδάκης επιμένει να σκαλίζει με το Γιώργο τον πυροβολισμό του Μαθιού. Δυστυχώς για τον ίδιο, η αλήθεια θα αποκαλυφθεί σε κάποιον που δεν έπρεπε, και οι συνέπειες θα είναι δραματικές.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος: 5, 6, 7, 8

 

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close