Σασμός: Ο Μαθιός βγαίνει από την φυλακή!

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ευχάριστες καθώς θα δούμε πως ο Μαθιός βγαίνει από την φυλακή!

Μαθιοοο καλώς μας γυρισεςς

Σύντομα, ξεκινούν τα γυρίσματα για το β’ κύκλο, από τον οποίο δεν θα λείψει κανείς, εκτός από τον Άγγελο…Έπειτα από μια δύσκολη, αλλά επιτυχημένη σεζόν, οι πρωταγωνιστές της σειράς ετοιμάζονται να επιστρέψουν στα πλατό για τα γυρίσματα του νέου κύκλου.

Βέβαια, θα κάνουν ξανά διακοπή για δύο εβδομάδες τον Αύγουστο, όμως το χρονοδιάγραμμα είναι συγκεκριμένο και πρέπει να ακολουθηθεί σωστά ώστε να είναι έτοιμοι για τη δεύτερη σεζόν του.

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε ακόμη Σασμός: Το φιλί που θα ανατρέψει την σειρά

Τι άλλο θα κάνει πια αυτή η Καλλιόπη για τα παιδιά της; Εξελίξεις στον Σασμό, με την Καπετάνισσα να μπαίνει φυλακή, για χάρη του Μαθιού. Όλα αυτά φυσικά στην ανατρεπτική 2η σεζόν.

Με το φινάλε του πρώτου να μας αφήνει με την αγωνία για τον θάνατο του Άγγελου. Ποιος το έκανε; Ποιος πρέπει να πληρώσει για το έγκλημα; Όπως είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο, ο θάνατος του Άγγελου προκάλεσε ταραχή σε όλους αλλά και μεγάλη αναστάτωση για το ποιος είναι ο δολοφόνος του γιατρού.

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη ομολογεί την αλήθεια στον Αντώνη

Άλλωστε, ο ίδιος είχε ανοιχτά μέτωπα με πολλούς. Τα βλέμματα και οι υποψίες όλων έπεσαν πάνω στον Μαθιό και η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του μετατράπηκε σε τραγωδία. Η σύλληψή του φέρνει πανικό στην οικογένειά του.

Ο δεύτερος κύκλος θα ξεκινήσει με τον αγώνα του Μαθιού να αποδείξει πως δεν έχει καμία σχέση με το έγκλημα. Η σύλληψή του, όμως, επηρεάζει περισσότερο απ’ όλους την Καλλιόπη, που βλέπει να χάνει τον γιο της. Η ισχυρή γυναίκα στέκεται στο πλευρό του αγέρωχη και σίγουρη για την αθωότητά του.

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε ακόμη Σασμός: O αστυνόμος ανακρίνει την Θοδώρα

Φοβάται πως όσο ο γιος της είναι στο στόχαστρο της Αστυνομίας ίσως κινδυνεύσει να βγει στην επιφάνεια και το μυστικό για τον φόνο του Στεφανή και κάνει τα αδύνατα δυνατά για να καταφέρει να αποδείξει πως δεν σκότωσε εκείνος τον Άγγελο, παρά τις διαφορές που είχαν.

Ακόμη, η Καλλιόπη τρέμει στην ιδέα πως έπειτα από τα τελευταία γεγονότα θα ανοίξει ακόμη ένας κύκλος αίματος και πως κάποιος από την οικογένεια των Βρουλάκηδων θα γυρέψει εκδίκηση για τον χαμό του Άγγελου.

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος δεν θέλει οι Σταματάκηδες να κάνουν κουμάντο στο χωριό

Άλλωστε, η βεντέτα ανάμεσα στις δύο οικογένειες μετράει χρόνια και αν πιστέψουν πως χάθηκε ακόμη ένας Βρουλάκης από τα χέρια Σταματάκη τότε ούτε η ίδια θα σταθεί ικανή να προστατεύσει τα παιδιά της.

Οι αρχικές υποψίες έπεσαν αμέσως πάνω στον Μαθιό, ο οποίος βρέθηκε μάλιστα με χειροπέδες στη φυλακή, στην θεωρητικά καλύτερη μέρα της ζωής του. Όταν πήγε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την Βασιλική.

Σασμός-Μαθιός-Βασιλική-

Δείτε ακόμη Σασμός: Όλοι εναντίον του Μαθιού

Όση ώρα του περνούσαν τις χειροπέδες ο Μαθιός φώναζε για την αθωότητα του, όμως κανείς δεν τον πίστευε. Μια τραγική εικόνα, με όλα τα βλέμματα πάνω του και τον ίδιο ανήμπορο να αντιδράσει.

Η αγάπη της μάνας

Η Καλλιόπη τα βλέπει όλα αυτά και θέλει να τον βοηθήσει. Να τον στηρίξει, του υπόσχεται πως θα βρει τρόπο να τον βγάλει από την φυλακή. Κάθεται, το σκέφτεται, το ξανασκέφτεται και παίρνει την απόφαση. Πηγαίνει ντουγρού στο τμήμα και παραδέχεται έναν φόνο που δεν έκανε, μόνο και μόνο για να σώσει το παιδί της.

Σασμός: Η Καλλιόπη ομολογεί την αλήθεια στον Αντώνη

Δείτε ακόμη Σασμός: Η ζωή της Καλλιόπης ανατρέπεται ολόκληρη με την άφιξη του Διονύση

Αμέσως γίνεται το θέλημα της. Εκείνη παίρνει την θέση του Μαθιού και ο γιος της ελευθερώνεται. Ο γολγοθάς της ίδιας όμως τώρα ξεκινάει. Πως θα ξεφύγει από αυτή την κατάσταση; Σύμφωνα με το sport365, πως θα βρεθεί ο πραγματικός δολοφόνος του Άγγελου;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close