Σασμός: Ο Αστέρης θα πάρει εκδίκηση

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Αστέρης θα πάρει εκδίκηση.

Όπα αυτό δεν μου αρέσει καθόλου…

Μια υπερπαραγωγή του Alpha με τα γυρίσματα να γίνονται κυρίως στην Κρήτη αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας. Δύο οικογένειες σε σύγκρουση. Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης. Μια ιστορία που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Εξελίξεις στον Σασμό με την σειρά να είναι άκρως επιτυχημένη, αλλά ετοιμάζεται για ανέβει ακόμα πιο ψηλά στην εκτίμηση του τηλεοπτικού κοινού.

Σασμός: Ο Αστέρης νιώθει προδομένος απο την Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο φόβος της γιαγιάς Ειρήνης

Spoilers από τα επεισόδια της 2ης σεζόν του Σασμού που έρχεται τον Σεπτέμβριο. Υπομονή παιδιά, περίπου 1,5 μήνας έμεινε… Χαμός ή Σασμός; Δύο λέξεις που έχουν σχεδόν την ίδια σημασία. Ε δεν βλέπετε τι γίνεται στην σειρά;

Νέα spoilers για την πολυαναμενόμενη δεύτερη σεζόν της σειράς του Alpha Σασμός που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο. Τα γυρίσματα συνεχίζονται και τα πρώτα επεισόδια είναι ήδη έτοιμα! Υπομονή παιδιά, λίγο ακόμη έμεινε…

Πως πεθαίνει ο Μαθιός;

Τελικά δεν θα σκοτώσει ο Νικηφόρος τον Μαθιό. Ούτε θα σκοτωθεί από αστυνομικούς. Ο Μαθιός όπως όλοι ξέρουμε θα βρεθεί στην φυλακή, και εκεί αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση.

Η χαριστική βολή για τον αγαπημένο Μαθιό θα είναι η είδηση του θανάτου της Βασιλικής. Ο Παύλος Βρουλάκης, ο οποίος διψά για εκδίκηση για όλους τους Σταματάκηδες. Βασικός στόχος του ο Μαθιός που θέλει να τον κάνει να πονέσει πολύ.

Σασμός: Ο Μαθιός βγαίνει από την φυλακή!

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης ένα βήμα πριν την κατάθλιψη

Έτσι εισβάλλει στο σπίτι της Βασιλικής και την δολοφονεί εν ψυχρώ. Ο Μαθιός, που βρίσκεται στη φυλακή για τη δολοφονία του Άγγελου, του μεταφέρον το πολύ άσχημο νέο και καταρρέει μέσα στο κελί.

Για πρώτη φορά αισθάνεται τόσο μόνος και ένοχος για όλα όσα έχουν συμβεί σε αγαπημένους του ανθρώπους. Παίρνει την απόφαση να τιμωρήσει ο ίδιος τον εαυτό του.

Άλλωστε έτσι όπως έγιναν τα πράγματα δεν βρίσκει πια κανένα λόγο να ζήσει. Έτσι θολωμένος όπως ήταν αποφασίζει να βάλει τέλος στην ζωή του και θα αυτοκτονήσει μέσα στο κελί του.

Το τέλος της Καλλιόπης Σταματάκη στον δεύτερο κύκλο του Σασμού.

Οι Σταματάκηδες διαλύονται σιγά σιγά και ο κύκλος αίματος τους εξαφανίζει. Η έλευση του Παύλου Βρουλάκη θα φέρει τα πάνω κάτω και η εκδίκηση για τον Πετρή και τον Άγγελο θα ξεκινήσει. Ετοιμάζει το μεγάλο χτύπημα ο Παύλος. Ένα χτύπημα που θα αλλάξει την ζωή όλων, μια για πάντα.

Η Βασιλική θα είναι το πρώτο θύμα του, καθώς θα δολοφονηθεί σπίτι της και βρίσκοντας την μόνη. Ο Μαθιός δεν αντέχει αυτή την απώλεια και βάζει τέλος στην δική του ζωή, μέσα από την φυλακή.

Σασμός: Η Καλλιόπη ομολογεί την αλήθεια στον Αντώνη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο επόμενος στόχος του Παύλου Βρουλάκη

Η Καλλλιόπη όπως είναι φυσικό χάνει την γη κάτω από τα πόδια της και με τον μόνο που της έχει μείνει, τον Αστέρη, προσπαθεί να ορθοποδήσει. Θα τον αφήσει όμως μόνο του, σύμφωνα με το sport365, να παλεύει για να κερδίσει πίσω την Αργυρώ.

Καθώς η Καλλιόπη δεν αντέχει τα όσα συμβαίνουν αποφασίζει να βάλει τέλος στην ζωή της και πέφτει από ένα γκρεμό. Η οικογένεια έχει χαθεί. Ο Αστέρης θα μείνει μόνος και θα έχει να επιλέξει ανάμεσα σε μια νέα αρχή ή στη συνέχεια της βεντέτας.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close