Σασμός: Το φιλί που θα ανατρέψει την σειρά

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως αυτό θα είναι το φιλί που θα ανατρέψει την σειρά.

Κάτσε για να καταλάβω είδα καλά…

Γεμάτο ανατροπές αναμένεται να είναι ο πολυαναμενόμενος δεύτερος κύκλος της σειράς το Alpha Σασμός. Σύμφωνα με τα spoiler ένα φιλί μεταξύ του Αστέρη και της Αργυρώς θα είναι η αφορμή για να ξαναφουντώσει το πάθος και ο έρωτας ανάμεσά τους.

Είναι γεννημένοι ο ένας για τον άλλο, δεν μπορούν χώρια και δεν θα αργήσουν να το καταλάβουν χαρίζοντάς μας και μας την ικανοποίηση που περιμέναμε από τον πρώτο κύκλο και μετά το δώρο ζωής που έκανε ο Αστέρης στην Αργυρώ.

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ-

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη ομολογεί την αλήθεια στον Αντώνη

Καλά… μπορεί όχι και όλοι αλλά οι περισσότεροι λαχταρούσαμε για αυτή τη μεγάλη στιγμή όπου τα χείλη τους και οι καρδιές τους θα ξαναενωθούν σφραγίζοντας εκ νέου αυτή τη μεγάλη αγάπη.

Θα είναι όμως αυτό αρκετό για να είναι και πάλι μαζί ή θα αφήσουν τα προβλήματα και τα φαντάσματα του παρελθόντος να τους στοιχειώνουν για το υπόλοιπο της ζωής τους;

Σασμός-Αργυρώ-Αστέρης-

Δείτε ακόμη Σασμός: O αστυνόμος ανακρίνει την Θοδώρα

Η μεγάλη στιγμή που όλοι περιμέναμε πως και πως δε θα αργήσει να έρθει. Ένα καυτό φιλί, στη σειρά Σασμός, θα μας κάνει να ουρλιάξουμε, να ξεσηκωθούμε, να φωνάξουμε “Επιτέλους!”.

Ο Αστέρης και η Αργυρώ δε θα αργήσουν να συνειδητοποιήσουν πως είναι γεννημένοι ο ένας για τον άλλον. Ο έρωτας αυτός θα φουντώσει ξανά, με το ζευγάρι να παραδίνεται στη δύνη αυτού του παραμυθιού.

Ο Σταύρος θα συνειδητοποιήσει πως η σύζυγός του δεν είναι πια ερωτευμένη μαζί του. Θέλοντας να βάλει ένα τέλος σε αυτό το ψυχολογικό μαρτύριο, της ανακοινώνει πως θα επιστρέψει στα Γιάννενα, μόνος του.

Σασμός-Αργυρώ-Αστέρης-

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος δεν θέλει οι Σταματάκηδες να κάνουν κουμάντο στο χωριό

Η Αργυρώ μένει μόνη με το παιδί και αναπολεί τις στιγμές με τον αγαπημένο της Αστέρη. Δε θα πάψει ποτέ να τον αγαπά. Μία συνάντηση θα είναι αρκετή, για να καταλάβουν πως δε μπορούν ο ένας μακριά από τον άλλον.

Σασμός-Αργυρώ-Αστέρης-

Δείτε ακόμη Σασμός: Όλοι εναντίον του Μαθιού

Πάνω σε έναν καυγά, ο Αστέρης θα την φιλήσει με πάθος. Ένα φιλί κινηματογραφικό, το οποίο περιμένουμε όλοι με μεγάλη αγωνία. Θα είναι αυτό η αρχή της σχέσης τους ή τα προβλήματα θα συνεχιστούν για το αγαπημένο μας ζευγάρι;

Σασμός Spoiler: Η Αργυρώ και ο Αστέρης και πάλι μαζί

Δείτε ακόμη Σασμός: Η ζωή της Καλλιόπης ανατρέπεται ολόκληρη με την άφιξη του Διονύση

Τί θα γίνει με τον μικρό Πετρή και πότε θα γίνουν οι τρεις τους οικογένεια; Οι ανατροπές είναι πολλές και νέα πρόσωπα έρχονται στη σειρά, σύμφωνα με το sport365, για να βάλουν τους πρωταγωνιστές σε νέες περιπέτειες.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close