Σασμός-Βασιλική-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι δραματικές αφού η Βασιλική σε παράνοια θέλει να αυτοκτονήσει.

Αχ γλυκιά μας Βασιλική…

Η Βασιλική μετά το χωρισμό της από το Μαθιό βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού myTV. Η γυναίκα σκέφτεται να δώσει τέλος στη ζωή της. Ακόμη, στα επόμενα επεισόδια την σειρά σασμός, θα δούμε την οικογένειά της Καλλιόπης να ανησυχεί ιδιαίτερα για εκείνη λόγω της κλονισμένης υγείας της.

Μέσα σε μια στιγμή η ζωή της Βασιλικής διαλύθηκε. Η ομολογία του Μαθιού που σκότωσε τον Στεφανή, την έχει συγκλονίσει και όσο και να θέλει δεν μπορεί να βγάλει απ’ το μυαλό της τα λόγια του.

Η γυναίκα λοιπόν αφού του ανακοινώνει το χωρισμό τους τον προειδοποιεί να σκεφτεί καλά τι συνέπειες θα υπάρξουν αν παραδοθεί στην αστυνομία και ομολογήσει το έγκλημα που έχει διαπράξει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Πώς θα μάθει ο Νικηφόρος την αλήθεια για τον Μαθιό;

Σασμός-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Σασμός: H Καλλιόπη το πρόσωπο κλειδί στο τέλος του Β’ κύκλου

Συγχρόνως όπως θα παρακολουθήσουμε η φήμη ότι κάτι κακό συμβαίνει στο σπίτι των Σταματάκηδων εξαπλώνεται γρήγορα στο χωριό και όλοι θέλουν να μάθουν για ποιο λόγο ο Μαθιός και η Βασιλική συμπεριφέρονται περίεργα.

Εκείνος δέχεται μία απρόσμενη επίσκεψη. Η Βασιλική εξακολουθεί να είναι καταρρακωμένη. Τα μάτια της είναι συνεχώς βουρκωμένα ενώ από το μυαλό της περνάνε μόνο σκοτεινές σκέψεις κι αισθάνεται ότι τίποτα πια δεν μπορεί να την κρατήσει στη ζωή.

Η απελπισία την έχει κυριεύσει με αποτέλεσμα να αδυνατεί να σκεφτεί καθαρά και μέρα με τη μέρα η ψυχολογική της κατάσταση χειροτερεύει. Κάποια στιγμή το βλέμμα της πέφτει τυχαία σε ένα κουτί με χάπια και αισθάνεται ότι μόνο αν τα καταναλώσει όλα θα ξεφύγει από το αδιέξοδο στο οποίο ζει και θα βρει την λύτρωση που έχει τόσο ανάγκη.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Βασιλική σκοτεινιάζει

Σασμός-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Σασμός: Kανείς δεν ξέρει τι μπορεί να φέρει η επόμενη μέρα

Η Βασιλική πάνω στην παράνοια της σκέφτεται σοβαρά να αυτοκτονήσει καθώς νιώθει ότι δεν θα ξεπεράσει ποτέ αυτό που έχει συμβεί. Είναι έτοιμη να δώσει τέλος στη ζωή της. Κι ενώ είναι έτοιμη να δώσει τέλος στη ζωή της, φέρνει στο νου της το Νικηφόρο που δε σταματά να αγωνιά για εκείνη.

Τότε ξεσπάει σε λυγμούς και αποφασίζει να μην τον πληγώσει με αυτό τον τρόπο. Έτσι, όταν το συναντάει προσπαθεί να κρύψει την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται και δεν του αποκαλύπτει την αλήθεια.

Λίγο μετά η Βασιλική, οδηγείτε στον παπά – Μιχάλη με την Κατερίνα να του αναφέρει πως ίσως η πρώτη να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας. Συγχρόνως ο Μαθιός είναι απελπισμένος και θρηνεί για την Βασιλική, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει πως ο γάμος τους έφτασε στο τέλος του.

Δείτε ακόμα Σασμός: Τι άλλο θα κάνει αυτός ο άνθρωπος, αναρωτιέμαι!

Σασμός-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Σασμός: Άσπα και Αστέρης έρχονται ξανά κοντά

Εντωμεταξύ οι προσπάθειες του Αστέρη και της Αργυρώς να τους φέρουν κοντά για να γεφυρώσουν το χάσμα που τους χωρίζει όχι μόνο πέφτουν στο κενό αλλά κάνουν τα πράγματα χειρότερα.

Αργότερα η Καλλιόπη συναντάει την Βασιλική και προσποιείται πως δε γνωρίζει τι έχει συμβεί ανάμεσα σε εκείνη και στο γιο της.  Όσο κι αν της ζητάει να της πει τι έχει γίνει η Βασιλική κρατάει το στόμα της κλειστό.

Παρόλα αυτά η Καλλιόπη εξακολουθεί να ανησυχεί για την τύχη και το μέλλον του Μαθιού ενώ μετά την σοβαρή κρίση που έπαθε με το στομάχι της ο οργανισμός της είναι ιδιαίτερα εξασθενημένος. Το γεγονός αυτό δεν περνάει απαρατήρητο από την οικογένεια της η οποία ανησυχεί ιδιαίτερα.

Δείτε ακόμα Σασμός : Αυτός ο πρωταγωνιστής αποχωρεί απο την σειρά νεκρός

Σασμός-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Βασιλική κρατά στα χέρια της τον επίλογο της σειράς

Αυτός είναι ο και ο λόγος που ο Αστέρης γνωρίζοντας την κατάσταση της μητέρας του και την κλονισμένη υγεία της έρχεται σε δύσκολη θέση, όταν ο Παύλος του προτείνει να πει στην Καλλιόπη πως ο μικρός Πετρής είναι ο εγγονός της. Ο Αστέρης αισθάνεται πως κάτι τέτοιο θα είναι η χαριστική βολή για τη μητέρα του επιδεινώνοντας ραγδαία την υγεία της.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close