Σασμός-Αργυρώ-Αστέρης-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού μαθαίνει πως είναι έγκυος για δεύτερη φορά και παντρεύονται.

Άντε και στα δικά μας!!

Μια από τις πιο βασανισμένες ηρωίδες του Σασμού είναι αναμφισβήτητα η Θοδώρα Αγγελάκη. Σύντομα όμως το πλήρωμα του χρόνου θα αλλάξει τα δεδομένα στη ζωής της. Η αδελφή του Μανόλη θα ανακαλύψει στα επόμενα επεισόδια πως κρύβει μέσα της τον καρπό του έρωτά τους με τον Λευτέρη.

Το κακομαθημένο κορίτσι που είχαμε γνωρίσει στην αρχή του πρώτου κύκλου έχει δώσει πλέον την θέση της σε μια ώριμη γυναίκα που αναζητά τον πραγματικό έρωτα στη ζωή της.

Η Θοδώρα Αγγελάκη πόνεσε πολύ στα πρώτα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς για τη σχέση της με τον Πετρή Βρουλάκη και τον άδικο χαμό του, όμως έκτοτε και μετά την απώλεια του αγέννητου παιδιού της, θέλησε να βάλει τη ζωή της σε μια σωστή σειρά.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Βασιλική σε παράνοια θέλει να αυτοκτονήσει

Σασμός-Θοδώρα-Λευτέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η αλήθεια στέλνει την Βασιλική στο ψυχιατρείο;

Γύρισε στο πατρικό της σπίτι, συνέχισε να δουλεύει και η μοίρα ξεπλήρωσε την προσπάθειά της φέρνοντας στο κατώφλι της τον Λευτέρη. Μπορεί η γνωριμία τους να μη στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, όμως το μέλλον έδειξε τελικά πως ο ένας είναι πλασμένος για τον άλλον.

Ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και παρόλο που εκείνος της είχε κρύψει σημαντικές πληροφορίες για τη ζωή του, όπως ότι είναι μυστικός αστυνομικός και έχει φτάσει στην Κρήτη για μια μυστική αποστολή, η Θοδώρα κατάλαβε πως δεν μπορεί πλέον να τον βγάλει εύκολα από τη ζωή της. Ήρθε όμως η στιγμή να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους…

Στα τελευταία επεισόδια του «Σασμού», η ηρωίδα είναι με ένα πιάτο στο χέρι. Η όρεξή της έχει ανοίξει, θέλει συνέχεια να τσιμπολογάει αλλά όπως βλέπουμε ούτε που πηγαίνει το μυαλό της σε μια πιθανή εγκυμοσύνη.

Δείτε ακόμα Σασμός: H Καλλιόπη το πρόσωπο κλειδί στο τέλος του Β’ κύκλου

Σασμός-Θοδώρα-Λευτέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Βασιλική σκοτεινιάζει

Όταν όμως λίγο αργότερα συνειδητοποιήσει πως έχει καθυστέρηση, τότε θα καταλάβει. «Είμαι έγκυος», θα πει αρχικά στον αδελφό της και εκείνος μόνο να την αγκαλιάσει θα μπορεί.

«Ο Λευτέρης δεν το ξέρει ακόμα και φοβάμαι λίγο μετά την ατυχία που είχα στην πρώτη μου εγκυμοσύνη, όμως θέλω να το πω σε όλο τον κόσμο. Αυτό το παιδί θα ολοκληρώσει την ευτυχία μας», θα πει στον αδελφό της.

Ο Λευτέρης θα το μάθει σε δεύτερο χρόνο, όμως η χαρά του θα είναι τεράστια. «Μωρό μου, είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στη γη. Θα φέρεις στον κόσμο το μωράκι μας… Μόνο ευγνωμοσύνη μπορώ να νιώσω που ήρθες στη ζωή μου», θα της πει και δεν θα την αφήνει από την αγκαλιά του.

Δείτε ακόμα Σασμός: Kανείς δεν ξέρει τι μπορεί να φέρει η επόμενη μέρα

Σασμός-Θοδώρα-Λευτέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Τι άλλο θα κάνει αυτός ο άνθρωπος, αναρωτιέμαι!

Το γεγονός αυτό θα αλλάξει το κλίμα όχι μόνο στην οικογένεια Αγγελάκη αλλά και σε ολόκληρη την Άνω Ποριά αφού ευχάριστα νέα δεν μαθαίνουν πολύ συχνά.

Και καθώς η οικογένεια της Θοδώρας θέλει να κρατά τους τύπους και τις παραδόσεις, σύντομα θα την πιέσουν να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Όμως η έγνοια τους αυτή δεν θα απέχει και πολύ από την επιθυμία του ζευγαριού που δεν θα βλέπει την ώρα να γίνει ένα, παρουσία παπά και κουμπάρου.

Δείτε ακόμα Σασμός: Άσπα και Αστέρης έρχονται ξανά κοντά

Σασμός-Αργυρώ-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός : Αυτός ο πρωταγωνιστής αποχωρεί απο την σειρά νεκρός

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου, όπως αποκαλύπτει sτο περιοδικό TiViSirial.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close