Σασμός: Έτσι θα πεθάνει η Βασιλική και η Καλλιόπη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικά καθώς θα δούμε πως έτσι θα πεθάνει η Βασιλική και η Καλλιόπη.

ΒΑΙ ΒΑΙ ΒΑΙ ΤΙ ΚΑΚΟ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕΕΕ

Πολλοί αναρωτιούνται πότε η ιστορία μας θα ακολουθήσει τα πραγματικά γεγονότα του βιβλίου. Ο Σπύρος Πετρουλάκης στο ομώνυμο βιβλίο “Σασμός”, αναφέρει πως η Βασιλική και η Καλλιόπη πέφτουν νεκρές στο έδαφος, με τρόπο άδοξο.

Όπως όλα δείχνουν, η Βασιλική θα πεθάνει από τα χέρια της Καλλιόπης. Εξοργισμένη για τα δεινά που υπομένει ο γιος της από τότε που δολοφόνησε τον Στεφανή, η Καλλιόπη αποφασίζει να δολοφονήσει εν ψυχρώ τη νύφη της.

Σασμός: Η Βασιλική συνειδητοποιεί ότι ήταν στην αγκαλιά του δολοφόνου του συζύγου της

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτοί φεύγουν απο την ζωή στον β’ κύκλο

Την σφάζει πάνω από τον τάφο του συζύγου της, με ένα μαχαίρι. Το σοκ για τον Νικηφόρο είναι τεράστιο. Τα βλέμματα στρέφονται στους Βρουλάκηδες και όλοι θεωρούν πως εκείνοι συνεχίζουν την βεντέτα με τόσο σκληρό τρόπο.

Σασμός-Βασιλική

Δείτε ακόμη Σασμός: Με αυτόν θα βρεθεί αντιμέτωπος ο Μανώλης

Οι τύψεις δε θα αφήσουν την Καλλιόπη να ηρεμήσει. Έτσι, μετανιωμένη για όσα έκανε στα παιδιά της (και όχι μόνο), θα βάλει τέλος στη ζωή της. Οι Σταματάκηδες θα διαλυθούν, με τον Αστέρη να επιβιώνει από αυτή την σκληρή τραγωδία.

Σασμός-Καλλιόπη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός βγαίνει από την φυλακή!

Όλα αυτά σύμφωνα με το βιβλίο… Πότε θα τα δούμε στην μικρή μας οθόνη; Σύμφωνα με το Youfly.com, η σειρά Σασμός θα αρχίσει να προσαρμόζεται στα δεδομένα του βιβλίου, με αποτέλεσμα η Βασιλική και η Καλλιόπη να μας αποχαιρετούν σύντομα.

Σασμός: Καλλιόπη και Βασιλική σπαράζουν με έναν θρήνο που ραγίζει πέτρες

Δείτε ακόμη Σασμός: Το φιλί που θα ανατρέψει την σειρά

Πιο συγκεκριμένα, οι δυο τους θα φύγουν από τη σειρά, ως το τέλος του 2022. Έκτοτε, η ιστορία μας θα εξελιχθεί αλλιώς, με τον εφιάλτη να ξεκινά για τις δύο οικογένειες…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close