Σασμός: Η αγάπη σου για την Αργυρώ σε έχει κάνει εμμονικό

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε την Μαρίνα να αναφέρει, η αγάπη σου για την Αργυρώ σε έχει κάνει εμμονικό.

Είμαστε μαζί σου Αστέρη μη μασάς….Ααααα όλα και δεν είναι εμμονικός καλε!!! Την αγαπά!

Κι ενώ ο Αστέρης ακούει συντετριμμένος τον Σταύρο να του λέει τα νέα για την Αργυρώ, έχει μία συνάντηση που θα τον στριμώξει ακόμα περισσότερο και αυτή είναι η Μαρίνα. Ξεσπά πάνω του γεμάτη οργή γιατί μόλις έχει μάθει πως έχει προσεγγίσει τον Σταύρο με ψεύτικη ταυτότητα:

Σασμός: Ο Αστέρης εκμυστηρεύεται ένα ένοχο μυστικό και η Βασιλική τα χάνει

Δείτε ακόμη Σασμός: Βασιλική μην τα πεις στον Μαθιό

Είσαι άρρωστος αγόρι μου και καλά θα κάνεις να μιλήσεις με κάποιον ειδικό, γιατί η αγάπη σου για την Αργυρώ σε έχει κάνει εμμονικό. Σου ζήτησα να μείνεις μακριά της, να την αφήσεις να φτιάξει τη ζωή της με τον Σταύρο, αυτόν τον καλό άντρα που βρήκε, αλλά με αγνόησες.

Σασμός: Στιγμές τρόμου στο σπίτι της Μαρίνας

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός στο πλάι του Αστέρη στο χειρουργείο

Η Αργυρώ έχει πλέον οικογένεια, Αστέρη, και οφείλεις να το σεβαστείς. Έπαιξες θέατρο, είπες ψέματα σε έναν άνθρωπο που δεν σου έχει κάνει τίποτα και όλα αυτά για να μαθαίνεις νέα της; Σταμάτα πριν πάρω σοβαρότερα μέτρα και αυτή τη φορά το εννοώ, του λέει κατηγορηματικά.

Του ζητά λοιπόν ξανά να μείνει μακριά από την Αργυρώ και εκείνος με βαριά καρδιά της λέει πως θα το κάνει. Πάνω απ’ όλα άλλωστε θέλει το καλό της παλιάς αγαπημένης του. Λίγο αργότερα η Καλλιόπη πείθεται να υπογράψει για το κτήμα, γεγονός που δυσκολεύονται να πιστέψουν οι γιοι της.

Σασμός-Γεράσιμος-Στέλλα-

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαθιός και Αστέρης φεύγουν για Ιταλία

Ο Γεράσιμος δίνει τελεσίγραφο στη Στέλλα, όσον αφορά στην σχέση τους. Οι μέρες κυλούν βασανιστικά για όλους καθώς η Αργυρώ περιμένει μία αχτίδα ελπίδας από την υπόθεση της υγείας της.

Ο Αστέρης, που κρατά τον λόγο στην Μαρίνα, μένει μακριά της, αλλά η σκέψη του είναι σ’ αυτήν. Η απάντηση της Στέλλας το τελεσίγραφο του Γεράσιμου, αργεί να έρθει…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close