Σασμός: Η αδυναμία του Παύλου Βρουλάκη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως αυτή είναι η αδυναμία του Παύλου Βρουλάκη.

Όχι για να μην μας το παίζεις εμάς άγριος…

Ο Παύλος Βρουλάκης έφτασε στην Κρήτη και σπέρνει τον φόβο και τον τρόμο παντού, υπάρχει ένα άτομο όμως που φοβάται να ξαναντικρίσει, στο «Σασμό».

Ο Παύλος Βρουλάκης, που θα ενσαρκώσει στην δεύτερη σεζόν ο Στέλιος Μάινας, είναι ένας άντρας αδίστακτος, που επέστρεψε για εκδίκηση. Ο λόγος που επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος ο θάνατος του Άγγελου.

Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης έρχεται και ζητά εκδίκηση

Δείτε ακόμη Σασμός: Χωρίζει ο Αντώνης με την Μαρίνα;

Όλοι νόμιζαν ότι ήταν νεκρός και είχε χαθεί στη θάλασσα. Ξαφνικά εμφανίστηκε στην κηδεία του Βρουλάκη και όλοι έμειναν άφωνοι. Ολοι νόμιζαν πως ήταν φάντασμα…

Ο Παύλος Βρουλάκης επιστρέφει ήρεμος σαν να μην έγινε τίποτε. Η οικογένειά του τρέμει από τον φόβο, όμως, πως θα γίνει κάτι κακό. Γιατί γνωρίζουν τι θα πει Παύλος Βρουλάκης. Ξέρουν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσει έτσι τους δύο ξαφνικούς θανάτους των ανιψιών του.

Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης έρχεται και ζητά εκδίκηση

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης σέρνει στα δικαστήρια την Αργυρώ

Ο Βρουλάκης δεν φοβάται τιποτα στο χωριό, αλλά υπάρχει ένα πρόσωπο που όταν το δει θα μείνει κόκκαλο. Ο λόγος για την πρώην γυναίκα του, τη καινούργια εισαγγελέα που έρχεται στο χωριό και θα ενσαρκώσει η Γιώτα Φέστα.

Τα συναισθήματα που θα κατακλύσουν τον Παύλο Βρουλάκη όταν αντικρίσει την πρώην σύζυγό του θα είναι ανάμεικτα. Αυτή θα έρθει στην Κρήτη μαζί με τον άνδρα της.

Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης έρχεται και ζητά εκδίκηση

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη μαθαίνει όλη την αλήθεια για τον γιο της Αργυρώς

Όπου είναι ο καινούργιος γιατρός του χωριού και θα υποδυθεί ο Μάνος Πετούσης. Τα γεγονότα αναμένονται καθηλωτικά. Η συνέχεια του «Σασμού» έρχεται από τον Σεπτέμβρη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close