Σασμός: Ετοιμάζεται η σύλληψη του Φαρμάκη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι δραματικές αφού ετοιμάζεται η σύλληψη του Φαρμάκη.

Επιτέλους έφτασε η ώρα…

Μέσα σε όλα ο Βαγγέλης, πλησιάζει την Καλλιόπη αποφασισμένος να της αποκαλύψει αυτό που ξέρουν όλοι εκτός από την ίδια, δηλαδή ότι ο Αστέρης είναι ο πατέρας του μικρού Πετρή. Την ίδια στιγμή η Αιμιλία, πείθει την Στέλλα να πλησιάσει περισσότερο τον Φαρμάκη, όμως ο Τάσος την προειδοποιεί να είναι πολύ προσεκτική μαζί του, γιατί ξέρει πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει.

Δείτε ακόμα: Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 137 , 138 , 139 , 140 , 141

Σασμός: Ετοιμάζεται η σύλληψη του Φαρμάκη

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Νικηφόρος πλακώνει στο ξύλο τον Μαθιό μόλις μαθαίνει πως είναι δολοφόνος

Και πράγματι σε μία από τις κουβέντες τους, ο Ευθύμης καταφέρνει να της εκμαιεύσει την αλήθεια, για όσα είχαν συμβεί με τον Γεράσιμο και τον Καραπάνο. Την ίδια στιγμή η Αιμιλία με τον Λευτέρη βρίσκουν επιτέλους τον τρόπο, για να τον συλλάβουν και να τον φέρουν αντιμέτωπο με τις πράξεις του, όμως ο δεύτερος συνεχίζει να ανησυχεί για τη ζωή της Έλενας, η οποία παίζει επικίνδυνο παιχνίδι εκβιάζοντας τον Φαρμάκη.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Η απόφαση του Μαθιού φέρνει τον απόλυτο όλεθρο

Σασμός: Ετοιμάζεται η σύλληψη του Φαρμάκη

Δείτε ακόμα: Σασμός: Μαθαίνει πως είναι έγκυος για δεύτερη φορά και παντρεύονται

Στο μεταξύ στο σπίτι των Βρουλάκηδων, σύμφωνα με το περιοδικό Εφτά μέρες TV, επικρατεί αναβρασμός, αφού η Αργυρώ είναι υποχρεωμένη να αντιμετωπίσει τον Σταύρο ο οποίος επιδιώκει να μείνει στη ζωή του Πετράκη και έχει παράλογες απαιτήσεις. Ο Παύλος από την πλευρά του ξεκαθαρίζει στον Αντώνη, ότι αν όντως η σφαίρα του Φαρμάκη προοριζόταν για τη Μαρίνα, σκοπεύει να πάρει τον νόμο στα χέρια του.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Η Βασιλική σε παράνοια θέλει να αυτοκτονήσει

Σασμός: Ετοιμάζεται η σύλληψη του Φαρμάκη

Δείτε ακόμα: Σασμός: Η αλήθεια στέλνει την Βασιλική στο ψυχιατρείο;

Έπειτα, λέει στον Αστέρη ότι η μόνη λύση που μπορεί να δοθεί στο θέμα του παιδιού, είναι να πουν την αλήθεια σε όλους, ακόμα και στην Καλλιόπη. Ο Αστέρης όμως ξέρει καλά, ότι η μητέρα του, που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, δεν μπορεί να αντέξει κάτι τέτοιο.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close