Σασμός: H Εριέτα Mανούρη μπαίνει σαν πέτρα του σκανδάλου

Ενα νέο πρόσωπο μπαίνει στη αγαπημένη μας σειρά του ALPHA Σασμός και φέρνει τα πάνω κάτω στην ζωή του Πετρή ανατρέποντας την εξέλιξη της υπόθεσης. Ο λόγος για την Εριέτα Mανούρη που θα παίξει τον ρόλο της Σεμίνας.  

Μία νέα ηθοποιός εισβάλλει στη σειρά και φέρνει την απόλυτη ανατροπή στην εξέλιξη της υπόθεσης. Η Εριέττα Μανούρη έρχεται στα επόμενα επεισόδια “Σασμός” στον ρόλο της Σεμίνας.

Η Σεμίνα θα είναι η πέτρα του σκανδάλου για έναν πρωταγωνιστή. Συγκεκριμένα, θα ερωτευτεί τον Πετρή και θα ξεκινήσει μία πολύ δυνατή ιστορία ανάμεσα στους δύο χαρακτήρες.

Σασμός: H Εριέτα Mανούρη μπαίνει σαν πέτρα του σκανδάλου

Αξίζει να σημειωθεί πως την Εριέττα Μανούρη είδαμε πρόσφατα στη σειρά Αγγελική, στον ρόλο της Ιωάννας. Μάλιστα, συμμετέχει στην παράσταση “Οι πεταλούδες είναι ελεύθερες”, η οποία κάνει περιοδεία σε όλη τη χώρα.

Δείτε επίσης : Σασμός spoiler: Είναι ο Νικηφόρος γιος του Μαθιού;

Ο νέος ρόλος

Η Εριέττα Μανούρη έρχεται στη σειρά “Σασμός” για να διχάσει τους τηλεθεατές. Η Σεμίνα θα επηρεάσει τη ζωή του Πέτρου, αλλά και του νέου πρωταγωνιστή που έχει εμφανιστεί στα τελευταία επεισόδια, του Διονύση Μαρκάκη.

Οι χαρακτήρες αυτοί θα συγκρουστούν, ενώ η ζωή της Σεμίνας θα γίνει πολύ δύσκολή. Οι Βρουλάκηδες θα έχουν ένα νέο “χτύπημα” στην οικογένειά τους.

Ο Πέτρος θα μπει σε μεγάλους κινδύνους, εντυπωσιασμένος από την Σεμίνα. Την ίδια στιγμή, η Θοδώρα ετοιμάζεται για τους αρραβώνες της με τον Γιώργο, εξοργισμένη με την στάση του Πέτρου.

Σασμός: H Εριέτα Mανούρη μπαίνει σαν πέτρα του σκανδάλου

Διψά για εκδίκηση και είναι ικανή να φτάσει στα άκρα… Πόσο θα αλλάξουν οι αγαπημένοι μας πρωταγωνιστές και τί ανατροπές θα φέρουν οι νέοι χαρακτήρες που εισβάλλουν στη σειρά;

Δείτε επίσης : Σασμός: Η Στέλλα κρατάει το μωρό για να εκβιάσει

Όλα ανατρέπονται σύμφωνα με το youfly.com για μία ακόμη φορά. Ποιοι θα επιβιώσουν, φτάνοντας ως το τέλος; Η Σεμίνα έρχεται για να ανατρέψει όλα όσα γνωρίζαμε ως τώρα για τον Πετρή.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close