Σασμός: Έτσι θα έρθει η συμφιλίωση

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως έτσι θα έρθει η συμφιλίωση.

Άντε αμήν και πότε…

Λίγες εβδομάδες έχουν μείνει μέχρι την ημέρα που ο δεύτερος κύκλος της αγαπημένης σειράς του ALPHA, Σασμός θα ξεκινήσει. Οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια αναμένεται να είναι καθηλωτικές και η βεντέτα θα φτάσει στα άκρα. Το περιοδικό TV24 έχει όλο το ρεπορτάζ.

Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης έρχεται και ζητά εκδίκηση

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης θα πάρει εκδίκηση

Το πρόσωπο που θα πρωταγωνιστήσει στη νέα αυτή βεντέτα που θα ξεσπάσει στο χωριό δε θα είναι άλλος από τον Παύλο Βρουλάκη, ο οποίος θα έρθει ορκισμένος να πάρει εκδίκηση για τον κακό που έφεραν οι Σταματάκηδες στην οικογένειά του.

Πώς θα έρθει ο Σασμός στην σειρά του ALPHA

Όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ της Κατερίνας Παπαγιαννοπούλου για το TV24, ικανοποιημένος με αυτό που προκάλεσε ο Παύλος Βρουλάκης, βλέποντας την καταστροφή της οικογένειας των Σταματάκηδων, θα σκεφτεί σοβαρά να αποχωρήσει από την Κρήτη.

Σασμός: Ο Αστέρης ένα βήμα πριν την κατάθλιψη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο φόβος της γιαγιάς Ειρήνης

Μαρίνα και Αργυρώ δεν μπορούν πλέον παρά να κάνουν σασμό με τον Αστέρη, ο οποίος είναι και ο μόνος που το ήθελε από την αρχή. Μαζί με την Αργυρώ, λίγο καιρό αργότερα, θα αποφασίσουν να αφήσουν πίσω τα παλιά και να κάνουν μια νέα αρχή που δεν θα θυμίζει σε τίποτα τη βεντέτα που κατακρεούργησε τη ζωή τους.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close